Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

30

Aralık 2016

0

YORUMLAR

2017 YILI BURÇ YORUMLARI – TERAZİ

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

indir

Sevgili yükselen Teraziler, 2017 yılında ana odağınız kendi hayatınız olacak aslında; yaşadığınız yer, yaptığınız iş, kendinizle ilgili kararlar yoğun olacak. Ev, aile ve yerleşim konuları kafanızda olarak yeni yıla gireceksiniz, aslında bu konularda girişimler ve değişimler yapmak istiyorsunuz ama Merkür bu alanda geri gitmekte olduğundan 8 Ocak sonrasında harekete geçmeniz daha doğru olacaktır. Yurtdışı ve yabancılar ile yapılan işler konuları da Merkür tarafından yönetildiğinden bu günlerde bu konularda da dikkatli olun yeni girişimler yapmayın.

Mars şu anda sizin çalışma hayatınızı anlatan alanda ilerliyor aslında iş yaşamınız ile ilgili bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz ama kararsızsınız, bu kararlar için Ocak ayının sonunu bekleyin.

4 Mart – 15 Nisan arasında Venüs geri harekette olacak ve sizin burç yöneticiniz olduğu için hem kendinizle ilgili almak isteyeceğiniz kararlar, hem de girişimleriniz için beklemeniz gerekecek. Yine ortak finans konuları içinde aynı şekilde, banka kredileri, ortak kullanılan paralar gibi konularda bu dönemde aksiyon almayın. Çünkü bir gezegen geri giderken yapılan girişimler bizi tekrar üzerinden geçmek gerekecek durumlara iter.

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter sizin burcunuzdan geçiyor o yüzden aslında yepyeni bir hayata başlar gibisiniz isteyin olsun! Yer değişimi, yeni bir iş, yeni bir yaşam, aşk her şey yenilenebilir bu dönemde. Yıllardır hayal edip yapamadığınız şeyler varsa bu yıl hayata geçirebilirsiniz. Sadece Jüpiter’in geri hareket edeceği 6 Şubat – 9 Haziran arasındaki döneme dikkat edin. Onun dışında güzel zamanlar sizi bekliyor. Eğer haritanızda Jüpiter gezegeni geri harekette ise bu dönem sizin en iyi ilerleyeceğiniz dönem olacaktır.

Biraz zorlanacağız alan ise kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve bazı sözleşmeler, anlaşmalar ile ilgili konular olacak. Bu yıl kardeşinizin veya yakın bir akrabanızın sorumluluğunu almanız onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Yine seyahatler yapmak isteyip gidemeyebilirsiniz.

Şubat ve Ağustos aylarında olacak tutulmalar öncelikle sizin hayaller, umutlar, arkadaşlıklar ve aşk- çocuklar konularını anlatan alanınızı etkileyecek. Bu yıl Şubat ve Ağustos aylarında bu konularda değişimler, hızlı bitişler ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Güzel gelişmelerin olduğu, mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir