Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

16

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Aslan burcu 2018 yılı Aşk Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

YÜKSELEN ASLAN

Aslan burçları için önemli bir yıldayız, bu yıl hayatınızda büyük değişimler olabilir ve bunun en temel alanı özellikle yükselen Aslanlar için ilişkiler ve evlilik anlamında olacak. Evlilik konuları bu yılın gündeminde olacakken, evliliği iyi gitmeyen Aslanlar için çeşitli değişimlerde söz konusu olabilir.

18 Ocakta Venüs’ün Kova burcuna ve sizin ikili ilişkiler alanınıza geçmesi ile birlikte ikili ilişkiler ve evlilik alanında güzel günler sizi bekliyor olacak. İletişimin daha açık ve rahat olacağı bir zaman diliminde olacaksınız. Beraber bazı kararlar almak ve hatta ilişkilerde diğer tarafı daha özgür bırakarak ilişkinin yenilenmesini sağlamakta mümkün olacak. Bu yılda Aslan – Kova aksında tutulmalar devam ediyor olacak ve özellikle 31 Ocak ve 15 Şubattaki tutulmalar sizin için ilişkilerde bir dönüm noktası niteliğinde olacak. 31 Ocak ilişkilerle ilgili bazı duygusal konuları getirip sizi bazı kararlara zorlayabilecekken 15 Şubatta yaşanacak tutulma daha çok yeni başlangıçlar adına olacak. Sevgililer gününde sizin için güzel haberler ve gelişmeler olabilir.

Yılın bir diğer önemli zaman dilimi ise, tutulma serisinin ikincisinin gerçekleşeceği 27 Temmuz ve 11 Ağustos olacak. Yine 27 Temmuz ve sonrasındaki günler bazı kararlar almanız için bazı bilgileri yolunuza getirebilecek ve Ağustos ayındaki tutulma sonrası yeni başlangıçlar ve yeni bir yol belirleme için iyi olacak.

Yine 31 Mart – 14 Nisan arası ikili ilişkilerde güzel ve keyifli bir döneme işaret ediyor olacak, belki ilişkilerle ilgili güzel bir gelişme ve ciddi bir karar bu dönemde yaşanabilir. İlişkiler alanında dikkat etmek gereken tarihler ise Venüs’ün geri hareket edeceği 5 Ekim – 16 Kasım arası olacak. Bu gezegen genelde ilişkileri anlattığından bu dönemde ilişkiler alanında dikkatli olmak lazım. Yeni başlangıçlar için iyi bir dönem değilken eski ilişkilerin gündeme gelmesi ya da ilişkilerdeki problemlerin üzerinden geçilmesi için iyi bir dönem olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir