Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

13

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – KOVA

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Hareketli bir Ağustos ayından merhaba! Bakalım bu ay #Kova burcu için neler varmış? (yükseleninize göre de okuyunuz yorumları)

Ayın ilk günlerine burcunuzda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki aslında hayatınızı yeni bir dönemi başlatmadan önce yapmanız gerekenlerle alakalı oldu. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu dönemde yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin ikili ilişkiler, evlilik ve her türlü otaklığı anlatan alanınızda olacak. Bu konularda eski konuların açılması ve üzerinde düşünmeniz gereken durumlar olacak. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etki sizin yurtdışı, yabancılar ile iligli konular ve seyahatler alanınızda olacağından bu dönem boyunca bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Yine alacağınız bir eğitim bu dönemde hayatınıza güzel şeyler katabilir. Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı etkileyecek. Eğer uzun süredir bir ilişkiniz varsa bu dönem sonrasında evlilik kararı alabilirsiniz. Eğer sıkıntılı bir evliliğiniz varsa da bu durum bu ilişkiyi tekrar bir gözden geçirmenize neden olabilir.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin parasal alanınızda olacak, yaptığınız bir işin parasal karşılığını alabilirsiniz veya ani bir para harcaması gündeme gelebilir. Güzel gelişmeler yaşayacağınız bir ay olmasını dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir