Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

18

Ağustos 2024

0

YORUMLAR

Haftalık Burç Yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

astroloji 6 1

Haftalık Burç Yorumları! 19 -25 Ağustos Haftası!

Yeni Haftaya merhaba! Gergin bir haftaya başlıyoruz Kova dolunayının etkisinde başlayacağız haftaya (etkilerini anlatığım yazımı burç bazında burada bulabilirsiniz) dolunay etkilerini hissedeceğimiz tam bir kapanış ve arınma haftasındayız! Fazlalıklardan arınmaya ve sabit olduğunuz alanları fark etmeye ve değişmeye niyet edin! Perşembe gününde Güneş Başak burcuna geçiyor, hepimiz için hasat vakti başlıyor!

Bu haftaya Kova burcu etkisi ile başlıyoruz, Pazartesi gününde Kova burcunda akşam saatlerinde bir de dolunay yaşayacağız ve biraz gergin bir dolunay olacak! Gün genelinde beklediğiniz geciken haberler gelebilir, ani ve gergin gelişmeler olabilir!

Salı gününde Balık burcu etkisi devrede olurken, tam kapanış yapma, farkındalık ve şifa günleri olacak. Bugünde yaşanacak Ay – Satürn kavuşumu etkisi ile biraz duygusal zorlanmalar, iç sıkıntısı ve çözümsüz hissetme olabilir eğer bu hisler gelirse birşeyleri geride bırakmanız gerekiyordur… Çarşamba gününde Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün ile kavuşacak ve akıl karışıklarına açık bir gün olacak. Dualar, ibadetler ve niyetler için güzel bir gün olurken yanılma ve aldanmalara dikkat!

Perşembe gününde Koç burcu etkisi ile hızlı düşünme ve hareket etme getirecek ve hızlı gelişmelere açık olacağız. Yine bugün Güneş artık Başak burcuna geçecek ve Başak burcu dönemi başlayacak tam bir hasat zamanı başlıyor! Cuma gününde Koç etkisi devam ederken Ay ile kiron kavuşumu hem fiziki yaralanmalara neden olabilir hem de egomuzu incitecek bazı konuşmalar ve tartışmalar yaşanmasına sebep olabilir. Her söyleneni üzerinize alınmayın ve yanlış anlamadığınızdan emin olun!

Haftasonunda Boğa burcu etkisi devrede daha çok keyif, yeme – içme modu aktif olacak! Arkadaş buluşmaları, güzel yerlerde güzel yemekler yiyerek keyif yapmak için iyi bir haftasonu olacak… Güzel bir hafta olmasını dilerim…

Güzel bir hafta olmasını dilerim… #Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumlarına bakalım? Önce Yükselen sonra burcunuza göre okuyunuz…

Koç & Yükselen Koç: Haftaya Kova burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişimi yoğun bir hafta olacak, dolunay etkisi ile sonuç alma etkisi yüksek! Etkinliklere ve aktivitelere katılmak, arkadaş buluşmaları için güzel etkiler devrede olacak… Sohbeti, iletişimi bol bir gün sizi bekleyecek, iş alanında da istediğiniz ve beklediğiniz destekleri alabilirsiniz ama biraz gergin etkilerde devrede dikkat etmek lazım! Beklediğiniz haberler gelebilir bugün!

Salı gününde ise Balık burcu etkisi ile biraz daha tembellik modunda olabiliriz, işleri zorlamamak gereken bir gün, elinizdeki işleri tamamlayın. Balık etkisi ile biraz daha zorlanmaya açık bir gündeyiz, Ay – Satürn kavuşumu sıkışmışlık hissi verebilir. Duygular ile gerçekler arasında bir yol açık bugün, ne hissediyorum veya ne tepki veriyorum neden veriyorum diye sormak lazım. Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde Ay burcunuza geçecek ve enerjiniz yükselecek, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Dışarıda olmak, kısa bir seyahat veya spor aktiviteleri için iyi günler sizin için yoğun, görüşmesi bol hatta kendi işlerinize odaklanabileceğiniz güzel bir gün olacak. Cuma gününde de Koç etkisi ile hareketli ve hızlıyız ama Ay – kiron kavuşumu canınızı yakacak gelişmelere açık yapıyor, sözlü tartışmalara girmeyin! Haftasonunda ise Boğa etkisi ile daha tembellik modu devrede olurken sizin aklınızda parasal konular ve yatırımlar olacak! Para harcamaya odaklı da bir haftasonu olabilir! Güzel bir hafta olsun! Koç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Haftalık burç yorumları

Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya Kova burcu etkisi ile ise ön planda olmak, hayatınız ve işiniz ile ilgili yapmak istediğiniz bazı şeyler aklınızda başlıyorsunuz, beklediğiniz haberler gelebilir çünkü Kova burcunda akşam saatlerinde bir de dolunay yaşayacağız!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek dua, ibadet, yürüyüş gibi sakin aktivitelere vakit ayırmak ve durumları zorlamamak önemli! Sizin için daha çok sosyalleşme ve görüşmeler yapma modu yüksek olacak. Yine bugün biraz iç sıkıntılara ve blokajlara açığız bu yüzdende durumları zorlamayın zorlu işler karşınıza gelirse biraz erteleyin… Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek. Sizin içinde daha çok sağlığınıza,ailenize vakit ayırmak için güzel bir gün olurken yapmaktan zevk aldığınız bazı şeylere odaklanabilirsiniz! Cuma gününde de Koç etkisi devam ederken Ay – kiron kavuşumu hem fiziki hem de duygusak yaralanmalara açık yapacak sizi. Haftasonunda Ay burcunuzda ilerleyecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Görüşmeler, keyif ve bakım konuları için iyi etkiler var! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Boğa Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…

#Haftalık burç yorumları

İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya Kova burcu etkisi ile iletişim, haberleşme ve teknoloji konuları ön planda başlıyoruz. Akşam saatlerinde bu alanda bir de dolunay yaşayacağımızdan hem biraz gergin olabilirsiniz hem de bazı ani gelişmeler olabilir. Yine sonuç ve haber alma etkisi de yüksek olacak!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, durumları zorlamayın ve ani önemli kararlar vermeyin! Balık burcu etkisi ile biraz daha tembellik modunda olabiliriz zaten Ay – Satürn kavuşumu biraz ağır bir etki yaratabilir ve hem duygusal olarak zorlanabiliriz hem de işler ilerlemeyebilir tam bir teslimiyet gerektiren gün olacak! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek. Sizin içinde sosyalleşmek için güzel bir gün olurken yapmaktan zevk aldığınız bazı şeylere odaklanabilirsiniz! Hareket halinde olmak için iyi bir gün ama yepyeni işler yapmak için değil eski işleri toparlamak daha doğru olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz. Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve dinlenmek ve tembellik yapmak isteyebileceksiniz. Yine arkadaş buluşmaları, yeme- içme aktiviteleri içinde güzel günler olacak! Güzel bir hafta olmasını dilerim… İkizler Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Kova burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişim yoğun, haberleşme ön planda olacak. Bugün Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve sizin için özellikle parasal konular ve bu konularda gelişmeler – haberler ön planda olacak!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, sizin beklediğiniz haberler gelebilir, sonuç alma etkisi yüksek olacak. Bir seyahat veya başvuru sonucu da bugünlerin gündeminde olabilir. Ay – satürn kavuşumu biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir akışta kalın durumları zorlamayın! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek. Dışarılarda olmak, aktivitelere katılmak için gereken enerjiyi bulabileceksiniz! Bugünlerde aklınızda hayatta gittiğiniz yön, yapmak istedikleriniz ve hayalleriniz olacak. Cuma gününde burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz. Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Yine bir etkiniğe veya arkadaş buluşmasına katılmak ve burada ön planda olmak mümkün! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Yengeç Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Kova burcu etkisi ile ikili ilişkiler, birebir görüşmeler ön planda olarak başlıyorsunuz. Önemli bir iş görüşmesi, toplantı olabilir otorite konumunda birileri ile görüşmek ve fikir almak için iyi olurken egoya dikkat etmek lazım! Bu akşam Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız o yüzden de ilişkiler, birebir görüşmeler ve birileri ile ilgili olacak hızlı gelişmeler ve kararlar ön planda olabilecek!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, bugünlerde parasal konular ön planda olacak , yatırımlardan dönüşler almak mümkün! Ay – satürn kavuşumu olacak biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir, bugünlerde işleri zorlamayın, akışta kalın ve olanları izleyin size iyi fikirler verecek, ilham etkisi de yüksek olacağından aklınıza yapmak istediğiniz bazı şeyler gelebilir! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, uzaklardan gelecek haberler, seyahatler ve sonuç alma etkisi yüksek bir gün olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz. Yine bugün hareket halinde olmak ve bazı görüşmeler yapmak mümkün! Seyahatlerle ilgili konularda aktif olabilir! Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, bir etkinliğe katılabilirsiniz ve burada enteresan insanlarla tanışabilirsiniz… Güzel bir hafta olsun. Aslan Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Başak & Yükselen Başak: Haftaya Kova burcu etkisi ile iş, çalışma, üretme alanınız aktif başlıyorsunuz, iş yerinde daha iletişimi bol bir gün olabilir. Bugün akşam saatlerinde Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız bu dolunay ile iş ve sağlık alanında bazı gelişmeler olabilir. Eski işler veya eski iş arkadaşlarından gelecek bazı haberler ön planda olacak!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, ikili ilişkiler, birebir görüşmeler bugünlerde aktif olurken, yine birilerinden beklediğiniz haberler gelebilir veya görüşmeler yapılabilir. Ay – satürn kavuşumu olacağından biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir, durumları zorlamayın! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, Bugünlerde aklınızda para, yatırımlar konuları olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz. Parasal konularda bugünün gündeminde eski bazı konuklar tekrar gündeme gelebilir! Haftasonunda Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, bir seyahat konusu gündemde olabilir! Güzel bir hafta olsun. Başak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Kova burcu etkisi ile başlıyoruz, daha çok iletişim, proje bazında bazı işlerle ilgili görüşmeler, çocuklar & spor konuları aktif olacak… Akşam saatlerinde Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve bu dolunay etkisi ile beklediğiniz haberler gelebilecek! Konular daha çok aşk, çocuklar ve projeler olabilecek!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, iş, iş yeri ve çalışma arkadaşlarınız ile ilgili konularda sabırlı olun! Yine bugün Ay – satürn kavuşumu olacak biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir, durumları zorlamayın! Odaklanma problemi yaşayabilirsiniz akışta kalmak yapılacak en güzel şey! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz! Sağlık konularına dikkat!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, ikili ilişkiler konuları ön planda birebir bazı görüşmeler yapabilirsiniz! Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz ikili ilişkilere dikkat! Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, parasal konular gündeminizde olabilir! Güzel bir hafta olsun! Terazi Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Kova burcu etkisi ile başlıyoruz, iletişim ön planda olacak ve daha çok hayatınızın temel konuları aktif olacak, ev ve aile gibi. Akşam saatlerinde Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve bu dolunay etkisi ile beklediğiniz haberler gelebilecek! Eviniz, ailenizle ilgili önemli gelişmeler ve farkındalıklar olabilir! Beklediğiniz ve geciken haberler de gelebilir!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, iş, çocuklar ve bazı görüşmeler bugün gündemde olabilir. Yine proje bazında yapılan işler ve sanatsal konular- yaratıcılık için de iyi günler! Ay – satürn kavuşumuda olacağından biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir durumları zorlamayın! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, iş, çalışma, üretme konuları ön planda olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz! Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel günler olacak, ikili ilişkiler ve görüşmeler ön planda! Akrep Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…Güzel bir hafta olsun! #haftalık burç yorumları

Yay & Yükselen Yay: Haftaya Kova burcu etkisi ile görüşmeler, eğitimler ve bazı iş görüşmeleri, fikir paylaşımları aktif başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve bu dolunay etkisi ile beklediğiniz haberler gelebilecek! Sizin tam iletişim alanınızda olacak bu dolunay ile bir iş anlaşması, geciken bir haberin gelmesi veya bir seyahat konusu gündemde olabilir!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, durumları zorlamayın ev, aile, alım – satım konuları ön planda olurken beklediğiniz sonuçlar gelebilir tamamlanma etkisi yüksek! Bugün Ay – satürn kavuşumu olacak biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir durumları zorlamayın! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, çocuklarla ilgili konular, hobiler, aktivitelere katılmak ve aşk konuları için iyi etkiler devrede olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz! Bugünlerde bir proje ile ilgili gelişme ve görüşme de ön planda olabilir. Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, biraz enerjiniz düşük olabilir sağlık konularına dikkat! Güzel bir hafta olmasını dilerim… Yay Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Kova burcu etkisi ile başlıyoruz bu etki ile daha çok maddi konular odağınızda olurken, arkadaş buluşmaları ve etkinliklere katılmak için de güzel günler olacak! Akşam saatlerinde Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve bu dolunay etkisi ile beklediğiniz haberler gelebilecek! Sizin için parasal konuların ön planda olacağı ve parasal konularda beklediğiniz haberlerin gelebileceği günler olacak!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve daha çok akışta kalmak gerekecek, aklınızda bir seyahat konusu olabilir, iletişim yoğun olacak ama gelen bilgiler doğru mu bir bakmak lazım. Bugün Ay – Satürn kavuşumu olacak biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir durumları zorlamamak akışta kalmak önemli olacak! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, sizin için ev, aile, alım – satım konuları ön planda olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz! Ev aile içinde gerginlikler olabilir bazı eski konular gündeme gelebilir! Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, eğlence, çocuklar ve aşk konuları ön planda olacak, bir etkinliğe katılmak veya arkadaşlarla keyifli bir buluşma mümkün… Güzel bir hafta olmasını dilerim… Oğlak Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız… #Haftalık burç yorumları

Kova & Yükselen Kova: Bu haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz, sizin için önemli bir hafta çünkü akşam saatlerinde burcunuzda bir de dolunay yaşanacak! Bugün enerjiniz yükselecek hem kendiniz ile ilgili konulara ve işlere odaklanmak hem de arkadaş buluşmaları için iyi günler olacak fakat dolunay etkisi ile gerginlikler olabilir dikkat… Bu dolunay hayatınız ile ilgili konularda birşeyleri gözden geçirmek ve kararlar vermek için iyi olacak, uygulama için Eylül’ün ilk haftasını bekleyin!

Salı gününde Balık burcu etkisi devreye girecek ve akışta kalmak, kapanışlar yapma teması yüksek olacak. Bugünlerde elinizdeki işleri toparlamak ve parasal konularda sonuçlar almak mümkün! Yine bu etki ile birilerinden destek almak, arkadaş buluşmaları ön planda olabilecek. İhmal ettiğiniz birileri ile görüşmek veya yeniden temas kurmak isteyebilirsiniz… Ay – Satürn kavuşumu bugün biraz engellenme hissi de verebilir durumları zorlamayın! Çarşamba gününde de Balık etkisi devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, sizin için iletişim, kısa seyahatler, görüşmeler ön planda olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz! Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, ev- aile konuları ilginizi isteyecek. Belkide sadece evde kalıp dinlenmek isteyebilirsiniz! Güzel bir hafta dilerim… Kova Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık burç yorumları

Balık & Yükselen Balık: Haftaya Kova burcu etkisi aktif başlıyoruz, iletişim ve görüşmeler yoğun olabilir. Bu etki ile biraz enerjiniz düşük olabilir, bugün durumları zorlamayın, daha çok içe dönün, yapmak istediklerinizin üzerinden geçin. Eğitimler, toplu aktiviteler ve bilgi paylaşımı için ise güzel günler olacak… Akşam saatlerinde Kova burcunda bir de dolunay yaşayacağız ve bu dolunay etkisi ile beklediğiniz haberler gelebilecek fakat daha çok içsel konular aktif olurken bazı korkularınız ile yüzleşmeniz veya beklenmedik gelişmeler olması – haberler gelmesi mümkün!

Salı gününde Ay burcunuza geçecek ve kendinize odaklı günler başlayacak! İşlerinize odaklanmak, kapanış yapmak, arınmak ve hayatınızdan birşeyleri çıkarmak için iyi günler. Yine görünüşünüzde değişiklik yapmak ve önemli işlerinizi yapmak için de iyi 2 günlük süreç olacak! Ay – satürn kavuşumu biraz iç sıkıntısı ve gerginlik verebilir ilişkilerde durumları zorlamayın… Çarşamba gününde de bu etki devam ederken bugünde Ay – Neptün kavuşumu bizi aldanmaya açık yapıyor ve kafaları karıştırıyor durumları zorlamayın ve hayallerinize odaklanın, dua ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz!

Perşembe gününde koç burcu etkisi devreye girecek ve enerjiler hareketlenecek, sizin için parasal konular ön planda olacak. Cuma gününde Koç burcunda Ay – kiron kavuşumu olacağından biraz sert etkiler devrede söylenen birşeylere tepki verebilirsiniz! Haftasonunda Ay Boğa burcuna geçecek ve tembellik – keyif yapmak için güzel bir gün olacak, sizin iletişim, görüşmeler ve kısa seyahatler alanınız aktif olacak. Güzel bir hafta olsun! Balık Burcu 2024 yılı yorumu için tıklayınız…#Haftalık Burç Yorumları

#Haftalık burç yorumları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir