Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

14

Aralık 2016

0

YORUMLAR

İkizler burcunda Dolunay!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

supermoonİkilem demisiniz? Yoksa kararınızı verdiniz mi?

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen dolunay biraz enteresan etkiler içeriyor, öncelikle her dolunay gibi önümüze bazı mesajlar, olaylar ve bilgiler gelecek ve biz bu bilgiler ışığında hareket edeceğiz, kararlar alacağız.

Güneş dolunay sırasında da hala Satürn ile kavuşum halinde, zaten dolunay öncesinde de bir şeyler yapmak istedik, kararlar almak istedik ama ya bu kararları alamadık ya da öyle gelişmeler oldu ki kararlar kendiliğinden alındı. Satürn iyi düşün, dengeye gel, ne istediğini sorgula ve yapmak istediklerini planla diyor bize, bazen de biraz karamsarlık veriyor. Sanki hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi geliyor bir yandan da… Güneş, umutların, hayallerin, iyimserliğin burcu Yay’da ama baskı altında; Ay ise bilginin, kararsızlığın ve düşüncelerin burcu İkizlerde bir şeyler yapma isteğinde. Durum böyle olunca aslında biraz toparlanmanın, kendine güvenmenin, geleceğe umutla bakmanın ve her kötü gibi görünen olayın bile altından güzel şeyler çıkabileceğine inanmanın zamanı.

Bugünlerde konuşmalarımıza dikkat etmekte fayda var çünkü boyumuzdan büyük laflar etmeye açık etkiler var. Manipülasyona açık zamanlardayız duyduğumuza ve söylediğimize dikkat etmemiz iyi olur. Merkür 19’u itibari ile geri hareketine başlayacak ve bu dönemde bazı girişimlerin, projelerin ve konuşmaların tekrar üzerinden geçilmesi söz konusu olacak. Otorite figürleri ile bazı konuşmalar yapmak ya da daha önceden yaptığımız konuşmalardan, görüşmelerden haberler almak bu dönemde mümkün. Yine ikili ilişkiler ile ilgili konular, dengeyi bulma çabaları bu dolunayda söz konusu olacak, eğer hakkında karar veremediğiniz kişiler varsa bu dolunayda alacağınız bilgiler karar vermenize yardımcı olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir