Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

23

Kasım 2017

0

YORUMLAR

Vücudunuzu ve Kendinizi Sevin!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

Bugün enteresan bir konuya değinmek istiyorum şimdi bunun içinde 2 soru sormak istiyorum?

Kendinizi seviyor musunuz?

Vücudunuzu her hali ile seviyor musunuz?

Bunlara verdiğiniz cevapları bilmiyorum ama çoğunuz kendinizi sevdiğinizi söylüyor olabilirsiniz peki 1-2 soru daha sorayım, kendinizi önceliğe mi koyarsınız yoksa çocuklarınız, eşiniz hatta bazen arkadaşlarınız daha mı önceliktir? Kendiniz için en son ne yaptınız? (bu soruların cevabının kendinizi sevme dereceniz ile alakası çoktur ama bencillik demekte değildir)

Vücudunuzda beğenmediğiniz yerler var mı? Kendinizi eleştirirmisiniz? Burnum daha iyi olabilirdi, bacaklarım daha zayıf v.b?

Peki şimdi asıl konuya gelelim, beden ve zihin mutluluğu sizin hayattaki mutluluğunuzla doğrudan bağlantılıdır. Bu yüzden kendinizi çok ama çok sevin, gerekirse bunu aynanın karşısına geçip kendi kendinize söyleyin. (İlk başlarda zor ve saçma gelebilir ama bunu bir süre yaptıktan sonra farkı farkedeceksiniz). Vücudunuzu her hali ile sevin, burnunuz büyük olsa da, gözleriniz renkli olmasa da ve daha birçok durumda. Siz kendinizi ve vücudunuzu sevmeye başladıkça fark edeceksiniz ki başkaları sizdeki kusurları görmeyecek bile… Bu güne kadar dışlayıp beğenmediğiniz vücudunuzdaki yerleri sevmeye ve bunu söylemeye başlayın. (bunu da bacaklarım harika diye kandırmaca ile değil, ben bacaklarımı seviyorum, onları oldukları gibi kabul ediyorum diyebilirsiniz) Bunlarla birlikte vücut sağlığınızı desteklemek için vücudunuza iyi gıdalar verin, vücudunuza iyi bakarsanız o da size güzellikleri geri verecektir.

Sevgi dolu bir gün dilerim… Siz olduğunuz haliniz ile harikasınız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir