Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

25

Nisan 2017

0

YORUMLAR

Boğa Burcunda Yeni Ay!

Yazar , Kategori Astroloji

Kalıcı adımlar atma vakti!

26 Nisan günü Boğa burcunda bir yeni Ay meydana gelecek, Boğa burcu ayaklarımızın yere basması, sağlam temeller atmamız, hayatın zevkleri ile ilgili bazı planlamalar yapmamız, yeme – içme ile ilgili işleri temsil eder. Yeni Ay zamanları da yeni adımlar atmayı, girişimlerimize ve hayatımızdaki konulara taze enerjilerle yaklaşmayı temsil eder. O yüzden bir önceki yeni Ay önceliklerini belirle, hayatındaki sorunlu alanları temizle ve girişimler yap derken bu yeni Ay artık hayatında sağlam temeller at, yolunu seç diyor.

Konu Boğa burcu olunca sabitlik arayışına gireriz, yani hayatımızın birçok alanında uzun süreli olacak ve keyifle yapacağımız işler ve yollar ararız. Mesela yeni bir işe başlayıp o işte uzun vadeli ve kalıcı olmak. Eğer iş kuruyorsanız da bunun severek yapacağınız ve keyif alacağınız bir şey olmasına dikkat edin! Yine kilonuz ile ilgili artık kalıcı bir şey yapmaya karar verebilirsiniz bu yeni bir beslenme şekli edinmek olabilecekken, diyete başlamak ya da kilolarla ilgili bir ameliyat olabilir.

Ev almak, yatırım yapmak, borsa ve finans piyasalarınla ilgilenmek ve toprağa yatırım yapmakta bu dönemin konuları arasında olacaktır. Uzun süredir tutunduğunuz ama hayatınıza keyif vermek yerine size zorluk getiren ilişkileri bırakmak ve yeni başlangıçlara adım atmakta bu dönemde söz konusu olabilir. Yine bir ilişkisi olanlar ise bu dönemde bu ilişkiyi kalıcı hale getirmeyi düşünebilirler.

Boğa sabitlik uğruna inat etmekle de alakalıdır, bu hayatta düzen bozulmasın diye dayandığınız her ne varsa bırakıp yepyeni bir hayata başlayabilirsiniz. Bazen değişim iyidir…  Yeni ayın, yeni niyetlerle uzun vadeli olacak başlangıçlar getirmesi dileği ile… sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir