Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

8

Ekim 2017

0

YORUMLAR

Jüpiter Akrep Burcuna Geçiyor! Maneviyatımız artıyor, sezgilerimiz kuvvetleniyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Şans, bolluk-bereket ve genişleme gezegeni Jüpiter, sezginin, araştırmanın ve tutkunun burcu Akrebe 10 Ekimde geçiyor ve bu alanda 1 yıllık yolcuğuna başlıyor.

Jüpiter gezegeni şans ile en çok bağdaştırılan gezegendir, iyicil deriz kendisine hayatımıza hep iyilikler getirir, bizim genişlememize daha çok’un hayatımıza girmesine, iyiliğe, bolluğa ve berekete işaret eder. Bir burca geldiğinde de o burca hayatında çeşitli şanslar, bolluk, bereket, iyilik, şifalanma ve genişleme imkanı verir. Tabii ki bunun ne oranda olacağı genelde haritamızda Jüpiter’in nerede ve ne durumda konumlandığına bağlıdır. Haritasında Jüpiter’i kuvvetli durumda olanlar yani yönettiği burçlarda Jüpiter’i bulunanlar (Yay ve Balık) ve Akrep burcunda Jüpiter’i olanlar en çok şansı elde edecek olanlar.

Terazi burcunda iken en fazla adalet, ikili ilişkiler, uyum ve denge konularında çalışan ve bu konularda hem şifa fırsatı hem de geniş bakış açısı ile bakma konularında çalıştı Jüpiter.  Şimdi ise Akrep burcuna geçişi ile hepimizi daha derin bakış açılarına ve biraz manevi tarafa yoğunlaştıracak. Hepimiz hayatımızın bir alanında maneviyatımızın gücünü fark edeceğiz. Birçok kişi sadece maddiyatla ya da dünyevi ihtiyaçlarla bu hayatı ilerletemediklerini anlayacaklar. Daha meraklı olacağız, daha çok araştırma yapacağız, astroloji gibi ufkunuzu açan bilgiler daha çok hayatınıza girmeye başlayacak ve belki de en önemlisi bu bilgileri hayatınıza da uygulamaya başlayacaksınız.

Empati gücü, telepati yeteneği, hislerin kuvvetlenmesi bu dönemde birçok kişide aktif olacak. Rüyalar hepimize yol – yön gösterme konusunda yardımcı olacak. Hayatta tutkulu olduğumuz konuları bulmak ve o konulara cesaretle dalmak için fırsatlar önümüze sunulacak. Şifa ve şifacılık ile uğraşan kişiler artacak. Ölüp – yeniden dirilmek gibi bir zaman dilimi olacak, hayatlarında çok acı çekip o durumdan çıkamayan insanlar çıkış yollarını bulacak, belki pire için yorgan yakılacak ama eski ile bağlar kesilecek. Herkes en önce kendisini şifalandırması gerektiğini anlayacak ve derin bir şifa kanalı açılacak.

Yine finans konularında gelişmeler elde etmek, yeni bilgiler öğrenmek içinde iyi bir dönem başlayacak. Kendimizden bir nevi yeni bir ben doğacak. Haritamızda bulunduğu alana göre, o konularda derinleşme, bakış açısının artması ve şifa potansiyeli sağlayacak. Dikkat edilmesi gereken bir konu, Akrep burcu biraz yoğun hisler yaşar bazen ya hep ya hiç diyebilir, o yüzden ya benimsin ya kara toprağın mantığı artabilir. Takıntılı durumlar, şüphecilik ya da arkadan çevrilen işlerde de artış olabilir. Yine tutku ve hırsımız yüzünden kötü durumlara düşebiliriz. O yüzden Akrebin iyi tarafını ve enerjisini kullandığınızdan emin olun.  İyi niyetlerle, maneviyatınızı kullanarak ve hayattaki gerçek tutkulu olduğunuz alanı bularak hayatınızda büyük bir değişim bir nevi transformasyon yaşayabilirsiniz. Şansınızın bol olduğu bir yıl dilerim…

Bu geçişin burçlara etkisini yazıyor olacağım, takipte kalın sevgiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir