Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

16

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Yengeç burcu 2018 yılı aşk yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

YÜKSELEN YENGEÇ

Evlilik konuları yükselen Yengeçlerin bu yıl gündeminde olacak! Eğer uzun zamandır evlilik ne zaman olacak diye bekliyorsanız beklediğiniz zaman geldi sevgili Yengeçler. Bu etki özellikle yükselen Yengeçleri etkilemektedir çünkü Satürn onların evlilik alanından geçmektedir. Yengeç burcu aile olmakla, yuva kurmakla hatta çocuk sahibi olmakla en alakalı ve bunu en çok isteyen burçtur. Bu yıl bu dileklerin gerçek olması için önemli etkiler var fakat uyarmam gereken bir konu evli olan Yengeçlerin evliliğine dikkat etmesi ile ilgili çünkü sorunlar yaşayanlar için evliliğin kopması için de bazı tetikler atılabilir ama tabiî ki bu sorunları aşıp yeniden yapılandırma yapmak içinde harika bir zaman olacak.

Aşk konularında girişimlerin ve gelişmelerin olacağı ilk dönem aslında Ocak ayı olacak, 16 Ocaktaki yeni ay ikili ilişkiler alanınızı aydınlatacak, bu durum hem yeni başlangıçlar için iyi etkiler verirken aynı zamanda eski ilişkilere yeni ışıkta bakmak için de bir şans verecek. İlişkilerde fazla kurallı olduğunuz, kendinizi kısıtladığınız ve fazla sorumluluk alarak kendinizi yıprattığınız alanlara bir bakmanız iyi olacak. Ocak ayının ikinci yarısı hem hayatınıza yeni bir ilişki getirebilir hem de hayatınızda olan kişi ile bazı kalıcı kararlar almanız gündeme gelebilir. Belki bu sevgililer gününde bir evlenme teklifi söz konusu olabilir? Doğum gününüz zamanı olan 21 Haziran 21 Temmuz arası da sizin için hayatınıza bir bakmak, bazı kararlar almak ve yeni başlangıçlar yapmak için iyi bir dönem olacak. Evlenmeyi düşünen Yengeçler bu dönemi tercih edebilirler.

Yine 7 Ağustos – 5 Ekim arasında aşk hayatınızı hareketlendirecek güzel etkiler olacakken 5 Ekim – 16 Kasım arasında Venüs geri harekette bulunacağından bu döneme dikkat etmenizi öneririm. Bu gezegen genelde ilişkileri anlattığından bu dönemde ilişkiler alanında dikkatli olmak lazım. Yeni başlangıçlar için iyi bir dönem değilken eski ilişkilerin gündeme gelmesi ya da ilişkilerdeki problemlerin üzerinden geçilmesi için iyi bir dönem olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir