Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

1

Ekim 2018

0

YORUMLAR

Venüs Geri Gidiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Venüs Geri Gidiyor, ilişkilere dikkat dikkat!

Sevginin, ilişkilerin, aşkın, paranın, güzelliklerin ve sanatın gezegeni Venüs 5 Ekimde duruyor 7 Ekim itibari ile de geri hareket etmeye başlıyor. Bu hareket başta Boğa ve Teraziler olmak üzere hepimiz için önemli ve etkili olacak. Venüs 16 Kasımda durağan harekete geçip 18 Kasımda düz hareketine başlayacak. Şimdi bakalım Venüs gerilemesinin en önemli ve ana konuları neymiş?

  • Eski ilişkilerin tekrar gündeme gelmesi,
  • Eski aşkların sizin aklınıza gelmesi, hatta biten durumları kabullenememe
  • Eskide kalmış birinin sevgilisi olduğunu duyup kıskançlık krizleri geçirme,
  • Eskilerden intikam alma isteği, hain planlar yapma, kıskançlık ve ihtiras krizlerine girme
  • Parasal konularda eski konuların gündeme gelmesi, bu dönemde yatırım yaparken dikkatli olunmalıdır,
  • Kozmetik, estetik gibi konularda dikkatli olunmalıdır çünkü yanlış işler ve sonuçlar ortaya çıkabilir,

Pozitif anlamda bakarsak;

  • Eskide kalmış biri ile tekrar karşılaşabilirsiniz ve aslında onun çokta gözünüzde büyüttüğünüz gibi biri olmadığını anlayıp, kapanış yapıp ilerleyebilirsiniz.
  • Eğer anlamsız şekilde bitmiş ilişkiler varsa (problem olmadan, neden bittiği belli olmayan) tekrra başlayabilir ve güzel sonuçlara gidebilir.
  • Yine eski ilişkilerinize ve yaptığınız hatalara bakarak bunlarda yapacağınız düzeltmeler ile kendiniz yepyeni bir dönem ve sayfa açabilirsiniz.

Yine de Venüs Akrep burcunda geri gittiğinden ilişkilerde kıskançlık krizleri, ya da uzun süredir yaşanan problemlere tahammül bu dönemde kalmayabilir. Neyi yaşıyorum, neden yaşıyorum diye sorgulayabilirsiniz ve sizi boğan durumlarla karşılaşıp içinden çıkmak isteyebilirsiniz. Bu dönemi ilişkilerde yaşadığınız durumları analiz etmek ve bunları kendi içinizde halletmek, konuşmak, danışmanlık almak ve ilerlemek üzere  eskiye dönmek için kullanmak harika sonuçlar doğuracaktır!

Zorlu geçecek bu Venüs retrosunun size güzel farkındalıklar kazandırması amacı ile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir