Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

21

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Yay burcu 2018 yılı aşk yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

YÜKSELEN YAY

Yaylar geçtiğimiz 2 yılda özellikle evlilik için çok güzel etkiler aldılar, o yüzden birçok Yay’dan evlilik ile ilgili güzel haberler geldi. Bu yılın aşk konularında güzel zamanı öncelikle 7 Mart ile 1 Nisan arasında olacak, Venüs’ün aşk alanında ilerlemesi sizin gündeminize hem aşk konularını getirecek hem de bu konularda öğrenmeniz gereken şeylerde söz konusu olacak. 16 Nisanda aşk alanınızda meydana gelecek yeni ay ise bu alanda yeni başlangıçlar için son derece güzel etkiler içerecek.

25 Nisan – 20 Mayıs arasında ise Venüs sizin özellikle evlilik konularını anlatan alanınızdan geçecek, bir ilişkiniz var ise bu dönemde ciddi kararların konuşulması ve bir gelecek planlaması yapılabilir.

13 Haziranda ikili ilişkiler alanında gerçekleşecek yeni ay ise hem yeni bir ilişkinin kurulması veya eski bir ilişkinin ciddi bir düzeye taşınması için güzel enerjiler getirecek. Belki bir nişan veya gelecek planı bu dönemde netleşebilir. Yine evli Yaylar için ise beraber bazı kararlar alıp evliliklerinde yeni bir dönemi başlatacakları zaman dilimi olabilir.

7 Ağustos – 9  Eylül arası ise hem hayattan aldığınız keyfin artacağı, güzelliklerin hayatınıza geleceği ve sosyal bir dönem olacak hem de yine aşk konuları son derece gündeminizde olacak. Bu dönemde ilişkinizde güzel zamanlar, sosyalleşme ve bazı gelecek planları yapmak söz konusu olabilir.

Bu yıl genel olarak ilişkiler açısından dikkat edilmesi gereken zaman ise, Venüsün geri hareket edeceği 5 Ekim – 16 Kasım arası olacak. Bu dönemde evlilik genellikle tavsiye edilmez. Yeni başlangıçlar için iyi bir dönem değilken eski ilişkilerin gündeme gelmesi ya da ilişkilerdeki problemlerin üzerinden geçilmesi için iyi bir dönem olacak. Aşk dolu bir yıl dilerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir