Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

22

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Oğlak burcu 2018 yılı aşk yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji

YÜKSELEN OĞLAK

Bu yılın evlilik açısından gelişmelere en açık burcu sizsiniz sevgili Oğlaklar. Yükseleninizden geçen Satürn size sorumluluk aldırmaya hazır olduğundan hayatınıza ciddi bir ilişkinin temelleri bu yıl atılabilir. Şimdi bakalım bunlar için iyi zamanlamalar ne zamanmış?

Öncelikle Ocak ayı ve 17 Ocakta burcunuzda yaşanan yeni Ay hayatınızda gitmek istediğiniz yön ile ilgili ciddi adımlar atmaya sizi yönlendiriyor olacak. Bu dönemde yapacağınız başlangıçlar ve alacağınız kararlar aşk hayatınız açısından da önemli olacak.

Önemli gelişmelerin olacağı ve aşk hayatınızın hareketleneceği diğer bir dönem ise Venüs’ün sizin aşk alanına geçeceği 31 Mart ve sonrasındaki 1 aylık süreç olacak. İlişkilerden ne beklediğinizi belirlemek ve yeni bir ilişkiye kendinizi açmanız ve hayatınıza birisinin bu dönemde girmesi söz konusu. İlişkisi olan Oğlaklar için ise bu dönem ilişkiye daha çok vakit ayırmak, keyfini çıkarmak ve güzel vakitler geçirmek için harika olacak.

19 Mayıs – 14 Haziran arası ise yine ikili ilişkiler, uzun vadeli planlamalar ve evlilik konuları için iyi bir dönem olacak. Bu dönemde ilişkinizin bir düzene oturması, sizin kafanızda bazı şeylerin şekillenmesi hatta evlilik planlamaları yapılması söz konusu olacak. Evli olanların bu dönem aile hayatında güzel gelişmeler yaşaması ve mutlu, muhabbetli bir dönem geçirmesi de söz konusu. Sevgi hayatınıza yayılıyor olacak ve normalde her şeye mantıkla bakan siz daha duygusal olacaksınız.

13 Haziran evlilik alanınızda gerçekleşecek yeni Ay ise hem yeni başlangıçlar için hem de evlilik konularında ilerleme için güzel etkiler veriyor olacak. Bu yıl evlenmeyi düşünenler bu yeni ayı ve takip eden 15 günlük süreci kullanabilirler. Yine evlilik konuların için 7 Ağustos ve sonrasındaki 1 aylık süreçte güzel etkiler içeriyor olacak.

Bu yıl genel olarak ilişkiler açısından dikkat edilmesi gereken zaman ise, Venüsün geri hareket edeceği 5 Ekim – 16 Kasım arası olacak. Bu dönemde evlilik genellikle tavsiye edilmez. Yeni başlangıçlar için iyi bir dönem değilken eski ilişkilerin gündeme gelmesi ya da ilişkilerdeki problemlerin üzerinden geçilmesi için iyi bir dönem olacak. Aşk dolu bir yıl dilerim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir