Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

20

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Akrep burcu 2018 Aşk Yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

YÜKSELEN AKREP

Bu yıl burcunuzdan geçen şans gezegeni çeşitli konularda size şanslar getiriyor ki bunların arasında aşk konuları da olacak. Bu yıl güzel bir ilişkiye hatta yeni bir hayata başlamanız söz konusu olacak. Evlilik konuları ise daha çok önümüzdeki yılın konuları arasında yer alacak. Bakalım bu yılın aşk konularında güzel gelişmeler elde edebileceğiniz zamanları ne zamanmış?

Öncelikle Şubat ayında özellikle11 Şubat ve sonrasındaki 1 aylık süreçte Venüs’ün aşk alanınıza geçmesi ile kalbinizi sevgiye ve aşka açıyor olacaksınız. Bu dönemde hayatınıza yeni birinin girmesi söz konusu olabilir. Yine görüştüğünüz bir kişi varsa bu dönemde aranızda güzel bir sevgi bağı oluşabilir. Bu sevgililer günü güzel geçecek gibi gözüküyor. Belki de ilgilendiğiniz kişinin kalbini çalacak bir sürpriz yaparsınız ve güzel bir ilişki başlar.

İkinci güzel bir tarih 17 Martta aşk alanınızda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte geliyor bu yeni ay size aşk konularına yeni bir bakış açısı getirebilir, yine yeni bir aşk getirebilir. 1-25 Nisan arasında da ikili ilişkiler ve evlilik alanından geçecek olan Venüs sizin ilişkiler alanınızı hareketlendirecek ve güzel bir döneme işaret edecek. Evli olanlar içinde bu zaman dilimi ilişkilerini geliştirebilecekleri ve tazeleyecekleri zaman olacak.

Bu yıl genel olarak ilişkiler açısından dikkat edilmesi gereken zaman ise, Venüsün geri hareket edeceği 5 Ekim – 16 Kasım arası olacak. Bu dönemde evlilik genellikle tavsiye edilmez. Yeni başlangıçlar için iyi bir dönem değilken eski ilişkilerin gündeme gelmesi ya da ilişkilerdeki problemlerin üzerinden geçilmesi için iyi bir dönem olacak. Aşk dolu bir yıl dilerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir