Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

29

Aralık 2017

0

YORUMLAR

Balık Burcu 2018 yılı yorumu

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

BALIK & YÜKSELEN BALIK: Yeni maceralara atılma vakti! Kalmak mı, gitmek mi?

Balık burçlarının şans alanı bu yıl için uzaklarla alakalı, farklı yerlere gitmek, yeni yerler keşfetmek hem entelektüel anlamda katkıda bulanacak hem de spritüel gelişimlerine. Birçok yurtdışı seyahat yapmak söz konusu olabilir bu yıl, yine bulunduğunuz yerden uzak bir yere taşınmakta, yurtdışı ile yapılan işler veya yabancı bir firma ile çalışmaya başlamakta söz konusu. Hukuksal konularda ilgi alanınızda olacak eğer haksızlığa uğradıysanız bu yıl hukuk konularında destekli bir yılda olacaksınız ve iyi sonuçlar alabilirsiniz. Her zaman niyet önemli derim yazılarımda eğer haksızlık yapan siz iseniz de karşılığını aynı şekilde bulmanız söz konusu. Jüpiter’in bulunduğu alan abartıya açık olur o yüzden bu yıl özellikle bu evin konularında abartılardan kaçınmak önemli, yani çok istediğiniz bir yere gitmek için bütçenizi zorlamak ya da başka birilerinin seyahatini ödemek gibi. Eğer yurtdışında yakınlarınız ya da arkadaşlarınız da varsa onlardan da güzel destekler gelebilir bu yıl size. Ayrıca birçok eğitim almanız ve kendinizi de geliştirmeniz söz konusu olacak, yine aldığınız eğitimlerle eğitim vermeye de başlayabilirsiniz.

Yılın biraz daha zorlu alanına bakarsak sürekli yazdığım gibi bizi biraz sınavlardan geçiren Satürn gezegeni Aralık ayı sonu itibari ile Yay burcundan çıkıp, Oğlak burcuna geçiş yaptı son 2,5 yıldır kariyer konularında sizi hem zorlayan hem de yapılandıran Satürn şimdi hayalleriniz ve umutlarınızı anlatan alanda ilerleyecek. Bu alan aynı zamanda arkadaş çevremiz ve sosyalliğimiz ile alakalıdır da. BU durum bir çevre değişimi yaratabilir, uzun zamandır yakın arkadaş olarak gördüğünüz kişileri sorgulamanıza ve hatta hayatınızdan çıkarmanıza da, gitmesi gerekenler hayatınızdan gidiyor olacak. Belki bir yer değişimi sonrası yeni çevreye alışmanız ve yeni arkadaşlar edinmeniz anlamına da gelebilir, özellikle yükselen Balıklar için bu etki çok aktif olacak. Ulaşmak istediğiniz ya da hep hayal ettiğiniz şeylere ulaşabilmeniz için bir taraftan harekete geçmek isteyebilir bir yandan da bazı şartlar dolayısı ile engellenebilirsiniz. Ne kadar azimli olduğunuz ve o şeyi ne kadar istediğiniz Satürn’ün sınav konuları arasında olacak. İstiyorsunuz ve hep söylüyorsunuz ama gerekli hazırlıkları yaptınız mı? Maddi ve manevi olarak hazır mısınız, bu yılın soruları arasında olacak.

Geçen yıldan bu yana Kova – Aslan aksında olan tutulmalar ise hem iş alanınızda bazı değişimler yaratmış olabilir hem de biraz sağlık konularında sizi etkilemiş olabilir. Yine bu durum sizi biraz daha hayatın karanlık yanına çekip dönem dönem iç sıkılmaları ve çaresiz hissetme de verebilir. Arkanızdan çevrilen işler ve bilinçaltınızdaki korkular, değer problemleri de ara ara ortaya çıkabilir. Bu yılın en önemli dönemli Şubat sonu ve Ağustos sonrası olacak. Bu dönemlerde bazı bilmediğiniz konuların ortaya çıkışları da söz konusu olabilir.

Yılın genelinde en büyük değişim kendinizle ilgili olacak, kendinize olan inancınız, yapmak istedikleriniz ve onları ne kadar yapmak istediğiniz sorgulanıyor olacak. Şans alanınız ise yeni fikirlere kendinizi açmak, akışta kalmak, hayata inancınıza sıkı sıkı tutunmak olacak. Uzaklar, hukuksal konular, seyahatler ve eğitim ile ilgili alanlar ise şans alanları arasında olacak. Burç yöneticiniz Jüpiter’in geri harekette olacağı 8 Mart – 10 Temmuz arasında eski konular, şanslar gündeme gelebilir ve kaçtı sandığınız şansları tekrar yakalayabilirsiniz. Yeni işlere girişirken ise bu dönemde daha dikkatli olmak gerekir. 2018’in size daha çok sevgi, farkındalık ve huzur getirmesini dilerim, iyi yıllar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir