Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

1

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Günün Enerjisi – Çarşamba

Yazar , Kategori Astroloji

energeticperson

Hareketli, dinamik ve aktif bir güne başlıyoruz. Bugün #Ay #Koç burcunda ilerliyor. Kendimizi girişken hissedeceğimiz, cesaretli olacağımız ve birçok şeyi yapmak isteyeceğimiz bir gündeyiz. Marsta Koç burcunda hareket etmekte olduğundan Koç burçları başta olmak üzere birçok burç bu dinamizme kendini kaptırabilir. Sadece aceleci olmamaya dikkat etmeliyiz, çünkü acele ederken yanlış adamlar atabiliriz ya da sakarlıklara açık olabiliriz. Kafanızda olan projelerle ilgili konuşmak, girişimler yapmak, gitmek istediğiniz yerlere gitmek için son derece güzel enerjiler var. Değerlendirin..

Burçları bugün neler bekliyor?

Koç: Bugün kendi hedeflerinize yönelik çalışabilirsiniz, uzun süredir yapmak isteyip beklediğiniz işler ve projelerle ilgili adımlar atmak ve girişimler yapmak için harika bir gün!

Boğa: Bugün beklemediğiniz bazı haberler almanız mümkün, kapalı kapılar ardında bazı konuşmalar geçebilir, sağlığınız ile ilgili konularda gündeme gelebilir. Arkanızdan iş çeviren bazı kişilere bugün ve yarın dikkat! Rüyalarınız da bu gece çok aktif olabilir.

İkizler: Arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgili konular oldukça aktif olacak bugün, arkadaşlarınızdan yardım alabilir, bazı dernek ve kulüplerle ilgili işlerde bulunabilirsiniz. Yine bazı organizasyonlar ve arkadaş toplantıları da bugün olabilir.

Yengeç: Kariyer konularınız bugün oldukça aktif, güzel gelişmeler elde edebileceğiniz zamanlardasınız. Önemli görüşmelerinizi bugün yapmanızı tavsiye ederim.

Aslan: Eğitim konuları, yurtdışı seyahatler, yabancılarla yapılan işler ya da yabancı firmalarla yapılacak görüşmeler bugün son derece aktif. Seyahat planları yapabilirsiniz ya da önümüzdeki günlerde seyahate çıkmak için hazırlanabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili konular ya da daha önceden açılmış bir davanız varsa bu konular gündeminize gelebilir.

Başak: Finans konuları, borsa, ortak para kullanımı ve bankalar ile ilgili konular bugün gündemde olacak. Akrabalarınızdan gelecek bazı paralarla ilgili konular ya da bazı ödemelerde söz konusu olabilir.

Terazi: İkili ilişkiler, evlilik, ortağınızla yapacağınız konuşmalar ya da hakkınızda açılan davalar varsa bu konular bugünlerde gündemde olacak. Bu konularla ilgili bazı girişimler için son derece ideal bir gün.

Akrep: İş hayatınız oldukça aktif ve yoğun olacak bugün. Sizin için çalışanlar ya da beraber çalıştığınız kişiler ile ilgili konularda bazı girişimler ve konuşmalar söz konusu. Sağlığınıza bugün dikkat! Alışveriş ve evin eksiklerini gidermek için güzel bir gün.

Yay: Aşk konuları bugün gündeminizde. Sevdiğiniz kişi ile buluşmak ya da güzel bir telefon görüşmesi yapmak söz konusu. Beraber seyahat planları yapabilirsiniz. Yine çocuklarınız ile ilgilenmeniz ve onlarla ilgili bazı işler için koşuşturmanız gerekebilir.

Oğlak: Aileniz ve özellikle babanız ile ilgili konular bugün gündeme gelebilir. Onlara yardım etmeniz ya da onların işleri için çaba sarfetmeniz muhtemel. Yine gayrimenkul konuları ve eviniz ile ilgili konularda bugün odağınızda olacak.

Kova: Sizin için yeni başlangıçlar dönemi, yeni anlaşmalar, görüşmeler, kısa seyahatlerle ilgili konular bugün odağınızda olacak. Ayrıca kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızda bugünlerde ilgi isteyebilir.

Balık: Parasal konularla ilgili girişimler ve bazı gelişmeler bugünün etkileri arasında. Alacak, verecek konuları ve yatırım yapmak ile ilgili konular gündeminizde olacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir