Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

9

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Başak yeni ayının genel & burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Başak burcunda yaşayacağımız yeni ay Pazar günü akşam (09 09) 21:01’de 17 derece Başak burcunda gerçekleşecek. Yeni ay sırasında Boğa burcu yükselecek, Uranüs yükselene oturmuş olacak ve Ay – Güneş kavuşumuna Neptün de Balık burcundan karşıtlık yapacak.

Bu yeni ay ile birlikte aslında hayatımızda 4-5 aydır ilerlemek isteyip ilerleyemediğimiz konularda ilerlemeler kaydetmek üzere adımlar atacağız. Uzun zamandır ektiklerimizi biçme vakti olacak hepimiz için. Son 5 aydır karşımıza sorunlar çıktı, kişiler çıktı, birşeyler yaşadık kimini anladık kiminin nereden geldiğini neden olduğunu anlamadık. Ama sonuçta tepkiler verdik ve verdiğimiz tepkilerle hepimiz kendimizle ilgili kararlarda verdik. Her yaşadığımız olay bizde birşeyi açığa çıkartır, bir kriz olur ya da acil bir durum gelişir ve siz aslında korkarım dediğiniz birşeyi bile yaparsınız. Sonra nasıl yaptım bilmiyorum dersiniz ama kendinizle ilgili birşeyi o anda anlarsınız. korkarım dediğiniz şeyi aslında yapmışsınızdır, yani siz kendinizi küçümsediğiniz gibi korkak veya kapasitesi düşük değilsinizdir. O günden sonra birşeyden korkarım ya da yapamam demeden önce bir daha düşünürsünüz. Şimdiki dönemde böyle bir dönem, dönün şöyle Nisan ayından bu yana bir bakın neler oldu, tutulmalar hayatlarımızı sarstı, dışta veya içte birçok olay yaşadık, şimdi ise bu dönemde aldığımız kararlar doğrultusunda ilerleme vakti!

Başak burcu çalışmakla, üretmekle, planlamakla alakalıdır, mantıklı bir burçtur, analiz eder, titizlikle işini yapar, şimdi bizlerde bu moddayız. Tatil sonrasında hepimizin kafasında yapmak istedikleri var, iş değiştirme, kilo verme, ev değiştirme, ev alma, evlenmek, ayrılmak v.b. Şimdi bunları yapma vakti, ama bu yeni ayın bence şöyle bir mesajı da var, karşıdan bu yeni aya bakan Neptün, sevgili çocuğum ne güzel dünyevi işlere koşturuyorsun ama bu arada buraya gelmenin ilahi amacını ve hayallerini de unutmuyorsun değil mi der gibi! Yani bu yeni ay sanki hayaller ile gerçekler arasında bir yol gibi.

Hayaller olmasaydı bu dünyada hiçbirşey var olamazdı, yani önce hayal etmeniz, ulaşacağınıza inanmanız ve sonra hareket etmeniz gerekiyor. Boğa burcu maddiyatla alakalıdır, şu aralar hepimizin kendini güvenceye alma ve güvencede hissetme ihtiyacı var, param olsun, ev alayım, işim olsun, biriktireyim ya da yatırım yapayım ekonomi kötü gidiyor gibi düşünceler kafamızda ama yükselende oturan Uranüsü unutmamak lazım. O da diyor ki risk almadan büyüyemezsin, risk almadan gelişemezsin, risk almadan seni mutlu edecek şeylere adım atamazsın, o yüzden çokta takma bu dünyevi işleri, dünya malı dünyada kalır, sen güzel deneyimler ve anılar biriktir. Hayat aslında çok kısa ne zaman buradan gideceğimizi bilmiyoruz, planlayın, kararlar alın, adımlar atın, hayatınızı yıkın yeniden kurun ama birşeyi unutmayın, bunların hepsinin içinde sevgi, aşk ve paylaşım olsun. İçimizde sevgi olmazsa, sevgi dolu paylaşımlar yapamazsak, güzel anlarımızı paylaşacak kişiler yanımızda olmazsa sahip olduklarımızın ne anlamı kalır? Farkındalıklarınızın arttığı, güzel gelişmelerin kolaylıkla hayatınıza girdiği harika bir yeni ay dönemi dilerim… Sevgiyle kalın

Koç & yükselen Koç burcu: Bu yeni ay ile geçen yıldan itibaren aktif olan çalışma hayatınız, hizmet etme ile ilgili konular, çalışma arkadaşlarınız ya da ortamınız ve sağlığınız ile ilgili konular tekrar aktif olacak. Eğer geçen yıldan bu yana süregelen bir sağlık probleminiz varsa çözmek için Eylül ayı son derece uygun olacak. Ayrıca eğer iş ortamınızda bazı değişiklikler, bitişler yaşadıysanız bu konularla ilgili yeni gelişmeler ve başlangıçlar gündemde olacak.

Boğa & Yükselen Boğa Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınız ile ilgili konularda geçen yıldan itibaren zorlanmalar, bitişler – başlangıçlar söz konusu ise bu yeni ay sonrasındaki 1 aylık süreç bunların üzerinden geçmek, düşünmek ve yeni planlamalar yapmak için uygun olacak. Değişim rüzgarları esiyor, kendinizi yeniliklere açın! Sizin için bu dönem yeni bir aşk başlangıcı veya bir aşk ilişkisi ile ilgili kararlar almak için iyi olabilir.

İkizler & Yükselen İkizler Burcu: Aileniz, yuvanız, babanız ve eviniz ile ilgili konular bu yeni ay döneminde gündemde. Bu konularda yeni başlangıçlar ve atılacak adımlar size güzel gelişmeler getirebilir. Evliliğiniz ile ilgili konular, aileniz ile ilgili bazı gelişmeler, ev alımı – satımı ya da değiştirmesi gibi konular son derece gündemde olacak…

Yengeç  & Yükselen Yengeç Burcu: Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın akrabalarınız ile ilgili konular, kısa seyahatler ve ani gelişen seyahat planları bu dönemde gündeminizde olacak. Yine yazışmalar, eğitiminiz ile alakalı konular ve bazı kontratlar da bu dönemde aktif olacak. Eğer imzalamanız gereken bir evrak varsa bunu bu tamamlamaya çalışın, bu yeni bir iş teklifi de olabilir.

Aslan & Yükselen Aslan Burcu: Parasal konular, sahip olduğunuz şeyler yeni ay döneminde gündeminizde olacak. Düze dönen gezegenler ve bu yeni ay değişimleri de beraberinde getiriyor belki para kazanma yolunuz değişebilir. Ya da daha fazla para kazanacağınız başka kapılar açılabilir. Yine beklediğiniz bir ara gelebilir ama aynı zamanda para harcamaya da meyilli yapabilir bu yeni ay, muhtemelen de bu harcamalar zevkinize ve lüksünüze olacaktır.

Başak & Yükselen Başak Burcu:  Burcunuzda olacak bu yeni ay aslında yılda bir olan fırsat sizin için, uzun zamandır harekete geçemediğiniz ya da geçmek istediğiniz ama sonuç alamadığınız tüm konularda ilerleme fırsatı verecek size.  Eğer hayatınızdan, olduğunuz yerden, çalıştığınız işten memnun değilseniz şimdi harekete geçin ya da hayat sizi harekete geçirecek haberiniz olsun… Şikayet etmeyi, hiçbirşeyi beğenmemeyi bırakın ve hayatta mükemmellik diye bir şey olmadığını anlayın. Akışta kalmaya ve hayatın tadını çıkarmaya çalışın…

Terazi & Yükselen Terazi Burcu: Eylül ayından sonra şansı dönecek Terazi burçları için bu yeni ay bilmediğiniz yerden gelecek haberler, gelişmeler ve destekler getirebilir size. Ne olduğunu anlamadığınız olaylar, kapalı kapılar ardında hakkınızda konuşulan şeyler ve hayatınızın karanlık yüzünün ortaya çıkması bu yeni ay sonrası söz konusu. Bu etki bilinçaltınızla ilgili konuları çok tetikleyecek ve sizi biraz hesaplaşmalara itebilecek. Düşünce sisteminizde değişiklik yapmak, iyiye ve pozitife odaklanmak için iyi bir dönem. Yine sağlık problemleri olanlar için bu dönem sağlığınıza dikkat ettiğiniz bir zaman dilimi başlangıcı olabilir.

Akrep & Yükselen Akrep Burcu: Hayalleriniz, umutlarınız ve planlarınız bu yeni ay ile gündemde olacak. Bazı umut ettiğiniz ve planladığınız şeyler olmayabilir fakat bilin ki olmayan şeylerde de vardır bir hayır. Tutkuyla ve sezileri ile hayatta ilerleyen Akrep burçlarının bu yeni ay ve sonrasında konusu daha çok sosyal çevresi, arkadaşları hatta aşkları olacak. Bir arkadaşınız aşkınız haline gelebilir ya da eski aşkınız pat diye karşınıza çıkabilir. Hayaliniz olan konularda adımlar atmak için harika bir dönem.

Yay  & Yükselen Yay Burcu: Kariyer konuları bu yeni ay döneminde gündemde olacak ve güzel gelişmelere açık olacak. Bu ay kariyeriniz ile ilgili konularda ani gelişmeler, alınacak kararlar ve yeni projeler gündemde olacak. Hayat hep almaz bazen pat diye sürprizli gelişmelerle güzel şeylerde getirir. Bu yeni aydan  umutlu olun sevgili Yaylar ama değişime de hazır olun! Bu yeni ay dönemi bir ilişki ile ilgili size güzel bir gelişme ve haberde getirebilir, hatta ilişkinizde ciddi bir dönem ve evlilik hazırlığı da söz konusu olabilir.

Oğlak & Yükselen Oğlak Burcu: Uzaklar, yabancılar, yüksek eğitim konuları, inançlar ve hayata bakış açınız bu yeni ay ile gündeme gelecek. Bakış açınızı değiştirecek ve sizin “ben planlarım öyle de olur” tavrınızı değiştirecek olaylar kapıda sevgili Oğlaklar, ah birde hayatı sizin kontrol etmediğinizi yani edemediğinizi anlasanız. Bu yeni ay ve sonrasında akışta kalmaya çalışmak en iyisi olacak çünkü yapacağınız hiçbirşey olacakları değiştirmeyecek ama bakış açınızı değiştirmek çok şeyi değiştirebilir. Yurtdışına gitmeye karar verebilirsiniz bu yeni ay ve sonrasında bu seyahat, eğitim ya da iş ile alakalı olabilir. Yine eğitim konuları ya da yabancılar ile yapılan işler gündemde olacak.

Kova & yükselen Kova Burcu: Ortak işler, finans konuları, bankalar ile ilgili konular ve eşin parası bu yeni ay ve sonrasında gündemde. Yeni aylar yeni başlangıçlar demektir, bu finansal anlamda bir düzenleme ve yapılandırma dönemini işaret ediyor olabilir. Ayrıca eşin parası, miraslar ve bankalarla ilgili konularda da yeni başlangıçlar olabilir. Ortaklı işlerden yana da fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Balık Burcu: İkili İlişkiler, evliliğiniz ya da ortağınız ile ilgili konular gündemde olacak bu yeni ay döneminde. Eğer mutsuz bir evliliğiniz varsa bu konularla ilgili gelişmeler ve kararlar bu ay alınabilir ama önümüzdeki ay Venüs’ün geri gideceğini düşünürsek işin içinde git geller ve kararsızlıklar olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa bunu bir anda evliliğe döndürmeye karar verebilirsiniz. Yine ortağınız ile ilgili konular ve ortak yapılan işlerde bazı değişimlere açık olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir