Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

16

Ağustos 2018

0

YORUMLAR

Ağustos Ayı Burç Yorumları – Tüm burçlar

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

KOÇ & YÜKSELEN KOÇ: 

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki hem hayalleriniz ile ilgili planlar yapmak hem de sosyal çevreniz ile ilgili yaşanacak olaylar şeklinde gelişti. Bu ay yönetici burcunuz Mars’ın Kova burcundaki geri hareketi eskiden beri hayaliniz olan ve ertelediğiniz şeyleri hatırlayın ve geleceğe yönelik planlamalar yapın der gibi tabiiki yöneticiniz geri hareketteyken harekete geçmek çok mümkün olmayacak. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararalar almak için çok uygun olmayacak.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür haritanızda anlaşmalar, sözleşmeler ve iş alanınızı yönettiğinden bu konularda 19 Ağustosa kadar yine dikkat etmek lazım.

Bu ayın en önemli olaylarından birisi Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu sizin karşı alanınızı yani ikili ilişkiler, evlilik ve her tür birebir yapılan işleri aydınlatıyor olacak. Eylül ayında da devam edecek bu durum size her tür anlaşmadan karlı ayrılmanızı, ilişkiler konularında güzel gelişmeleri ve evlilik kararı almanızı sağlayabilir.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin aşk alanınızda olacak o yüzden bu alanda gerçekleşecek güzel durumlar ve yeni başlangıçlar söz konusu. geri giden gezegenleri düşünürsek bu zaten tanıdığınız birisi veya eskilerden birisi olabilir. Acele karar vermeyip ilişki konuları için Ağustos sonunu beklemek daha doğru olacaktır.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin bilmediğiniz bazı konuları gündeminize getirecek gibi gözüküyor, sağlık konuları da bu dönemde dikkatinizi isteyebilir. Güzel gelişmelerin olduğu aşk dolu bir ay dilerim…

BOĞA & YÜKSELEN BOĞA:

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki hem kariyer alanınızda hem de evliliğiniz ile ilgili konuları anlatan alanda gerçekleşti. Bu alanlar gergin ve değişimlere açık alanlar oldu.

Bu ay Mars’ın Kova burcundaki geri hareketi iş alanınızdaki bazı konuların ilerlemesini engelledi, yine Mars evliliğiniz ile ilgili alanı yönettiğinden eskiden bu yana gelen sorunlu alanlar açılmış olabilir bu dönemde. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür haritanızda parasal konuları anlatan alanda bu hareketi yapıyor olacak, eski parasal konular  gündeme gelebilir, yine eski borç ve alacaklar gündemde olabilir ve bu konularda ilerlemek biraz zor olabilir. Yine eviniz ve aileniz ile ilgili de eski bazı konular gündeme gelebilir.

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş iki açıdan önemli birincisi sizin burç yöneticiniz olduğundan ikincisi ise bu hareket sizin iş alanınızda olduğundan. Bu dönemde iş yerinizde, sizin için çalışanlarla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Yine sağlık konularında güzel gelişmeler elde edebilirsiniz. Eylül ayında da devam edecek bu durum size iş konularında ve hayatınızın genelinde güzel bir dönemi vaat ediyor olacak.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin ev – aile ve gayrimenkuller ile ilgili alanınızda olacak. Bu eviniz ve aileniz ile ilgili sorunlu durumlarınız varsa bunların çözülnesi anlamına gelebilir. Yine eğer alım – satım yapmak isityorsanız bu konularda da güzel ilerlemeler elde etmenizi sağlayabilir. Sadece bu tutulmanın etkisini geri hareketler yüzünden hemen değil 27 Ağustos sonrası hissetmeye başlayacağız.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin hayaller ve umutlarınıza odaklanmanız için olay bazında bazı durumlar getirebilecek, sosyal çevrenizden de bazı haberler alabileceğiniz bu dolunay döneminde hayallerinize odaklanmanız size güzel sonuçlar getirebilir. Güzel bir ay olması dileği ile

İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER:

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki hem yurtdışı, uzaklar ve seyahatler ile ilgili alanda hem de eğitim, inançlar ile ilgili konularda etkili oldu. Bu ay neye inandığınızı ve neden inandığınızı sorgulayabilirsiniz. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da sizin hem yurtdışı, eğitimler, inançlar konularınızı etkileyecek hem de hayalleriniz, yapmak istedikleriniz ve aşk alanınızı etkileyecek. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür burç yöneticiniz olduğundan aslında bu ay birçok konuda karar alırken dikkat etmeniz daha iyi olur. Yine bu hareket sizin iletişim, kısa seyahatler ve akrabalar alanını etkilediğinden bu alanda da yanlış anlaşmalar ve bazı sıkıntılar yaşanabilir.

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin aşk ve ilişkiler alanınızda olacağından sizin için aşk dolu bir dönem başlıyor diyebiliriz, yine çocuklarınız ile ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Eylül ayında da devam edecek bu durum size ilişkiler anlamında güzel bir dönemi vaat ediyor olacak.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin iletişim, eğitimler, seyahatler ve kardeşler-yakın akrabalar alanınızda olacak bu konularla ilgili bazı bitişler ve takip eden başlangıçlar söz konusu olabilir.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise kariyer alanınızla ilgili önemli bazı durumları gündeminize getiriyor olacak, bazı hayalleriniz gerçekleşebileceği gibi bazı hayallerinizi yıkan durumlarda oluşabilir. Hayrınıza olan durumların gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ:

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki parasal konular alanında aktif olacak, bankalar, ortak kullanılan paralar, miraslarla ilgili konular son derece aktif ve ani değişimlere açık başlıyorsunuz bu aya. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da parasal konularda yapacağınız girişimleri zorlaştıracak ve birşeyleri toparlamak, bütçe yapmak sizin için zor olabilecek. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak eğer yükseleniniz Başak veya İkizler burcu ise yine yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi de sizin para alanınızda olacak bu ay yaptığınız harcamalara dikkat etmeniz yine önemli, eskiden gelen borçlar ve alacaklarda gündeme gelebilir. Yanlış hesaplar yapmaya açık bir dönemdesiniz, bilginiz olmadan birşeyi imzalamak ya da yanlış evrak imzalamakta söz konusu olabilir. Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin ev, hane ve gayrimenkul konularını anlatan alanınızı etkileyecek. Evinizi güzelleştirmek, dekorasyon değişikliği hatta ev değişikliği bu ay söz konusu olabilir. (para konuların nereye gideceği belli oldu sanki) Yine miras olan bazı şeylerle ilgili konularda bu dönemde gündeme gelebilir. Ev alım satımı söz konusu olabilir ama bu kadar gezegen geri giderken dikkatli olmak iyi olur. Değerinden yüksek almak veya düşük satmak söz konusu. Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine para konularınızı anlatan alanı tetikleyeceğinden bu dönemde birşeylere karar vermeniz gerekiyor olacak. 2 Yıldır parasal konularda olan bu tutulmaların size anlatmaya çalıştığı mesajı aldıysanız bu alanda yepyeni döneme başlamak söz konusu, anlamadıysanız ay sonuna kadar geri harekette olacak gezegenler size bir miktar daha süre verecek sonrasında ise yeni başlangıçlar söz konusu.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise seyahatlerle ilgili konularda gelişmeler getirecek, yine eğitimle ilgili konular ve bazı hukuksal konularda gündeminizde olabilecek. Hayrınıza olan durumların gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN:

Aslan burçlarının hem doğum günü ayı hem de büyük değişim ayındayız. Aslanlar bu ay ve takip eden zamanlarda büyük bir döngüyü tamamlıyor olacaklar. Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki burcunuzun tam karşıt alanında olduğundan ikili ilişkiler konularını biraz karıştırarak aya başlattı. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da ailesel konularda toparlanması gereken durumlar olabileceğini ve bazı eski konuların açılabileceğini gösteriyor. Yine hukuksal konularla ilgili de bazı durumlar gündeminize gelebilir bu gerileme döneminde. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak  yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi de sizin burcunuzda olduğundan hem parasal konulara hem de aldığınız kararlara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır. Yanlış hesaplar yapmaya açık bir dönemdesiniz, bilginiz olmadan birşeyi imzalamak ya da yanlış evrak imzalamakta söz konusu olabilir. Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin iletişim, anlaşmalar ve kısa seyahatler alanınızı etkileyecek. Güzel bir tatil yapmak size iyi gelebilir. Yine bu dönemde işiniz açısından önemli olacak bir teklif veya iş gündeminize gelebilir ama herşeyi iyi anladığınızdan emin olun, fazla özgüven ile yapılan işler bu dönemde zarar getirebilir. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız ile güzel günlerde bu hareket boyunca söz konusu. Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise burcunuzda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin burcunuzda olacağından tabii ki mesajı en kuvvetli ve direkt olarak alan sizler olacaksınız. Son zamanlarda hayatınızda ne gibi yeni başlangıçlar yaptıysanız onların doğru olup olmadığını görmek için bir niyet sınavı ve eskiye geri dönüp bakma sonrasında Eylül ayında hayatınızda yepyeni bir dönem açılacak ve siz tertemiz ilerlemeye başlayacaksınız. Önemli olan siz bu değişimleri yapmak için adımlar attınız mı? Eğer atmadı iseniz hayatınızda artık size hizmet etmeyen şeyler bu tutulma sonrasında kopartılıp atılabilir. Bu son tutulma hayatınız açısından son derece önemli olacak, hayatınızda nelerin değişmesini isterdiniz? Bir liste mi yapsanız acaba?

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise parasal konularla ilgili önemli konuları gündeminize getirecek. Bir işin bitimi sonrası gelecek bir ödeme, miraslarla ilgili konular ve bankalarla ilgili konularda gelişmeler söz konusu. Eli açık Aslanların bu dönemde sırf birilerine acıdıkları için yardım yapmaları söz konusu ama o kişinin gerçekten ihtiyacı var mı bir bakın bakalım. Hayrınıza olan konuların kolaylıkla gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK:

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki iş, çalışma ve sizin için çalışanlar alanında etkili oldu. Bazı sağlık problemleri ile de ilgilenmeniz gerekmiş olabilir. Eğer iş alanında haber beklediğiniz konular varsa bu tutulma ile haberler almanız söz konsu. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da hem yaptığınız işin parası ile ilgili konularda hem de imzalamayı beklediğiniz sözleşme ve evraklarda yavaşlamalara neden olabilir.  Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak sizin burç yöneticiniz olduğundan ve kapalı bir alanda geri gittiğinden yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi burç yöneticiniz olduğundan sizi birçok alanda yavaşlatabilir ve planlarınızı gözden geçirmenizi isteyebilir. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır. Yanlış hesaplar yapmaya açık bir dönemdesiniz, bilginiz olmadan birşeyi imzalamak ya da yanlış evrak imzalamakta söz konusu olabilir. Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu geçiş sizin parasal konularınızı etkileyecek bu hem yaptığınız işlerden güzel kazançlar elde edebileceğinizi anlatırken hemde bu dönemde hem giyiminizi hem de ihtiyacınız olan bazı şeylere para harcatabilir.  Yine bu dönemde işiniz açısından önemli olacak bir teklif veya iş gündeminize gelebilir ama herşeyi iyi anladığınızdan emin olun, fazla özgüven ile yapılan işler bu dönemde zarar getirebilir.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin kapalı bir alanınızda olacağından bilmediğiniz bazı konuların gündeme gelmesi, bazı kişilerle yolunuzun ayrılması ve yolunuza kendiniz devam etme kararı almanız söz konusu. Yine sağlıkla ve özellikle kalp ile ilgili konulara bu dönemde dikkat.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise ikili ilişkilerle ilgili konularda bazı şeyleri gündeminize getirecek. İlişkiniz varsa o kişinin yapacağı birşey iyi veya kötü anlamda karar vermenize sebep olabilir. Bu dönemde ortaya çıkan durumlar bazı hayal kırıklıkları da yaratabilir. Bu dönemde ani kararlar almamak ve herşeyi iyi anlayarak hareket etmek detaycı Başaklar için iyi olur.  Hayrınıza olan konuların kolaylıkla gerçekleştiği güzel bir ay olması dileği ile…

TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ:

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki aşk, çocuklar ve yaratıcı projeleri anlatan alanda oldu. Aşk konularında bazı bitişler veya ani başlangıçlar yaşamış olabilirsiniz. Yine çocuklarla ilgili konularda yoğun olarak gündeminizde olmuş olabilir.  Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu ay yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin sosyal çevre, arkadaşlar ile ilgili alanınızda olacak bu durum arkadaşlarınızla yaşanacak yanlış anlaşmaların yanısıra eski arkadaşlarınızdan haber almak şeklinde de olabilir. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta burcunuza geçişi, bu geçişin en iyi geleceği burç tabiiki sizsiniz. Burç yöneticinizin kendi alanınıza gelmesi aslında şu anda ortamda olan kaosun içinde bir huzur alanı yaratmanız gibi. Kendinize bakım yapmak, hayatınızla ilgili yeni ve güzel kararlar almak, evinizi güzelleştirmek, keyif yapmak için harika bir dönemdesiniz. Senede bir kere olan bir etki olduğundan bunun keyfini çıkarın.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin sosyal çevreniz, üye olduğunuz kulüp ve derneklerle ilgili konuları gündeme getirecek. Bu 2 yıllık dönemde içinde olduğunuz sosyal çevrede değişiklikler olmuş olabilir. Ayrıca hayatınızda hayal ettiğiniz şeylere adım atmak için de harika etkiler veren bir tutulma, o yüzden bu son tutulmanın kıymetini bilin derim. Neler olmasını hayal edersiniz? Bunların olması için neler mümkün? Hayallerinizi kısıtlamayın, hep denemek istediğiniz işi deneyin, gitmek istediğiniz bir yere gidin, yapmak istediğiniz ama insanlar ne der diye çekindiğiniz şeyi yapın! Unutmayın hayat kısa sevgili sosyal ve insancıl Teraziler.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin iş, sizin için çalışanlar, günlük rtininiz ve sağlık alanını etkileyecek. Bu konularda ani değişimler ve bazı haberler alabilirsiniz.  Hayallerinizin gerçek olması yolunda harika adımlar attığınız bir ay olması dileği ile…

AKREP & YÜKSELEN AKREP: 

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki aile, oturduğunuz ev ve gayrimenkul konuları ile ilgili alanda oldu. Bu durumlarda değişimler, ani durumlar ve gerginlikler söz konusu idi.  Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu ay yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin kariyer alanınızı etkilediğinden bu dönemde alacağınız kararlara ve ataacağınız adımlara da özellikle dikkat edin. Yine özellikle yükselen Akrepler için aile ve evlilik konuları da biraz yanlış anlaşmalara açık gözüküyor. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etkiyi siz biraz daha kapalı bir alanda yaşayacaksınız. O yüzden etkisi daha dışa görünürden ziyade içsel olacak. Düşüncelerinizi güzelleştirmek, zhininizi arındırmak ve yeni düşünceler ekmek için güzel bir dönem. kapalı kapılar ardında konuşulan ve sizin haberiniz olmayan bir konudan güzel bir haber alabilirsiniz.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine kariyer ve evlilik ile ilgili alanınızı etkileyecek. Eğer mutlu olmadığınız bir işte veya evlilikte iseniz bu ay bu durumu iyice bir gözden geçirip bazı kararlar alabilirsiniz.  Yine iş alanında da alacağınız kararların uzun vadeli etkileri olacak, bu alanda da yeni bir dönem başlayabilir sizin için.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin aşk ve çocukları anlatan alanınızı etkileyecek. Bu konularla ilgili bazı durumlar gündeme gelebilir ve biraz gerilebilirsiniz.  Hayatınızın taşlarını yeniden dizdiğiniz bir ay olması dileği ile, unutmayın sevgili Akrepler şans sizden yana…

YAY & YÜKSELEN YAY: 

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki iletişim, yazışmalar, yakın akrabalarla ilgili konular ve seyahat alanında oldu. Bu alanlarda beklenmedik gelişmeler ve bazı ani durumlar oluşmuş olabilir. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu dönemde yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin inançlar, yurtdışı seyahatler ve eğitim ile ilgili konuları etkilediğinden bu alanlarda bazı gecikmeler ve yanlış anlaşmalar olabilir. Merkür sizin ikili ilişkiler ve kariyer alanınızı da yönettiğinden bu durumlarla ilgili bazı eski konuların da gündeme gelmesi söz konusu. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etkiyi siz güzel bir alanda yaşayacaksınız, bu alan aslında hayaller ve umutlar eviniz. Hayal ettiğiniz ve yapmak istediğiniz, eskiden bu yana aklınızda olan konularla ilgili düşünceler oluşturmak ve planlamalar yapmak için iyi bir dönem. Yine hem ilişkiler hem de güzellik konularında güzel gelişmelere açık bir dönemdesiniz.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine yurtdışı ile ilgili konularınızı, seyahatleri, hukuksal konuları ve inançlarınızı anlatan alanı etkileyecek. Ne düşündüğünüze ve hayatınıza neleri çektiğinize dikkat edin ve yaşadığınız problemlerin altında yatan geçmişteki konulara bir bakın. Bu konuları bulup çıkarmanız hayatınızda güzel ilerlemeler kaydetmeniz için önemli olacak.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin ev, aile ve gayrimenkul konularınızı anlatıyor olacak. Bu konularla ilgili beklediğiniz habeler gelebilir ve gelişmeler elde edebilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek veya onların malları ile ilgili konularla ilgilenmek ve bazı haberler almak bu dönemde mümkün. Güzel gelişmelerin olduğu bol gezmeli bir ay dilerim 🙂

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK: 

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki parasal konuları anlatan alanda gerçekleşiyor. Bu konularda bazı haberler ve ani gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu dönemde yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin yine ortak para alanınızı etkileyeceğinden, ortak yapılan işlere, bankalarla ilgili konulara ve ailenin parası gibi konulara dikkat edin. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etkiyi siz kariyer ve evliliğinizi anlatan alanda yaşayacaksınız. Kariyerinizde güzel gelişmeler, güzel bir değişim veya ilişkiniz ile ilgili konukarda güzel gelişmeler olarak yaşayabilirsiniz.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine ortak para alanınızı etkileyeceğinden yükselen Oğlaklar için paraya bakış açılarının değişeceği, parayı yönetmenin önemli olacağı bir dönemi anlatıyor olacak. Ortak para konuları, eşin parası, ortak yapılan bir işin parası ile ilgili konular gündemde olacak.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise iletişim ve sözleşmeler alanınızı etkileyecek. Bu dönemde ardı ardına sizi duygusallaştıracak haberler alabilirsiniz. Yine kardeşleriniz ve akrabalarınız ile ilgili konularda gündeme gelebilir bu dönemde. Güzel gelişmeler yaşayacağınız bir ay olmasını dilerim…

KOVA & YÜKSELEN KOVA:  

Ayın ilk günlerine burcunuzda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki aslında hayatınızı yeni bir dönemi başlatmadan önce yapmanız gerekenlerle alakalı oldu. Bu alanda Mars gezegeni de bu ay geri gitmeye devam edecek bu da eskiden bu yana gelen bazı problemli konuların gündeme gelmesi anlamına gelebilir. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu dönemde yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin ikili ilişkiler, evlilik ve her türlü otaklığı anlatan alanınızda olacak. Bu konularda eski konuların açılması ve üzerinde düşünmeniz gereken durumlar olacak. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etki sizin yurtdışı, yabancılar ile iligli konular ve seyahatler alanınızda olacağından bu dönem boyunca bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Yine alacağınız bir eğitim bu dönemde hayatınıza güzel şeyler katabilir. Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine ikili ilişkiler ve evlilik alanınızı etkileyecek. Eğer uzun süredir bir ilişkiniz varsa bu dönem sonrasında evlilik kararı alabilirsiniz. Eğer sıkıntılı bir evliliğiniz varsa da bu durum bu ilişkiyi tekrar bir gözden geçirmenize neden olabilir.

26 Ağustosta Balık burcunda yaşayacağımız dolunay ise sizin parasal alanınızda olacak, yaptığınız bir işin parasal karşılığını alabilirsiniz veya ani bir para harcaması gündeme gelebilir. Güzel gelişmeler yaşayacağınız bir ay olmasını dilerim…

BALIK & YÜKSELEN BALIK: 

Ayın ilk günlerine Kova burcunda yaşadığımız dolunay/ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için bu etki biraz içsel bir alanda oldu, bilmediğiniz bazı durumlar gündeminize gelmiş, sizi şaşırtmış olabilir. Yine sağlıkla ilgili konularda bu tutulmanın kapsamında idi. Bu geri hareket 27 Ağustosa kadar devam edecek bu yüzden aslında bu ay hem yeni girişimler için hem de yeni kararlar almak için çok uygun olmayacak. Mars gerilemesinin etkilerini okumak için bu linkte tıklayabilirsiniz.

Bu ay Merkür de geri harekette olacak bu dönemde yeni kararlar almak yerine eski kararların üzerinde düşünmek daha doğru olacak. Merkür gerilemesi sizin iş, çalışma, günlük işler ve sağlık alanınızda olacak bu konularda bazı aksaklıklar yaşıyor olabilirsiniz. Bu konularda eski konuların açılması ve üzerinde düşünmeniz gereken durumlar olacak. Atacağınız adımların uzun vadeli etkileri olacağından bu ayın sonuna kadar düşünmek ve beklemek daha doğru olacaktır.  Merkür gerilemesinin etkilerini okumak için tıklayınız. 

Bu ayın en önemli olaylarından birisi de Venüs’ün 7 Ağustosta Terazi burcuna geçişi, bu etki sizin finans, borsa, aileden gelen para ve bankalar ile ilgili konuları anlatan alanda olacağından bu konularla ilgili güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Güzel şeylere veeya ailenize de para harcamanız bu dönemde söz konusu.  Venüs’ün Terazi burcundaki hareketinin etkilerini okumak için tıklayınız.

Ayın en önemli diğer bir olayı ise Aslan burcunda yaşayacağımız serisinin sonu olan ve 2 yılık bir dönemi kapatmaya hazırlanan güneş tutulması olacak. Bu tutulma sizin yine iş, çalışma, sizin için çalışanlar ve sağlık alanınızı etkileyecek. Bu konularda bir yenilenme ve haliyle bir kayıp yaşanabilir. Yeni yollar önünüzde açılıyor olacak o yüzden değişime hazır olun.

26 Ağustosta burcunuzda yaşayacağımız dolunay ise sizin hayatınızla ilgili bazı konularda kararlar almanızı sağlacak.Önceden attığınız adımların sonucunu görebilirsiniz, ani ve hızlı gelişmeler olabilir. Güzel gelişmelerin olduğu bir ay dilerim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir