Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

6

Temmuz 2018

0

YORUMLAR

Gökyüzünde Özel Etkiler Var!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

Bugün ve önümüzdeki 2 günde aktif olan, önümüzdeki dönemi etkileyebilecek etkiler var gökyüzünde. Bugünlerde hem maddi ama bunun yanında da manevi dileklerimize ve yapmak istediklerimize odaklanabiliriz.

İsteklerimizi sıralarken ise, marketten sipariş verir gibi, onu istiyorum bunu istiyorum demeden, öncelikle elinizde neler var ona bakın ve şükredin…

Gözlerimle etrafımdaki güzellikleri görebildiğim için.

Sağlıklı olduğum veya sağlığıma kavuştuğum / iyileştiğim için

Sevdiklerim yanımda olduğu için,

İstediğim yiyecekleri alabildiğim için v.b siz bunları çoğaltın.

Şükür enerjinizi yükseltir, sonrasında ise kalbinize odaklanıp önce hem kendinize, hem sevdiklerinize hatta küs olduklarınıza ve ülkemize de sevgi gönderin.

Sonra ise hem maddi, ham manevi konularda isteklerinizi sıralayın. Daha pozitif, olumlu olmaya niyet ediyorum. Önüme çıkan fırsatları görmeye niyet ediyorum. Daha fazla para kazanıyorum ve karşıma çeşitli fırsatlar çıkıyor gibi. İsteklerinizi sıralarken içinizden geçen veya beyninizin size (o nasıl olacaksa) demesini engelleyin ve ona evrende herşeyin mümkün olduğunu hatırlatın. Unutmayın bizi en çok engelleyen zihnimiz ve bize öğretilen çaresizliklerdir. Bir söz vardır sevdiğim çok basit gibi görünür ama aslında anlamı derindir. Çaresizseniz ÇARE SİZSİNİZ diye, siz neye niyet ederseniz o olur, sadece başkalarının kötülüğünü v.b şeyler dilememeye sadece kendinize ve isteklerinize odaklandığınıza emin olun!

Sevgiyle, iyi geceler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir