Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

9

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Yengeç Burcunda Güneş Tutulması!

Yazar , Kategori Astroloji

Tutulmalar bildiğiniz üzere hayatımızda hızlı değişimlerin zamanı geldiğini anlatırlar, bizim değiştiremediklerimizi bizim adımıza değiştirebilir tutulmalar. Son 2 yıldır Aslan – Kova aksında tutulmalar oldu, bu tutulmalar hepimizin içindeki gücü çıkartmak üzere bizi tetikledi, hepimize içinizde kuvvetli yanlar var hayatının kontrolünü eline al dedi, aynı zamanda bencil olma başkalarını da düşün bu tutulmaların mesajları arasındaydı. Toplumsal konular gündemimiz geldi son 2 yıldır hepimizin hayata bakış açısında büyük değişiklikler de oldu.

Şimdi tutulmalar Yengeç – Oğlak aksında olmaya başlıyor bu tutulma serisinin ilki bu Cuma günü olacak ve 2 yıl süre ile bu tutulmalar devam ediyor olacak. Daha önce bu tutulmaların olduğu yıllar 2000 – 2001 / 2009 – 2010 yıllarıydı, her ne kadar aynı şeyleri yaşayacak olmasakta bu yıllara geri dönüp bakarsanız yaklaşık olarak olabilecek şeyleri anlayabilirsiniz.

Şimdi Yengeç ve Oğlak aksına bir bakalım, bu burçların ikisi de güvenlik ihtiyacımızla alakalıdır, Yengeç burcu duygusal güvencede olma ihtiyacını, sevdiklerimizi, ait olduğumuz yeri, yuvamızı ve geçmişimizi anlatır. Oğlak burcu ise daha dünyevi bir burçtur, maddi güvence ihtiyacımızı anlatır, daha geleceğe odaklıdır, plan yapmayı ve planlarının uygulanmasını sever. Yani bu aks her tür güvence ihtiyacımızı anlatıyor olacak ve önümüzdeki dönemde sırf güvendeyiz, düzen bozulmasın diye içinde kaldığımız durumları bir bir değiştiriyor olacak.

Şimdi bu tutulmaların ilk serisinde olan Yengeç burcunda yaşayacağımız tutulma bu Cuma günü ayın 13’ünde gerçekleşecek. Aslan – Kova tutulmasının son serisi de onun devamında gelecek. Bu tutulma ile hayatımızda değişime uğrayacak alanlarla ilgili ilk ipuçlarını alacağız. Bu tutulma sırasında gökyüzüne baktığımızda ise Yengeç burcu yükseliyor olacak ve kavuşumda olan Ay ve Güneş’e şans noktasıda eşlik edecek. Bu kavuşumun karşısında bulunan Plüton ise işleri biraz karıştırır durumda olacak. Aslında bu duruş sanki sizin almak istediğiniz kararlar için karşınıza geçip, emin misin, hazır mısın, gerçekten mi? diyen ve sinirinizi bozan bir kişi gibi. Bu duruş ise ciddi bir dönüşüm ve yenilenme potansiyeli içeriyor.

Bu tutulma bir yeni ay olduğundan aslında yeni başlangıçlar yapmak istememizi ve girişimleri anlatıyor olacak fakat geri giden bir Mars ve önünde duran bir Plüton ile bu o kadar da kolay olmayacak. Bu durumda yapılacak şey en önce bizi hayatta durduran önümüze engel koyan kendi içimizdeki duygu, düşünce ve davranışlara bakmak olacak. Eskiden, ailemizden, çocukluğumuzdan gelen ve gerçekliğimiz olan inançlara bakmalı, neye inanıyorum, bugün bile birşeyleri yaparken kendimi geri çekiyorsam nedeni ne olabilir? Bu dönemde en önce kendimizi ve geçmişimizi şifalandırmak, ileriye gitmeden önce yapılacak en güzel adım olacaktır. Aile olmak, olabilmek, aileden gelen yaralanmalar ve kırgınlıklar bu dönemde ön planda olacak. Hepimizi bugünümüzde belli davranışlarda bulunmamıza iten gücün, anneminizden, babamızdan  gördüğümüz davranışlar ve duyduğumuz şeyler olduğunu biliyor musunuz? Eğer sen yaparsın diye  cesaretle   büyütülmüş bir çocuksanız ne güzel ama eğer dikkatli ol, yapamazsın, sen düşürürsün, sen kırarsın dendiyse ve kendinizden şüphe etmeniz sağlandıysa bugünlerinizi bile bu durum etkiliyor olabilir. Yine aynı şekilde ailede yaşadığınız, gördüğünüz ebeveynlerinizin davranışları da bugününüzde bile sizi geri tutuyor olabilir. Şimdi bu tutulma ile aile olmak, güvende olmak, maddiyat ile maneviyat dengemiz hem sorguda hem de yenilenmeye açık olacak. Bence bu tutulmada en önemli şey önce kendi hayatımıza, geçmişimize ve kendimize bakarak neyi istiyoruz, neyi istemiyoruz ona karar vermek! Ondan sonrasında yaşanacaklar önümüzdeki dönemde ortaya çıkıyor olacak. Tutulmanın burçlara etkisini yazıyorum olacağım. Tutulmanın bireysel etkisini öğrenmek ve birebir enerji çalışmaları ile bu durumları çözmek istiyorsanız irtibat kurabilirsiniz. Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir