Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

22

Mart 2017

0

YORUMLAR

İlişki sorunlarını çözebilir miyiz?

Yazar , Kategori Astroloji

black-magic-to-separate-a-couple-300x168

Bugünlerde Venüs’ün geri hareketi ile birlikte en gündemde olan ve en çözüme ihtiyaç duyan hayat alanımız ilişkiler! İlişkiler hayatımızın temel alanlarından birisi çünkü karşı cinsi anlamak, çözmek, sevmek, ilişkiyi kurmak sonra da yürütmek her zaman çok da kolay olmuyor! Ama aslında bizi en çok geliştiren şeyde ilişkiler; hem kendimizi tanımamıza yarıyor hem de karşı cinsi anlamak için çaba sarf ettiriyor!

Ayna görevi görür aslında karşımıza gelen kişi, siz kendinizin ne özelliklerini beğenmiyorsanız size döner ve onu söyler! Eğer siz kulaklarınızı beğenmiyorsanız o da size kulaklarınızla ilgili bir yorum yapar ve o alanınızı acıtır aslında amaç sizin canınızı acıtmak değil o alanı güçlendirmenizi sağlamaktır. Yani aslında her ne şekilde yaratıldıysan o özelliklerini kabul et, olumsuz olan şeylere odaklanacağına kendi içindeki harika özellikleri bul, onlara odaklan ve kendi değerini bil der.

İlişkilerde yaşanan sorunların çözümleri aslında SİZ’de yatıyor ama genelde biz kendimize dönüp bakıp, sorunu bulup çözmeye çalışmak yerine kolay olanı yaparız. İlişkiyi bırakırız, çok uymamıştık, beni yeterince sevmiyordu der geçeriz. Sonra komik bir şekilde yine yeni bir ilişki ve benzer durumlar yaşanır. Bazen o kadar enteresandır ki sanki ortalıktaki tüm arıza adamları ya da kadınları çekiyor gibisinizdir. Aslında tekrarlanan durumlar çözülmesi istenen konuları anlatmaktadır. Bana değer vermedi, kötü davrandı diyorsanız soru şudur; “sen kendine ne kadar değer veriyorsun”. Bazı kadınlar ben kendimi ona adadım o beni bıraktı gitti derler; zaten sorunda bu sen kendini ona adamayacaksın, sen sen olacaksın, o kişide kendi olacak, sonra sizin ikinizin beraber güzel bir hayatı olacak.

Bu günler ilişki yaralarının açıldığı, eski defterlerin, kalp kırıklıklarının ortaya döküldüğü aslında karşımızdaki ile değil kendimizle hesaplaştığımız günler. Biz değişime başlarsak karşıdaki insanda değişmeye başlar ve biz hem kendimizi hem de ilişkilerimizi değiştirebiliriz. Bunun bir hap formülü yok ne yazık ki çünkü ne 1 günde bilinçaltındaki kalıplar siliniyor, ne de sizin kendinize güvensizliğiniz değişiyor, o yüzden tek tek adım adım yüzleşmek, farkındalığa geçmek ve kendimizi geliştirmek lazım? Sizin sorunlu alanınız ne? Sorunun içinde çözüm yatar aslında… Farkında olmanız dileği ile, sevgiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir