Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

4

Kasım 2016

0

YORUMLAR

Akrep Burcundaki Yeni Ay’ın Burçlara Etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

scorpio-new-moon-2016-400x300

Akrep Burcunda gerçekleşen Yeni Ay Burçlara neler getiriyor?

Koç burcu: Yükselen Koçlar için bu dönem ortak finans konuları gündemde olacak. Eşin parası, ortak işin parası, aileden gelen miraslar ve banka kredileri gibi konularda yeni başlangıçlar yapmanız gerekebilir. Parasal konularla ilgili dönüşüm yaşamak üzeresiniz yani hayat para ile ilgili konularda size zayıf olduğunuz noktaları gösterip bu konularla ilgili dönüşüm yapmanızı ister gibi. Eğer parasal konularda sıkıntılar yaşadıysanız bu dönem yeniden ve küllerinizden doğmak gibi olabilir. Yani 7 kere düşsenizde 8.kez ayağa kalkmanızı isteyecek hayat ya da bazı parasal konularda akıllanmanızı ve yaptıklarınızdan ders almanızı. Finansal konularla ilgili yepyeni bir yola girebilirsiniz…

Boğa Burcu: İkili ilişkiler ve evliliğiniz gündemde bu zamanda sevgili Boğalar. Evliliğiniz ya da ikili ilişkilerinizde tutkularınız, takıntılarınız ve şüpheciliğiniz ön planda olabilir bu dönemde. Ya da bugüne kadar böyle sorunlar yaşadıysanız bu konuları artık geride bırakıp yepyeni başlangıçlar yaşamak isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak bu dönemde zor olsa da zorlu yönlerimizle yüzleşmek, bırakmaya niyet etmek ve ilerlemekte önemli. Yine bu dönemde tutku dolu bir ilişkinin başlaması ve Boğaların ayağını yerden kesmesi de mümkündür.

İkizler Burcu: Bu dönemde çalışma hayatınız, hizmet ettiğiniz konular veya hizmetinizde olan kişiler ile ilgili yeni başlangıçlar yapmanız ve bir dönemi bitirmeniz gerekebilir. İş yerinizde ve çalışma hayatınızda fazla hırslı, fazla tutkulu olup başkalarının kuyusunu kazmamaya dikkat edin sevgili İkizler, biliyorsunuz yaptığınız size geri döner. Bu ay ayarı kaçırmaya meyilli enerjiler var gökyüzünde siz Akrep burcunun iyi yönlerini kullanın ve çalışma hayatınız ile ilgili bitirmek istediğiniz konulara odaklanıp azimle onların üzerinde çalışın. Sağlık ile ilgili konularda özellikle cinsel bölge ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda bu ay tutku, cinsellik ve kıskançlık dolu günler olabilir sevgili duygusal yengeçler. Eğer bir aşk yaşıyorsanız bu ay biraz çalkantılı geçebilir, hayatınıza yeni birisi girebilir ve siz duygusal yengeçleri alt üst edebilir. İçinde fazlaca tutku ve şehvet olabilecek bu ilişkiye dikkat edin çünkü bu kişinin başka ilişkisi olabilir ya da size düşündüğünüz kadar iyi gelmeyebilir. Akrep burcu kişiyi uçlarda yaşatabilecek etkilere sahiptir o yüzden bu enerjiyi kendinizi aşk hayatınızda değiştirmek ve dönüştürmek amacı ile kullanın… Yine aşk hayatınızda ya da sevdiğiniz kişiye karşı doğru davranmadığınız onu ve kendinizi zorladığınız alanları geliştirmek ve zorlukları aşmak içinde kullanabilirsiniz. Bir nevi ölün ve yeniden doğun aşk konularında…

Aslan Burcu: Ailevi konularda yaşanabilecek krizler, değişim ve dönüşüm gerektirecek konular bu dönemde gündeminizde olabilir. Yeni ay zamanları yeni başlangıçlar demek olsa da yeni başlangıç yapmak için eskiyi bırakmanız gerekir ki bu ay bu bırakma ve başlama dönemi biraz krizli olabilir. Akrep burcu krizi sever, bir nevi içindeki hayatta kalma gücünü anlamanın yoludur bu, o yüzden ailevi konularla ilgili yaşayacağınız şeyler bu ay size içinizdeki gücü de bulduracak. Ev değişimi, taşınma ya da aile ile ilgili alacağınız bazı kararlar bu ay gündeminizde olacak.

Başak burcu: Kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar ve kısa seyahatler ile ilgili konular bu yeni ay döneminde gündeminizde olacak. Bu konular bazı değişimlere, dönüşümlere ve gücünüzü ispatlamanız gereken durumlara açık olacak. Hatta bazen bu durumlara bakış açınızı değiştirerek bile büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz sevgili Başaklar. Kısa seyahatler hayatınızda yapacağınız değişim ve dönüşümlere etki edebilir. Sadece kendinizi bir şeylere fazla kaptırıp, hırsla ve kızgınlıkla bazı işlere girişmeyin. Unutmayın yapacağınız her işi severek, mutlulukla ve kendiniz için yapın, başkalarını mutlu etmek ya da onlardan intikam almak için yapılan şeyler size zarar verecektir.

Terazi Burcu: Yılın şanslı burcu Teraziler, bu yeni ay size parasal konular ile ilgili hem fırsatlar, hem yeni başlangıçlar ama hem de krizli durumlar getirebilir. Eğer parasal konularda çok mücadele ettiyseniz artık rahatlama zamanı gelmiş durumda fakat bu yeni ay’ın enerjisine dikkat edin çünkü sizi hırsa, yarışmaya veya fazlası ile harcamaya veya verici olmaya itebilir. Parasal konular bu ay bir nevi sizin için önemli olacak ve hatta paraya bakış açınız bile değişebilecek.

Akrep Burcu: Hem burcu hem de yükseleni Akrep olanlar için önemli bir zaman dilimi. Her yıl bir kere burcunuzda yeni Ay yaşandığından bu yeni ay hayatınızda başlangıçlar yapmak, değişmek, dönüşmek ve gelişmek için en güzel fırsatları içeren yeni Ay. Akrep burcunun dayanıklılık, cesaret, bir işi sonuna kadar götürebilme gibi çok güzel özellikleri olmasının yanısırsa kıskançlık, rekabete girme ve hatta rakibinin canını yakma gibi özellikleri de vardır. O yüzden siz bu ay içinizdeki dönüşüm, gelişim ve değişim enerjisini kullanın ve hayatınızda istemediğiniz şeylerden arının. Her Akrep burcunun içinde bir şifacı yatar bu ay o şifacıyı uyandırın önce kendinize şifa verin sonra bırakın hayatınıza ve etrafınızdakilere şifa geçsin. Dönüşümü ve değişimi seven Akreplerin hayatında pozitif anlamda değişimler yapması ve kendilerinin iyi özellerini ön plana çıkarması için çok güzel bir fırsat bu yeni Ay.

Yay Burcu: Yükseleni Yay olanlar için şifalanma ayı geldi diyebilirim. Karanlıkta kalan görünmeyen konular, bilinçaltınıza attığınız, ittiğiniz konular ve korkular bu ay gündeminize gelecek sevgili Yaylar. Fakat tüm bunlar sizi arındırmak için yaşanıyor olacak, o yüzden bu Ay hayatınızda çeşitli korkular tetiklenirse hiç beklemediğiniz duygular ile yüzleşirseniz şaşırmayın. Kaybetme korkusu, ölüm korkusu, yalnız kalma korkusu ya da kıskançlık, aşırı tutku, yanlış kişi ile (evli v.b)ilişkiler söz konusu olabilir. Bu korkular ve konular ile yüzleşin, gelişiminize katkıda bulunmasını sağlayın ve ilerleyin. Eğer bunu yapamıyorsanız bir yardım alın çünkü zaten Satürn transiti yaşayan ve zorlanan bir burç olarak bu ayın etkileri size ağır gelebilir. Bu konularda iyileşme kaydetmek ve bilinçaltınıza ittiğiniz konuları su yüzüne çıkarıp temizlemek için harika bir zaman.

Oğlak Burcu: Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, hayalleriniz ve umutlarınız bu yeni Ay’ın konuları arasında. Arkadaşlarınız ile yaşayacağınız bazı olaylar size çeşitli dönüşümler, yüzleşmeler yaşatabilir. Çeşitli çekişmeler, tartışmalar hatta rekabet içeren konular gündeme gelir içine çok çekilmemeye dikkat edin. Fazla inat ve fazla tutkulu davranışlar bu ay size fayda getirmeyecek sevgili Oğlaklar, olayları ve durumları zorlamayın. Bu ay aynı zamanda hayaliniz ve tutkunuz olan konularda başlangıçlar yapmak ve adımlar atmak için son derece ideal.

Kova Burcu: Kariyeriniz ile ilgili konularda dönüşüm başlıyor sevgili Kovalar! Bu yeni Ay’ın etkisi diğerlerinden biraz daha farklı olacak bir nevi bizi test edecek içimizdeki iyi ve kötü ile… O yüzden bu ay kariyeriniz ile ilgili konularda fazla hırslı olmak, diğer kişiler ile rekabete girmek ve hatta onlara haksızlık yapmak gibi konular gündeme gelebilir ve bu konularla sınanabilirsiniz. Kariyer alanınızda bu konuları daha güçlenmek, azim ve değişim için kullanın diğer kötü etkileri açısından değil. Çünkü bu etki sizi daha tepelere çıkarıp kariyerinizde yükselmenize etki edebileceği gibi, kötü etkisi ile kullanıldığında kariyerinizde yaşanacak kötü gelişimlere ya da gözden düşmeye sebep olabilir. Siz niyetinizi hep iyi tutun ama bu ay karşınıza gelen olaylara da özellikle dikkat edin, hayatınızda önemli olacak…

Balık burcu: Yurtdışı seyahatler, yeni yerler keşfetmek, araştırmalar yapmak, üniversiteler ve yüksek eğitim ile ilgili konularda başlangıçlar yapmak için ideal bir zaman dilimi. Uzun zamandır görmek istediğiniz yerler varsa bu ay gidip görmek için planlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda inanç konuları, hayatın gizemli yanı ve astroloji, enerji, değişim gibi konular bu ay gündeminizde olabilir. İnandığınız konular ile sınanabilirsiniz bu ay ve bunca yıldır körü körüne buna mı inanmışım diyebilirsiniz. Karmik konular ve bağlantılar da bu ay gündeminize gelebilir o yüzden bu ay yaşayacağınız gelişmelere ve karşınıza çıkan kişilere son derece dikkat edin. İyi niyeti elden bırakmayın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir