Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

19

Ocak 2017

0

YORUMLAR

Tutulmalar ve hayatımıza etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

partial-solar-eclipse-clouds

Güneş ve Ay tutulmaları eski zamanlardan bu yana takip edilmiş ve hızlı değişimlere sebep oldukları gözlemlenmiştir. Ay tutulmaları daha çok duygusal dünyaya etki eden, mantık ile duyguların arasında kalma ve bazı güvensizlikleri işaret eden durumlardır. Bu dönemlerde duygusal dengemizi sağlamak ve netleşmek zor olduğundan karar verip ilerlemek yerine içe dönüp, gözlemleyerek ve kendimizi dinleyerek geçirmek daha doğru olur.

Güneş tutulmaları ise dünyaya çok yakın gerçekleştiklerinden ve etkileri kuvvetli olduğundan daha çok hızlı değişimler anlamına gelir. Bir nevi bizim cesaret edemediğimiz değişimler var ise hayatımızda o alanları tetiklerler ve değişimi başlatırlar. İnsan doğası olarak değişime çok açık olmadığımızdan ve ana güdümüz elimizdeki kaynakları ve durumları korumak olduğundan aslında tutulmaların etkilerini çok sevmeyiz. Ama değişim hayatın ayrılmaz bir parçası ve biz istesekte istemesek de birşeyler bitiyor ki yeni şeyler başlasın.

Tutulmaların etki süreleri aslında tutulmanın gerçekleştiği süreye göre değişmekle birlikte birkaç ay önceden etkileri başlar ve Ay tutulmalarında birkaç ay daha devam ederken Güneş tutulmalarında 6 ay ile 1 yıl arasında etki süresi vardır.

2017 yılı tutulmaları:

Uzun süredir Balık – Başak aksında tutulmalar olmaktaydı ve bu tutulmalar özellikle Yükselen Yaylar, İkizler, Balık ve Başak burçlarını etkiledi. Hayatlarında ani ve önemli değişimler yaşadılar. Kariyer, yaşadıkları ev – şehir, evlilik ve ilişki durumlarında önemli değişimler yaşadılar.

Geçen yıldan başlayan ve bu yılda devam edecek tutulmalar ise Kova – Aslan aksında. Bu da başta Kova ve Aslan burçları olmak üzere Akrep ve Boğa burçları etkilenecek bu tutulmadan. Tabii diğer burçlarda etkilenecek fakat bu burçlar etkinin 100%’ünü alırken diğerleri daha düşük bir oranla etkileniyor olacaklar. Bu Ay tutulması yine içimizde bırakmamız gereken alanları anlatacak, fazla hırs yaptığımız ya da hiç hırslanmadığımız alanlar etkilenecek.

26 Şubatta yaşanacak Güneş tutulması Balık burcunda olacak ve yine Yay, İkizler, Balık ve Başak burçları ve yükselenleri olanlar oldukça yoğun etkilenecek. Şubat ayı ülkemiz içinde önemli bir değişim – dönüşüm ayı olacak.

Bir sonraki tutulmalar 2017 Ağustos ayında olacak ve önce 7 Ağustosta Kova burcunda bir Ay tutulması ve sonra 21 Ağustosta Aslan burcunda bir Güneş tutulması olacak. Bunlarla ilgili detayları ve burçlara etkilerini yine yazıyor olacağım ama etkilerini merak edenler 2017 yılı yorumlarımdan okuyabilirler. https://gulizkinaastroloji.com/category/aylik-burc-yorumlari/page/4/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir