Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

30

Mart 2017

0

YORUMLAR

Koç burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji

painting-the-stars

Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen!

Yeniden başlayacağız ama neye nereden başlamak lazım bir fikri olan var mı?

Koç burcunda bir yeni Ay yaşadık Salı günü ve Koç burcu başlangıçlarla en alakalı burçtur, sebepleri öncelikle zodyağın ilk burcudur, öncü burçtur ve ateş enerjisi ile başlatmak Koç’un işidir aslında. Fakat hala daha üzerimizde, önümüzde bir sis perdesi var ve karışığız. Yani neresinden tutsak, neye başlasak, başladıysakta doğru mu yaptık onu bilmiyoruz. Son zamanlarda geri giden Venüs işleri iyice karıştırdı, öncelikle bütün bu etkilere maruz kalan Koçların kafası karışık, yöneticisi geri giden Boğa ve Teraziler zaten koptu gidiyor. Zodyağın en optimist burçları Yaylar ise Satürn dolayısı ile çeşit çeşit zorluklara maruz kalmaktan artık ne yapmaları gerektiğini şaşırdı! Bunun yanına yılın değişim burçları olan Aslan ve Kovayı da ekledik mi geriye de etkilenmeyen pek kalmadı zaten. Kısaca hepimiz hayat yolunda ne olacak bilmiyoruz, hepimizin aklı ve özel hayatları karışık, kendilerinde her şeyi iyi giden insanlar ise zaten ülkenin hali dolayısı ile karışık ve korku içinde!

E o zaman ne yapmalı? Öncelikle deriiiiiiin bir nefes almalı ve yeni başlangıçlara önce bazı kararlar alarak başlamalı! Biz zoru ve dramayı seven bir milletiz, ha yanlış anlaşılmasın ülkemi de, insanlarını da çok seviyorum (kabul ediyorum bazen sevmeyi oldukça zorlaştıran kişiler oluyor ama zaten onları da yaradandan dolayı sevdiğimizde ilerleme kaydetmiş oluyoruz). Fakat biz biraz arabeski seven bir milletiz, şarkılarımız acı dolu, dizilerde kan bıçak, ayrılık ve acı var, her programda ağlama ve acı olduğunda daha çok prim yapan bir durum var! Öncelikle hayatla bir barış yapmamız gerekiyor biz buraya acı çekmeye gelmedik, ne kadar müthiş yapılar olduğumuzu anlamaya geldik, beynimizin harika potansiyelleri var ama farkında olmaz ve bu drama maruz bırakırsak sadece tek bildiği şeyi çeker hayatımıza DRAM ve ACI! Bunun yerine mutluluk, huzur, sevgi ve güzelliklere ne dersiniz?

Ben bir süre yurtdışında yaşadım ve bu sırada insanların mutlu olmaya programlandıklarını farkettim, huzuru ve sevgiyi artırmaya odaklılar ve nazar diye bir şeyde bilmiyorlar, bilmedikleri içinde böyle bir şey gerçekleşmiyor zaten! Yani eğer bir değişim yaşayacaksak, yeniden başlayacaksak en temele, orijinal halimizde dönmemiz lazım, bebek hali! Bebek hayatı nasıl yaşar; her gelene güler, sımsıcak ve saftır, insan ayrımı yapmaz, yemek istediğinde ağlar ve beslenir, uyumak istediğinde ise uyur, gelecek için endişesi yoktur, aynen buraya geri dönüş yapalım! Hayattan acı, kötü şeyler beklemek ve korkmak yerine, her gün yaşadığınız – sahip olduğunuz 5 şeye şükür edin ve bunlar için mutlu olun bakın, görün ne mucizeler gerçekleşecek hayatınızda! Şikâyet etmeyi bırakın ve insanları eleştireceğinize dönün kendinize bakın ve kendinizde bir şeyleri düzeltin, görün bakın hayatınız nasıl cennete dönecek.

Yeni Ay’a geri dönersek aslında yılın enteresan yeni Aylarından birisi çünkü yeni başlangıçlar yapmamız gerekiyor ama Venüs zaten geri gidiyor yani bu başlangıçlar aşk ve evlilik alanında olamıyor. Yakın bir zamanda üzerine tuz –biber olarak Merkür de geri harekete geçti mi işler tam karışacak! O yüzden aslında bu zamanlardaki başlangıçların daha çok niyet bazında olması ve planlamalar yapılması daha doğru olacak. Sevmeyi öğrenmek ve ilişkilerde yaşadığımız zorluklara bakarak hatalı alanlarımızı görmek için ise son derece güzel bir yeni Ay. Geri giden Venüs bizi son günlerde hep eskiye döndürdü, önceden yaşadığımız korkular, eksik hissettiğimiz alanlar hep gündeme geldi ve canımızı tekrar yaktı, bunun ise bir sebebi var bu güvensiz ve eksik alanlarını tamamla ki ilerleyebilesin demek istedi.

Yeni Ay ile birlikte hayatımız son derece hızlanacak, yeni fikirler, bakış açıları ve başlangıçlar gündemde olacak. Hızlı değişimler, gelişmeler kapıda olacak. Eski fikirleri, düşünce kalıplarını bırakmak ve kendi değerinizi anlamak için ise harika fırsatlar olacak (tabii bu bencillik demek değil).Kendi gücünüzün, yeteneklerinizin farkına varın, eğer sadece iş bulmak için iş peşindeyseniz ve yolunuz açılmıyor ise dönün yeteneklerinize bakın, herkesin bir diğerinden farklı ve özgün yeteneği vardır, kendi özelliğinizi bulun! Yeni bir iş fikri ile ortaya çıkmak ve yaratıcı projelere imza atmak için harika bir zaman. Bu dönemde geri giden gezegenlerin enerjisini ise önceden denediğiniz ama başaramadığınız işlere tekrar adım atmak için kullanın! Bu dönemde dikkat edeceğiniz konular ise hızlı kararlar almak (bunda sorun yok ama hemen bir şeylere atlamayın), fazla sabırsız olmak ve inceleyip, üzerinde düşünmeden bir şeylere atlamak. Sağlık konularında zayıf olabileceğimiz alanlar ise baş, kafa bölgesi problemleri, diş ağrıları ve migren gibi konular olabilir yine tansiyon problemleri de özelikle bu yeni ay civarı görülebilir. Burçlara etkisini bir sonraki yazımda bulacaksınız zira bu yazı gereğinden fazla uzun oldu zaten J

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir