Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

17

Mart 2017

0

YORUMLAR

Zihnimiz hızlanıyor, düşüncelerimiz netleşiyor

Yazar , Kategori Astroloji

Merkür Koç burcunda!

Haritamızda iletişimi, konuşmaları, yazışmaları ve zihnimizi temsil eden Merkür, yakın zamanda Koç burcuna geçti ki bir süredir Balık burcundaydı. Balık burcundayken aslında çok sevmediği bir alandaydı,çünkü Merkür demek mantık demek zihnin çalışması demektir, fakat Balık burcu hissiyatla, maneviyatla ve duygularla alakalıdır eh tam olarak da bu yüzden aklımız karışıktı bir türlü netleşemedik son zamanlarda ve duygularımızla hislerimizi ayırt edemedik.

Gelelim Merkür’ün Koç burcundaki hareketine 11 Nisan’a kadar devam edecek bu hareket bizim zihnimizi hızlandıracak. Koç burcu hızla alakalıdır ve sabırsızdır, aklına ilk geleni söyler, hal böyle olunca bizde önümüzdeki süreçte aklımıza ilk geleni söyleyebiliriz ve bu durum bizi patavatsızlığa kadar götürebilir. Hızlı karar almak işinize yarayabilir ama hızla karar da değiştirebilirsiniz. Birçok fikir üretebilirsiniz ama sonra bunlarda çabukça sıkıladabilirsiniz.

Koç burcu cesaretle bağdaştırılan bir burçtur o yüzden fikirlerinizi, düşüncelerinizi her ortamda özgürce ve korkmadan ifade edebilirsiniz ama tabii ki ortamın neşesini ve uyumunu bozmadan yapmaya dikkat edin çünkü çevrenizdekiler aynı fikirleri destekleyecek diye bir şey yok! Fikirlerinizi zorla insanlara kabul ettirmeye çalışmak bir başka riskli tarafı olacaktır bu konumlamanın. O yüzden siz bu dönemi uzun zamandır hayata geçirmek  istediğiniz şeyleri uygulamak, size yaramayan düşünce kalıplarını bırakıp yeni düşünceler edinmek için kullanın. Veee bu dönemde ağzınızdan çıkanlara da dikkat etmeyi unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir