Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Salı

9

Ekim 2018

0

YORUMLAR

Yeni Ay Olumlaması!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugün Terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşti bu gece ve önümüzdeki gecelerde bu olumlamayı yapabilirsiniz. Her zaman bu olumlamalara sizlerde ekleme veya değişiklik yaparak kendi sözlerinizle söyleyebilirsiniz.

Terazi burcundaki yeni ay bizi eskilere götürecek ve bazı hatıraları, durumları canlandırarak bu konularda çözülmeler isteyecek, ana gündemimizde de ilişkiler olacak.

Geçmişimde ilişkiler alanında yaşadığım kırgınlıkları geride bırakıyorum, bu durumların oluşmasında benimde katkıda bulunduğum alanlar varsa öncelikle kendimi affediyorum, yaşadıklarıma dahil olan kişileri de affetmeyi seçiyorum (bu onların haklı olduğu anlamına gelmez sadece omzunuzdaki yükü hafifletir) onlarda bilgileri ölçüsünde ellerinde olarak veya olmayarak bu durumlara yol açtılar. Yaşam bir öğrenme eğrisidir, ben geçmişimden ders alarak, harika ve parlak geleceğime doğru ilerliyorum. Hayatımda, ilişkilerimde ve işimde dengeye gelmeyi seçiyorum. Adalete önem veriyorum, adil davranıyorum ki bende adalet bulayım. Olan olayları göründükleri yüzüyle değerlendirip üzülmek yerine, sonuçlarının beni iyi bir yere götürdüğüne inanmayı seçiyorum. Hayatımı, dengeye, uyuma, güzelliklere ve bugüne kadar yaşamadığım kadar güzel, hoşgörülü ve sevgi dolu ilişkilere açıyorum. Hayatıma giren her kişinin hayatımdan geçmesi için bir sebep vardı, bugünkü beni ben yapan yaşadıklarımdır. Hayatımı güzel deneyimlere açıyorum, seviyorum ve seviliyorum, ben değerliyim, herşeyin en iyisini hakediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir