Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

6

Mart 2022

0

YORUMLAR

Merkür Balık Burcuna Geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

merkur balik burcuna geciyor

Merkür Balık Burcuna geçiyor, hayal gücümüz yükseliyor…

3 Mart sabaha karşı iletişimi, ticareti, düşüncelerimizi anlatan Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. Merkür İkizler ve Başak burcunun yöneticisidir, ikisi de zihinsel, iletişimi yüksek ve düşünceleri yoğun burçlardır. Mantık burçlarını seven, hesap kitapçı Merkür şimdi aklının pek almadığı, olmaktan çokta hoşlanmadığı Balık burcuna geçiyor. Balık burcunun karşıt burcu Başaklar olduğundan, karşıt burçta bulunacak Merkür çokta rahat etmediği bir misafirlikte.

Merkür’ün Balık burcundaki hareketi zihinleri biraz karıştırmaya, ikilemlere, dalgınlıklara, akıl karışıklıklarına yol açmaya aday. İşler bizim hesapladığımız gibi gitmeyebilir, durumların mantık analizini o kadar kolay yapamayabiliriz ve kandırılmaya ve yanlış anlamaya açık olacağız bu dönemde. Bu hareket biraz hızlı olacak ve 19 Mart gününde Koç burcuna geçişi ile düşünceler netleşecek ve hayat hızlanacak.

Bu dönemde olanlar, olmayanlar, gidenler, bırakılanlar, eskiye özlemler, aklını geçmişten buraya getirememek söz konusu olacak, bu etkiden en zorlanacak burç en başta Başaklar olacak nedeni de kendi yöneticileri, kendilerine tam karşıt burçta olacak. Bu dönemde Başaklar insanların niyetini anlamayabilirler, karşı tarafla iletişimleri tuhaf bir zeminde olabilir ve karşı tarafa tabi olmak durumunda kalabilirler.

Bu durum aynı şekilde İkizleri de zorlayacakken Merkür hepimize etki ediyor olacak. En pozitif etki ise Balıklar için olacak çünkü zaten hayal gücü yüksek ve dağılmaya, hayallere açık bir burç olduklarından Merkür onların iletişimine biraz daha destek verecek. Bu etkinin İyi tarafı herşeyi akılla çözmeye çalışmaktan veya ilerletmeye çalışmaktan kalbe odaklanmayı ve iç sesinizi dinlemeyi bu dönemde öğreneceksiniz.

Zorlu tarafı ise bazen karar vermek, ne yöne gidebileceğini bilmek zor olacaktır. Zihninizi şifalandırmak, iyi niyetler ekmek ve zihin odaklı olmak yerine zihni biraz serbest bırakarak hayallere dalmak için iyi bir dönem olacak. Yine hayal gücünü, yaratıcılığı yükseltecek bu etki ile işi yazmak, resim veya sanatsal aktiviteler olanlar için son derece güzel bir dönem olacak… Güzel hisler ve düşünceler içinde olduğunuz bir dönem olması dileği ile…

#Merkür Balık Burcuna geçiyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir