Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

10

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos ayı burç yorumları – Yay

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Hareketli bir Ağustos ayından merhaba! Bakalım bu ay Yay burcu için neler varmış? (yükseleninize göre de okuyunuz yorumları)

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki iletişim, yazışmalar, yakın akrabalarla ilgili konular ve seyahat alanında oldu. Bu alanlarda beklenmedik gelişmeler ve bazı ani durumlar oluşmuş olabilir. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu dönemde yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin inançlar, yurtdışı seyahatler ve eğitim ile ilgili konuları etkilediğinden bu alanlarda bazı gecikmeler ve yanlış anlaşmalar olabilir. Merkür sizin ikili ilişkiler ve kariyer alanınızı da yönettiğinden bu durumlarla ilgili bazı eski konuların da gündeme gelmesi söz konusu. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etkiyi siz güzel bir alanda yaşayacaksınız, bu alan aslında hayaller ve umutlar eviniz. Hayal ettiğiniz ve yapmak istediğiniz, eskiden bu yana aklınızda olan konularla ilgili düşünceler oluşturmak ve planlamalar yapmak için iyi bir dönem. Yine hem ilişkiler hem de güzellik konularında güzel gelişmelere açık bir dönemdesiniz.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine yurtdışı ile ilgili konularınızı, seyahatleri, hukuksal konuları ve inançlarınızı anlatan alanı etkileyecek. Ne düşündüğünüze ve hayatınıza neleri çektiğinize dikkat edin ve yaşadığınız problemlerin altında yatan geçmişteki konulara bir bakın. Bu konuları bulup çıkarmanız hayatınızda güzel ilerlemeler kaydetmeniz için önemli olacak.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin ev, aile ve gayrimenkul konularınızı anlatıyor olacak. Bu konularla ilgili beklediğiniz habeler gelebilir ve gelişmeler elde edebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek veya onların malları ile ilgili konularla ilgilenmek ve bazı haberler almak bu dönemde mümkün. Güzel gelişmelerin olduğu bol gezmeli bir ay dilerim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir