Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

21

Şubat 2018

0

YORUMLAR

Güneş Balık Burcunda – Gökyüzünde Balık burcu vakti!

Yazar , Kategori Astroloji

Güneş Balık Burcunda – Gökyüzünde Balık burcu vakti!

Burçların sonuncusu, en egodan geçmiş ve evrensel bilgiye kendine açmış olanı Balık burcudur, öncelikle doğum gününüzü kutlarım sevgili Balıklar iyi ki varsınız! Şimdi biraz Balık burcunu tanıyalım.

Hassastır Balık burcu, duygusaldır ve çabuk kırılabilir. Kendisi diğerlerinin duygularına karşı hassas olduğundan ve aynı zamanda son derece verici bir burç olduğundan kendisine aynı şekilde davranılmayınca kırılır ve küser. Siz anlamayabilirsiniz ama eğer Balık burcu sizinle teması kesiyorsa mutlaka vardır kırıldığı bir konu. Merhametlidir Balıklar, yardım etmeyi çok sever, diğerlerinin acısını söylemeseler bile anlar ve yardımcı olmaya çalışır. Hayvanlara, doğaya ve evrene karşı da aynı şekilde hassas ve koruyucudur.  Hatta üzücü ya da duygusal durumlarla karşılaştıklarında kolayca gözleri dolar. Fakat eğer siz Balık burcuna kendinizi acındırarak yardım istemeye kalkarsanız bir o kadar bencil ve vurdumduymaz olabilir.

Zodyağın son burcu Balık, sanki diğer tüm burçlardan geçmiş kendini evrenin birlik bilincine açmış gibidir. Evrene son derece açık, merhametli Balıklar, yaşadıkları hayal kırıklıkları sonrasında kendilerini depresif hissedebilirler. Biraz melankolik tarafı vardır Balıkların, hatta duygularını ifade edebilmek için güzel yazma kabiliyetleri de vardır, güzel şiirler de yazabilirler.

Sezgileri ile hareket eder Balıklar, o yüzden hayat yolunda ilerleme şekli de böyledir, fakat bazen Mantığın kullanılması gereken durumlarda zayıf kalabilirler. Hislerini ve mantıklarını dengelediklerinde en doğru kararları verebilirler. Hayal güçleri son derece kuvvetlidir Balıkların fakat bazen hayallerinde bir durum ya da kişi kurarlar ve kişi böyle olmasa bile onlar öyle hayal ederler. Sonra bu kişiyi tanımaya başladıklarında ise kendi kafalarında yarattıkları hayalle uyuşmayınca hayal kırıklığı yaşarlar.

Hassas Balık burçları için hediye önerilerine bakalım şimdi de…

Romantik bir yemek, onlar için yazılmış bir şiir eşliğinde şarap, takı- aksesuar, hayal güçlerini besleyecek bir kitap, hobilerine yönelik bir şeyler düşünebilirsiniz. Balık burcu hediyenin maddiyatından çok manevi tarafına önem verir yani onun için üzerinde düşünülmüş olması önemlidir, onun için yapacağınız el emeği bir şey de çok değerli olacaktır. Balık erkeği için örülmüş bir atkı ya da bere hoşuna gidecektir. Yine Balık kadını için ise bir şiir eşliğinde bir takı ve romantik bir ortam kalbini ısıtacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir