Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

23

Ocak 2018

0

YORUMLAR

Kova Burcu 2018 yılı aşk yorumu!

Yazar , Kategori Astroloji, Burçlar

aquarius

YÜKSELEN KOVA

Yükselen Kovalar için de büyük değişim yılı olacak bu yıl ve en önemli konulardan birisi de ikili ilişkiler ve evlilik konuları olacak. Evet evli olmayan Kovalar için evlilik fırsatları bu yıl açık olacak. Birçok kişi için ise evlilik ve ikili ilişkiler konularında farkındalık sahibi olacakları bir yıl olacak, neleri değiştirirlerse mutlu bir ilişkiye adım atarlar bunu öğrenecek Kovalar. Özgürlüklerine düşkün olan Kovalar için kafalarına uygun birini bulmak, benzer fikirleri paylaşmaları veya yeniliklere açık olmaları önemlidir, ayrıca kısıtlanmayı sevmedikleri için de ilişkilerden çabuk uzaklaşabilirler. Bu yıl bunların değişme vakti gelmiş olabilir karşınıza öyle birisi çıkar ki sizden başka bir siz doğar. Şimdi gelin yılın önemli zamanlarına bakalım.

İlk ve en önemli olaylar 31 Ocakta Aslan burcunda gerçekleşecek tutulma ile tetiklenecek, bu günlerde özellikle takip edecek 1 aylık süreçte neler yaşadığınıza dikkat edin, eğer yolunuza ayrılık gelirse bu kişiyi bırakmanın zamanıdır, eğer güzel şeyler yaşıyorsanız da bu ilişki de belki de ciddiyete bir adım atma zamanıdır. İkinci önemli durum burcunuzda yaşanacak güneş tutulması olacak bu tutulma 15 Şubatta yaşanacak ve sadece ilişkileri değil aynı zamanda kendinizle ilgili yapmak ve değiştirmek istediğiniz konuları da gündeme getirecek. Bu tutulmada önemli konuşmalar, kararlar ve başlangıçlar gündeminizde olacak. Ben ne yapmak istiyorum, ne yapıyorum konuları aklınızda olacak ve bunlarla ilgili adımlar atmanız önemli olacak. BU yıl kendinize yepyeni bir hayat kurmanız için harika fırsatlar yolunuzda olacak. Tutulmaların devamı ise Temmuz ve Ağustos aylarında olacak ve yılın başlarında attığınız adımların sonuçlarını görüyor olacaksınız. Yine önemli tarihler bazı olayların gündeme gelmesi, kararlar alınması için 27 Temmuz ve takip eden 1 aylık süreç olacak. Yeni başlangıçlar için ve yepyeni bir yola başlamanız için ise 11 Ağustos ve sonrasındaki 2 aylık dönem son derece güzel olacak. Evlilik planlayanlar bu dönemde evlenebilirler.

Yılın aşk açısından önemli diğer zamanları 21 Ocak ile 11 Şubat arasında olacak hem hayatınızı hem de ilişkilerinizi güzelleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Yine Venüs’ün haritanızın aşk alanından geçeceği 24 Nisan 19 Mayıs arası son derece iletişimi yüksek, muhabbetli bir döneme işaret ediyor.

Yine aşkınızı ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, önemli kararlar alabileceğiniz dönem 14 Haziran – 10 Temmuz arası olacak, bu dönemde evlilik kararı alabilir ya da beraber olduğunuz kişi hakkında uzun vadeli bir ilişki olacağı konusunda emin olabilirsiniz. Bu bir aylık dönemde ilişkiler hakkında çok kadersel gelişmeler yaşanması mümkün karşınıza çıkan kişilere özellikle dikkat edin.  Hayatınıza aşkın ve sevginin aktığı bir yıl olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir