Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

17

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – KOÇ

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

indir (1)Sevgili yükselen Koçlar, yıla hızlı bir giriş yapıyorsunuz, özellikle Ocak ayının sonlarına doğru hayat daha hızlanmaya başlayacak ve siz yoğun bir dönem geçireceksiniz. İkili ilişkiler ve evlilik konuları ise bu yıl gündeminizde olacak ve güzel gelişmeler yaşayacağınız konular arasında.

Yeni yıla Merkür geri hareketi ile giriyoruz bu da özellikle sizin yazışmalar, sözleşmeler, kısa seyahatler ve çalışma hayatınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Bu konularda bazı gecikmeler, aksamalar ve yanlış anlaşmalar olabilir. Özellikle Ocak ayının sonuna kadar daha yavaş ilerlemeniz ve bu konularda iki düşünüp bir adım atmanız daha doğru olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın 28 Ocakta burcunuza geçişi ile birlikte hayatınız hızlanacak ve adımlar atmaya başlayacaksınız. 10 Marta kadar bu hızlı dönem devam ediyor olacak.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ki Venüs sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı yönetiyor. İkili ilişkiler konularında dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimi olacak, yanlış anlaşmalar, ilişkilerde sorunlar bu dönemde gündeminize gelebilir. Yine eski ilişkiler ile ilgili konular, biten evliliğiniz ya da ilişkiniz ile ilgili alacağınız haberler de söz konusu olabilir. Eğer bitmiş bir ilişkiniz var ama sizin tekrar dönmek gibi bir niyetiniz varsa bu dönemde sorunların konuşulup çözülmesi ve tekrar bir birliktelik söz konusu olabilir.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda hareket ediyor. Bu konularda şansınız 2017 yılı Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Bu sene yükselen Koçlar için evlilik söz konusu olabilir. Aynı zamanda sorunlu evlilik yaşayanlar için bir iyileşme ve toparlama süreci de olabilir. Bazı sorunlu evlilik ve ilişkilerden ise özgürleşme içinde iyi bir yıl olacak.

Biraz zorlanacağız alan ise yurtdışı seyahatler, yabancılar ile yapılan işler, yüksek eğitim ve inançlar ile ilgili konular olacak. Daha geniş bakış açısına sahip olmak ve başkalarını da düşünüp, empati yapabilmek için iyi bir yıl. Bu zorlanmaların ise sonucu sizin bu alanlardan gündeminize gelen konularda bir yapılandırma ve güzel sonuçlar elde etmeniz olacak. Mesela yurtdışı ile iş yapmak istiyorsanız önce zorlanabilir ama sonunda bu işi oturtup güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Yine yurtdışında eğitim almak gibi konular gündeminize gelebilir bu konular önce sizi zorlayabilir ama bu zorlukları aştığınızda alacağınız eğitim ve elde edeceğiniz tecrübeler size son derece güzel faydalar sağlayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu; bu alanlarda önceden başlattığınız girişimler var ise Satürn 6 Nisan – 25 Ağustos arasında geri harekette olacağından bu dönemde bu girişimlere dikkat etmeniz. Önceden attığınız adımlar ile ilgili bazı düzeltmeler yapmanız ve bazı şeylerin üzerinden geçmeniz bu dönemde gerekebilir. Bu konular özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda olacaktır.

21 Mart – 21 Nisan arasında yeni başlangıçlar için ideal bir zamanlama olacak. İsteklerinize ve kendinize odaklanmanız için iyi bir dönem olacak.

Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle aşk hayatınız, çocuklar ile ilgili konular ve hayalleriniz, ümitleriniz, arkadaş çevreniz ile ilgili konuları etkileyecek. 11 Şubat özellikle aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konuları etkileyecek. 26 Şubat ve takip eden günlerde bilginiz dışında olan bazı konuların gündeme gelmesi, sizi şaşırtması ve duygusal dünyanızı etkilemesi söz konusu. Ağustos ayı ise bazı kararların alındığı ve hayallerinize odaklandığınız zamanlar olacak.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu, sağlıklı bir yıl dilerim…

happy-new-year-2017-balls

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir