Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

10

Şubat 2017

0

YORUMLAR

Ay tutulmasının burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

partial-solar-eclipse-clouds

KOÇ & YÜKSELEN KOÇ

Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizin aşk konularınızı anlatan alanı etkileyecek. İlişkilerde bir türlü mutluluğu yakalayamadıysanız bu tutulma ile problem nerede bakmak isteyebilirsiniz. Hızlı gelişmelere açık olacaksınız. Yeni bir aşk başlangıcı ya da eski bir aşkın alevlenmesi söz konusu olabilir. Evli Koçlar için bu dönem bir çocuk haberi getirebilir ya da çocukları olanlar için onlarla ilgilenmek ve onların hayatları ile ilgili önemli kararlar almak gereken bir süreç olabilir.

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA

Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizin aile ile ilgili konularınızı etkileyecek, özellikle babanız ile ilgili konular bu dönemde gündeminize gelebilir. Yine evinizde bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ev alım – satımı, başka şehre taşınmak ya da aile yanından ayrılıp yeni bir hayata başlamak söz konusu olabilir. Tutulmanın ana fikri içimizdeki gücü bulup kendimizi ortaya koymak olduğuna göre sizin de bu konularda bazı değişimler yaşamanız muhtemel.

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizin kardeşleriniz ve akrabalarınız ile ilgili alanı etkileyecek. Bu dönemde kardeşleriniz-kuzenleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir onlara yardım edebilirsiniz ya da yaşayacakları bazı değişimlerde destek olmanız gerekebilir. Yine sözleşmeler ve anlaşmalar ile ilgili konular bu dönemde hem gündemde hem de değişime açık konular arasında. Kısa seyahatler, belki başka bir şehre taşınma konuları önümüzdeki birkaç aylık süreçte gündeme gelebilir. Yine bu dönemde kendinizi güçlendirmek için bazı eğitimler almak isteyebilirsiniz ki bu dil eğitimi de olabilir.

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Aslan burcunda gerçekleşecek Ay tutulması sizin parasal konularınızı etkiliyor olacak. Eğer son dönemde parasal konularda sıkıntılar çekiyor ama ne yapabilirim diyorsanız, hayat size bunu yönetmekte, geliştirmekte elinde diyor. İş arıyor ama bulamıyorum diyorsanız hobiniz olan bir şeyi işe dönüştürün. Yine harcamalarınızı kontrol etmenizde gerekebilir. Eğer son zamanlarda para sıkıntıları yaşıyorsanız bu durumu ele almak ve çözüm sağlamak için ideal bir zamandasınız. Yeni bir iş teklifi, terfi ya da para kazanma yolunuzda yaşanacak değişiklikler söz konusu…

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN:

Burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasının etkisi üzerinizde yoğun olacak. Kendiniz ile ilgili yapmak istediğiniz konular, hayat hedefleriniz gündeme gelecek. Bugünlerde bazı bitişler söz konusu olabilir ama bunun sebebi yeni başlangıçlara yer açması için olacak. Hayatınızda sizi aşağıya çeken ve bir türlü ilerleme kaydedemediğiniz alanları bu tutulma aşmanız için yardım edecek. Hayat kısa ve yaşamak istediklerinizi yaşama zamanı; yeni bir iş, yeni bir eş, yeni bir ev ya da yeni bir görünüş hepsi bu tutulma sonrasında gündeminizde olacak. Sadece sağlığınız ile ilgili konulara dikkat edin bu tutulmada ve kalbinizi bir kontrol ettirin.

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK

Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma sizin duygusal dünyanızı etkileyebilir ve rüyalarınızı aktif hale getirebilir. Bastırdığınız korkularınızın gün yüzüne çıkması ve yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Sağlığınız ile ilgili konular ve arkadaşlarınız ile ilgili bazı bilmediğiniz konuların gündeme gelmesi de muhtemeldir. Kısa bir dönem hastanede kalmanız ve bazı sağlık kontrollerinden geçmeniz gerekebilir. Kendinizi çok yoruyorsanız artık vücudunuz size yavaşla diyebilir. Sağlıklı bir beslenme düzenine geçmek ve kötü alışkanlıkları bırakmak için bu tutulma ideal.

Ayrıca bu tutulma ve sonrasındaki 1 aylık süreçte bilmediğiniz, sizden gizlenen ya da sizin gizlediğiniz birçok konu açığa çıkabilir. Bu tutulmanın sizin için en önemli yanı ise kendinizi ön plana koymaktan çekindiğiniz, korktuğunuz yetenekleri hem geliştirmek hem de ön plana koymak için fırsatlar verecek olması. Korkmayın ve gücünüzü gösterin, kendinize siz bile şaşırabilirsiniz.

TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ

Aslan burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizin arkadaşlar, sosyal çevre, kulüpler, dernekler ve çeşitli organizasyonları anlatan alanınızı etkiliyor olacak.  Arkadaş çevrenizle ilgili bazı gelişmeler, değişimler ve yenilenmeler kapıda olacak. Belki artık size faydası olmayan ve sizi aşağıya çeken kişilerin hayatınızdan çıkma zamanı gelmiştir? Bulunduğunuz sosyal ortamlarda kendinizi göstermeniz, birçok takipçiniz olmasına ve ön plana çıkmanıza sebep olabilir. Yine bazı dernek ve kulüplerde önemli konumlara gelebilir, yöneticilik pozisyonuna geçebilirsiniz. Kendinden çok başkalarını düşünen Terazilerin bu dönemde başkalarına yardım etme konuları da çok aktif olacak. Umutlar ve hayaller konularını da anlatan bu alan sizin uzun yıllardır hayalini kurduğunuz şeyleri gerçekleştirmeniz içinde destek verecek tabiî ki burada en önemli olan içinizdeki gücü bulmanız ve kendinizi ortaya koymanız olacak.

AKREP & YÜKSELEN AKREP

Ay tutulması sizin kariyerinizde bazı değişimler, gelişmeler yaratabilir. Bu hem iyiye doğru bir gidiş olabilirken beklenmeyen bitişlerde bu dönemde söz konusu olabilir. Eğer yaptığınız işi sevmeden yapıyorsanız ve yeteneklerinizi ortaya koymanıza fırsat vermiyor ise bu işi bırakmanız ve istekleriniz doğrultusunda gitmeniz önemli olacak. Eğer bu tutulma ve sonrasındaki birkaç ay işten çıkartılırsanız hiç üzülmeyin evren size yanlış işte olduğunuzu söylüyor demektir. Eğer işinizde yükselme elde ederseniz de doğru yerdesiniz ve güçleniyor olacaksınız. Bu tutulmada kendinizi göstermek ve öne çıkarmak için fırsatlar çıkabilir karşınıza iyi değerlendirin. Korkusuz Akrepler risk almayı severler bu dönemde alacağınız risklerin dönüşü güzel olacak. Ne kadar güçlü olduğunuzu dünyaya gösterme vakti gelmedi mi sizce de?

YAY & YÜKSELEN YAY

Aslan burcunda cumartesi günü gerçekleşecek tutulma sizin yurtdışı, yüksek eğitim, hukuk ile ilgili konular, yurtdışı seyahatler ve yurtdışı ile yapılan işler alanınızı etkileyecek.  Bu konular birkaç ay daha odağınızda olacak ve kendinizi ön plana çıkarma fırsatları elde edeceksiniz. Eğer yurtdışına taşınmak ya da okumak istiyorsanız girişimleriniz bu dönemde olabilir ve sonuçlarını Ağustos ayında görebilirsiniz. Yine üniversite eğitimi, diğer bazı eğitimler ve astroloji gibi ezoterik bilgileri içeren bazı eğitimler almanız da söz konusu olabilir. Bu tutulma içimizde bir yerde yapmaktan korktuğumuz şeylerle yüzleşme ve üstüne gitme fırsatı veriyor o yüzden sizinde kafanızda bu konularla ilgili planlar varsa korkmayın girişin ne de olsa Yaylar macerayı severler…

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK

Bu tutulma sizin ortak finans konuları, bankalar, krediler, borç ve alacaklar konularınızı etkileyecek. Beklemediğiniz bir yerden para gelebilir, bu ailenizden ya da eşinizden de olabilir. Yine banka kredileri veya şans oyunlarından yana şanslı bir dönemde olacaksınız. Bir arkadaşınız ile beraber iş kurmaya niyet edebilirsiniz bu dönemde, korkarak gireceğiniz bu iş size harika dönüşler getirebilir.  Borsa veya döviz yolu ile de para kazanabilirsiniz. Para ile ilgili konularda hem gelişmeler yaşayacaksınız hem de onu doğru kullanmayı bu dönemde becereceksiniz sevgili Oğlaklar, risk almayı pek sevmezsiniz ama belki artık vakti gelmiştir?

KOVA & YÜKSELEN KOVA

Sizi son derece etkileyecek bir dönemin başlangıcı olacak Aslan burcuna gerçekleşecek bu tutulma. Evlilik ve her türlü ikili ilişkiler konuları bu tutulma ile gündeminize gelecek. Eğer uzun süredir mutsuz olduğunuz bir ilişkinin içindeyseniz ve nasıl çıkacağınızı bilmiyorsanız bu tutulma size yol gösteriyor olacak.  Eğer uzun süredir bir ilişkiniz var ve ilerlemek için bir adım atamadıysanız bu yıl o adımı atabilirsiniz. Belki de sevgililer gününde bir evlilik teklifi vardır?

Yine ortak yapılan işler, her türlü ortaklık ve ortağınız ile ilişkiniz bu tutulmada ön planda olacak. İlişkileri iyi kullanabileceğiniz ve bu alanda gücünüzü ortaya koyarak güzel gelişmeler elde edebileceğiniz bir dönem olacak. Bu dönemde gelişen olayların sonuçlarını Ağustos ayında görebilirsiniz.

BALIK & YÜKSELEN BALIK

Aslan burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin çalışma hayatınızı, sizin için çalışanları, gündelik hayatınızı ve sağlığınız ile ilgili konuları etkileyecek. İş ortamınızda kendinizi ortaya çıkarmak ve liderlik yeteneğinizi ortaya koymak için iyi bir dönemdesiniz. İş hayatınızda ya da çalışma arkadaşlarınızda değişimler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde bazı hastalıklar gündeme gelebilir ve bunlarla uğraşmanız gerekebilir ama bu da sizin vücudunuzun gücünü ortaya koymanızı sağlıyor olacak. Özellikle ayaklar ve bağırsaklar ile ilgili konulara dikkat. Bu dönemde bir evcil hayvan almaya karar verebilirsiniz.

tutulmanın genel etkilerini sitemde bulabilirsiniz! https://gulizkinaastroloji.com/2017/02/10/aslan-burcunda-ay-tutulmasi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir