Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

11

Eylül 2018

0

YORUMLAR

Mars Kova burcunda!

Yazar , Kategori Astroloji

Hareketin, eyleme geçmenin ve cesaretin gezegeni Mars, Kova burcuna geçiş yaptı! Oğlak burcunun son derecelerinde bulunan Mars yüzünden ilerlemekte biraz zorlandık ve krizli durumlarda yaşadık. Bir önceki geçişi 16 Mayısta olmuştu bu alana, dönüp bir bakın bakalım Mayıs ayında hangi konularda girişimler yapmaya çalıştınız, ne düşünüyorsunuz, ne yapmak istediniz, çünkü şimdi bunları yapmak ve bu konularda ilerlemek mümkün olacak.

Mars Kova burcunda, bilgi için, toplumsal konular için harekete geçmeyi anlatır. Kendimizi geliştirmek için harekete geçmek ve bunu yaparken de geniş bakış açısı ile bakmak bu dönemde mümkün. Gitmek istediğiniz yollar, yapmak istediğiniz işler veya eğitimlerle ilgili hareket zamanı! Yeni açılımlar ve yeni bir bakış açısı hayatınızda birçok değişime sebep olabilir. Mars ateş elementidir, hava grubundan bir burçta bulununca mücadeleler daha çok fikir alanında olur veya söz düelloları olabilir. İnandığımız şeyler için mücadele etme vakti! Bu hareket 16 Kasıma kadar sürecek ve haritanızın hangi alanında ise o alanı aktive edecek, etkinin detayını öğrenmek isterseniz bireysel haritanızdan yorum yapabiliriz. Danışmanlık için sayfamdan iletişime geçebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir