Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

18

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Başak burcu 2018 yılı aşk yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

YÜKSELEN BAŞAK

Başak burcu aşk konuları açısından önemli bir yıla girdi, Satürn sizin aşk alanınıza geçti 2017 sonu itibari ile ve uzun bir sürede burada kalacak aslında bu sizin için uzun bir eğitim dönemi gibi olacak. Bu dönemde aşk konularda çok şey öğrenecek ama bugüne kadar sınıfta kaldığınız konularda ise tekrar sınavlara tabi olacaksınız. O yüzden her yaşadığınız şeyi bir tecrübe olarak algılamanız önemli olacak. Tabiiki bu transitin olumlu yanı ise hayatınızda kalıcı olacak, uzun vadeli bir ilişkiyi size getirmesi olacak. Bu dönemde hayatınıza giren birisi bugüne kadar yaşadığınız her şeyi size unutturabilir ve sonunda evet bu kişiyle uzun vade birlikte olabilirim diyebilirsiniz. Burada en önemli konu sabır olacak, çünkü ancak sabreden ve ilişkiye emek harcayanlar kazanabilir.

11 Şubatta Venüs Balık burcuna ve sizin ikili ilişkiler alanınıza geçecek, 7 Marta kadar sürecek bu dönemde duygusal dünyanız aktive olacak ve kendinizi sevgiye açabileceksiniz. İkili ilişkiler alanında pozitif ve güzel gelişmeler yaşamak, hayatınıza birisinin girmesi ve bu kişi ile romantik zamanlar geçirmeniz söz konusu. İlişkinizi çok mantıkla sorgulayıp, hatalar bulmaya çalışmaktan kaçının ve unutmayın, hatasız kul olmaz!

Nisan başından Mayıs ayına kadar ise yine ilişkiler alanında güzel zamanlar, beraber bir tatil fırsatı sizin için mümkün olacak. BU dönem sizin hayatınıza son derece neşe ve keyfi veriyor olacak.

Bu sene bir yaz aşkı da söz konusu olabilir veya sevdiğiniz kişi ile yazın güzel vakitler geçirebilirsiniz bunun için en uygun dönem 10 Temmuz – 7 Ağustos arasında olacak, burcunuzda ilerleyecek Venüs hayatınıza güzellikler saçacak, sadece zihninizde çok fazla planlamalar yaparak veya eleştirel olarak bir şeyleri mahvetmeyin.

Bu yılın en dikkat edilmesi gereken zamanı ise Venüs’ün geri harekette olacağı 5 Ekim – 16 Kasım arası olacak. Bu gezegen aslında sizin daha çok parasal konularla ilgili alanınızı yönetmekte olsa da genel anlamda ilişkileri anlattığından bu dönemde ilişkiler alanında dikkatli olmak lazım. Yeni başlangıçlar için iyi bir dönem değilken eski ilişkilerin gündeme gelmesi ya da ilişkilerdeki problemlerin üzerinden geçilmesi için iyi bir dönem olacak. Bol aşklı bir yıl dilerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir