Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

7

Kasım 2016

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi! Pazartesi

Yazar , Kategori Astroloji

img_2302

İyi haftalar! Akrep burcunda gerçekleşen yeni Ayın etkisindeyiz hala ve Boğa burcunda gerçekleşecek dolunaya doğru gidiyoruz. Bugün ise Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Özgürlük ihtiyacında olacağımız bir gündeyiz, bol bilgi paylaşımı yapacağımız ve merak ettiğimiz konularda araştırmalar yapacağımız bir gündeyiz. Özellikle öğlenden sonraki saatlerde kalıcı işler yapmak, otorite figüründe olan kişilerle görüşmek ve planladığımız konularla ilgili destekler almak için uygun etkiler olacak.

İyilik yapmak ve iyiliği paylaşmak için son derece uygun bir gün, ayrıca etrafta her ne kadar kaotik durumlar olsa da siz her şeyin ilahi planın kontrolünde olduğuna ve her şeyin yolunda olduğuna inanmaya devam edin. Toplumsal konularla ilgili olacağımız bir gündeyiz ama lütfen enerjinizi olumsuz şeylere odaklanmak için değil, sevgiyi yaymaya kullanın. Kötülüğün ve karanlığın karşısında durabilecek en güzel şey, iyilik, sevgi ve ışıktır.

Güzel bir hafta olması dileği ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir