Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

9

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Haftalık burç yorumları!

Yazar , Kategori Astroloji

9-15 Temmuz Haftası Yorumları

Koç Burcu: Koç burçları için bu hafta parasal konular ön planda başlıyor olacak, pazartesi gününde bu konular aktif olacak. Salı ve Çarşamba günleri iletişimi son derece yüksek olacak, anlaşmalar, sözleşmeler, imzalanacak evraklar, alınacak haberler söz konusu olacak. Bugünlerde kısa bir seyahat yapabilir veya planlayabilirsiniz. Salı günü Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile de sizin iş, çalışma ortamı ile ilgili alanınızda güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem başlıyor olacak. Perşembe ve Cuma günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve sizin aile, ev ve gayrimenkul konularınızla ilgili alanı etkileyecek, aynı zamanda bu alanda bir güneş tutulması olacağından aslında bu yeni bir dönem başlangıcını da anlatma. Bu dönemde ev alımı – satımı, ev değiştirmesi veya aileniz ile ilgili yeni bir yerleşim konusu gündeminize gelebilir. Hafta sonunda Aslan burcunda ilerleyecek Ay size keyifli, eğlenceli ve güzel bir haftasonu vadediyor. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

Boğa Burcu: Boğalar bu hafta kendilerine odaklı ve işlerine yoğunlaşmış bir şekilde başlayacaklar haftaya. Pazartesi günü kendinize bakım yapmak, özel işlerinizle ilgilenmek için iyi bir gün olacak. Salı ve Çarşamba günlerinde parasal konular son derece aktif olacak, bazı ödemeler yapmanız gerekebilir. Salı günü Venüs’ün Başak burcuna geçişi sizin aşk alanınızı aydınlatacak, önümüzdeki dönemde yeni bir aşk başlangıcı veya sevdiğiniz kişi ile güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönem olabilir. Cuma günü Yengeç burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması sizin yakın akrabalar, kısa seyahatler ve sözleşmeler alanınızı aydınlatacak. Eğer bir anlaşma, sözleşme imzalamanız gerekiyorsa ay sonunda Merkür geri hareketine başlamadan önce imzalamanız mantıklı olur. Aile olarak gördüğünüz ve yakın çevrenizde olan kişilerle ilgili bazı yeni başlangıçlar sizi de etkileyebilir. Güzel bir hafta dilerim.

İkizler Burcu: İkizler için bu hafta yavaş başlayacak daha kendilerine ve içlerine dönük olacaklar pazartesi gününde. Salı gününde ise ayın burcunuza geçmesi sizi hareketlendirecek ve kendinize geleceksiniz. Kendinizle ilgili konular ve yapmanız gereken işler odakta olacak. Venüs’ün Salı günü Başak burcuna geçişi sizin haritanızın ev, aile ve gayrimenkul alanınızı aydınlatacak, eğer yeni bir ev arıyorsanız bu dönemde bu arayışınız olumlu sonuçlanabilir. Yine eğer alım – satım düşünüyorsanız bu alanda da güzel gelişmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek ve yeni dekorasyon malzemeleri almanız bu hafta gündemde olacak. Yengeç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sizin para hanenizi aydınlatacak bu tutulma ile size yeni bir kazanç kapısı açılabilir ve bu durum ani bir şekilde ortaya çıkabilir ve hızlı gelişebilir. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

Yengeç Burcu: Bu hafta pazartesi gününe sosyal çevreniz, ait olduğunuz dernek veya gruplarla ilgili konular gündeminizde başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili bazı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve Çarşamba günleri hayata iyimser bakamayabilirsiniz ve biraz gergin olabilirsiniz. İçinize dönmek ve biraz kendinizi dinlemek iyi gelecektir size. Venüs’ün Salı günü Başak burcuna geçişi ise sizin için çok keyif alacağınız kısa seyahatler yapabileceğiniz bir dönemi başlatıyor olacak. Yine kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili iyi gelişmeler olması ve onlardan destekler görmeniz de söz konusu. Bu Cuma burcunuzda gerçekleşecek güneş tutulması kendinizle ve hayatınızla ilgili bazı kararlar alarak yeni bir döneme başlayacağınızı anlatır gibi. Güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

Aslan Burcu: Bu haftaya daha çok kariyer konuları odağınızda başlayacaksınız. İşinizle ilgili konularda bazı projeler sonlanabilir ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve Çarşamba günlerinde ayın İkizler burcunda ilerlemesi sizin için iletişimi yüksek günleri gösteriyor olacak. Özellikle sosyal çevrenizden güzel haberler alacağınız ve bazı etkinliklere katılacağınız bir dönem olacak. Venüs’ün Salı günü Başak burcuna geçişi ise parasal konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemi başlatıyor olacak. Bu dönemde güzelliğe ve güzel şeylere para harcayabilirsiniz. Cuma günü Yengeç burcunda yaşayacağımız güneş tutulması ise hayatla ilgili bazı kararlar almaya sizi zorlayacak ama bu kararları almak biraz sizin kontrolünüz dışında da olabilir. Sağlığınız ile ilgili yeni bir döneme başlamak ve beslenmenize dikkat etmek için iyi bir dönem olacak. Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olması dileği ile…

Başak Burcu: Haftaya Başak burçları uzaklardan alacakları haberle başlayacaklar, neye inandıklarının gündemlerinde olduğu bir gün olacak. Salı ve Çarşamba günlerinde kariyer konuları ve işleri ile ilgili önemli konular ön planda olacak. Salı günü Venüs’ün burcunuza geçişi ise hem parasal konularda hem de kendinizle ilgili, yapmak istediklerinizle ilgili konularda iyi bir dönemin başlangıcını anlatıyor. Cuma günü Yengeç burcunda yaşayacağımız güneş tutulması ise sizin sosyal çevrenizde, arkadaş çevrenizde ve üye olduğunuz derneklerle ilgili konularda yeni başlangıçlara işaret ediyor. Bu dönemde tanışacağınız kişiler hayatınıza çok şey katabilir ve size aile gibi olabilir. Aile olmakla ilgili hayal ettiğiniz şeylerin gerçek olması için bu tutulma son derece önemli olacak. Güzel gelişmeler olması dileği ile…

Terazi Burcu: Terazi burçları için önemli bir hafta, burç yöneticiniz Venüs’ün pazartesi günü bulunacağı durum sizi bazı bitişlere açık yapabilir. Venüs’ün Salı günü Başak burcuna geçmesi ise hayatınızda daha fazla, planlama, hesaplama ve bütçeleme olacağını gösteriyor. Salı ve Çarşamba gününde Ayın İkizler burcundaki seyahati hem uzaklardan size bazı haberler getirebilir hem de eğitimle ilgili bazı konuları odağınıza getirebilir. Cuma günü Yengeç burcunda yaşayacağımız güneş tutulması ise bizim güvence ve aidiyet ihtiyacımızı tetikleyecek. Bu tutulma ile kariyerinizde yeni bir süreç başlayabilir. İş değişikliği, iş yerinizde yaşayacağınız güzel bir değişim bu dönemde mümkün olabilir. Güzel bir hafta olmasını dilerim.

Akrep Burcu: Akrepler için bu haftanın ilk gününde ikili ilişkiler ön planda olacak, bu hem özel ilişkiler anlamında olabileceği gibi, iş ortaklığı ve her tür birebir yapılan işlerde bugünde gündemde olacak. Salı ve Çarşamba günlerinde ise finans konuları, bankalar ile ilgili konular ve ailenin parası konuları gündemde olacak. Venüs’ün Salı günü Başak burcuna geçişi ise sizin için sosyal çevrenizle geçireceğiniz güzel ve eğlenceli bir dönemi başlatıyor olacak. Cuma günü Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma ise eğitim konuları ile ilgili yeni bir dönemi başlatacağı gibi, bir yurtdışı seyahatinin veya eğitiminin de habercisi olabilir. Yine hukuk alanında kazanılacak güzel bir gelişmeyi de işaret edebilir bu tutulma.

Yay burcu: Yay burçları için bu hafta çalışma modunda başlayacak, iş konuları pazartesi gününde gündeminizde olacak. Salı ve Çarşamba günü ise her tür ikili ilişki konusu gündemde olacak bu hem özel bir ilişki olabileceği gibi iş alanında da birebir görüşmeler söz konusu olabilir. Salı günü Venüs’ün Başak burcuna geçişi ise sizin için hem kariyer hem de ciddi ilişkilerle ilgili güzel bir dönemi başlatıyor olacak. Hayal ettiğiniz bazı şeyleri planlamaya başlayabilirsiniz bu dönemde. Cuma gününde Yengeç burcunda yaşayacağımız Güneş tutulması ise sizin finans konularınızla ilgili yeni bir başlangıç dönemini anlatıyor, ortak yapılacak bir işe bu dönemde evet diyebilirsiniz. İyi bir hafta olsun!

Oğlak burcu: Oğlaklar için bu hafta aşk, çocuklar ile ilgili konular ve yaratıcı projeler ön planda başlayacak. Salı ve Çarşamba günlerinde ise iş yeriniz ile ilgili konular ve işleriniz son derece ön planda ve yoğun olacak. Venüs’ün Salı günü Başak burcuna geçişi ise sizin için hem eğitim hem de yurtdışı ile ilgili konularda güzel bir dönemi başlatıyor olacak. Cuma günü yengeç burcunda yaşayacağımız tutulmadan ise en çok etkileneceklerden birisi ise sizsiniz ne de olsa karşıt burcunuz. Bu tutulma sizin için her türlü ikili ilişki anlamında iyi olacak, bu bir evlilik kararına sizi yönlendirebilir veya iş alanında birisi ile birebir bir anlaşma yapabilirsiniz bu dönemde.  Güzel gelişmelerin olduğu bir hafta olsun…

Kova Burcu: Kova burçları için bu hafta ev ve aile konuları ön planda başlayacak. Salı ve Çarşamba günlerinde ise daha çok özel hayatınız ön planda olacak. Aşk konuları, yaratıcı projeler ve çocuklarınız ile ilgili konular aklınızda ve gündeminizde olacak. Salı günü Venüs’ün Başak burcuna geçişi ise sizin için finans konularında güzel kazançlı bir dönemi anlatıyor olacak. Cuma günü yaşayacağımız Güneş tutulması ise, sizin haritanızda iş konularında bir değişimi ve başlangıcı anlatıyor olacak. Bu iş yerinizde pozisyon değişikliği, iş değişikliği olabilir. Aidiyet duygumuzun sarsılacağı bir dönem olabilir, bu dönemde neye güvendiğinize dikkat edin. Güzel bir hafta dilerim.

Balık Burcu: Balıklar için haftanın ilk gününde bazı haberler gündemde olacak ve bu haberler doğrultusunda planlar yapacaksınız. Salı ve Çarşamba günlerinde İkizler burcunda ilerleyecek Ay sizin ev – aile alanınızı etkileyecek. Eviniz ile ilgili konular, belki evinizde yapacağınız değişikler bugünlerde ilginizi gerektirebilir. Yine aileniz ve babanız ile ilgili konularda gündemde olabilir. Salı gününde Başak burcuna geçiş yapacak Venüs sizin ikili ilişkiler alanınızı aydınlatıyor ve ilişkiler konusunda şanslı bir dönemi başlatıyor olacak. Cuma gününde Yenge burcunda yaşayacağımız yeni ay / güneş tutulması ise sizin aşk ve çocuklar alanınızı aydınlatacak. Hayatınıza yeni bir aşk girmesi veya evli olanlar için bir bebek planlaması veya haberi bu dönemde söz konusu olabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir