Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

8

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi!

Yazar , Kategori Astroloji

Günaydın! Güne Ay #Akrep burcunda başlıyoruz dün akşam yaşadığımız yeni ayın mistik ama tazeleyici enerjisini hissedeceğiz bugünde. Her ne kadar yeni ay olsada bugünlerde bazı bitişlerde yaşamak mümkün, bu bitişler aslında hayatınızdan temizlenmesi gereken konular olacak. Bugünün enerjisi yine daha derinden ve hayatı sorgulatır biçimde. Üzerinizde hala daha ağır bir enerji olabilir ama bu akşam itibari ile o enerji kalkıyor olacak. Bugün şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter yöneticisi olduğu Yay burcuna geçiyor bunun genel ve burçlara etkisini okumadıysanız buraya tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz.  

Bu akşam saatlerinde 21:00 civarı Ayında Yay burcuna geçişi ile birlikte şans gezegeni Jüpiter ve Ay kavuşum yapacak. BU kavuşum bize çok güzel ve özel enerjiler getirecek. Dileklerinize, dualarınıza odaklanmak için harika etkiler olacak. Bu akşam mutlaka bol bol dua edin güzel niyetler yapın. Güzel bir gün olması dileği ile… Yeni ayın etkilerini ve burçları okumak için buraya tıklayınız. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir