Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

19

Ekim 2018

0

YORUMLAR

Venüs gerilemesinin yükseleninize göre etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Venüs gerilemesi Akrep burcunda oluyor biliyorsunuz, ama haritamızda Akrep burcunun olduğu alana ve haritada yönettiği ev konularına göre bize etkilerini yayıyor! Genel etkilerini daha önceden yazmış yayınlamıştım okumak isterseniz linke buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumu lütfen yükseleninize göre okuyunuz sadece burcu Akrep olanlar burcuna göre de okuyabilir.

Yükselen Koç: İkili ilişkiler ve para evinizi yöneten Venüs’ün Akrep burcundaki gerilemesi sizi hem bu konularda tekrar düşünmeye, eski iş ve ilişkilerin üzerinden geçmeye itiyor hemde Akrep burcu sizin ortak finans, aileden gelen para, bankalarla ilgili konuları ve eşin parası konularını anlatan alanda olduğundan bu konularda bazı engelli durumlara ve çözülmesi gereken problemlere işaret ediyor. Eski meseleler açılabilir, çözüm gerektiren konular gündemde gelebilir, Koçların para konularında aklı karışabilir, dikkatli ilerlemek gereken bir dönem ama eski meseleleri çözmek için iyi olacaktır.

Yükselen Boğa: Burç yöneticiniz olduğundan en çok etkilenenlerden birisi sizsiniz, yapacağınız her işte  iki kere düşünüp bir adım atın, bu gerileme tam karşı burcunuzda olduğundan her tür ikili ilişki, evlilik, sevgili veya birebir iş yaptığınız çok irtibatınız olan kişilerle ilişkiler zora girebilir eski konular açılabilir. Kıskançlık krizleri bu dönemde yaşanabilir, ayrıldım ama benim değilsen kara toprağın ol moduna da bağlanabilir hatta intikamın soğuk yenilen bir yemek olduğuna da karar verebilirsiniz ama siz çizginizi bozmayın. Kafanıza takılan konuları görmezden geliyorsanız bu dönemde görmezden gelmek mümkün olmayabilir. İş yerinizde, sizin için veya beraber çalıştığınız kişilerle zorlanmalar, gecikmeler ve anlaşmazlıklar olabilir yine günlük rutinizide ters giden işlerde söz konusu. Bu aralar sağlığınıza da biraz dikkat!

Yükselen İkizler: Aşk konuları bu ay karışık olacak sizin için biraz eski aşklar söz konusu olabileceği gibi, aşk konularında aldandığınız, bilginiz dışında oluşan konunlarda söz konusu olabilir. Yine iş alanınında da bazı aksaklıklar, yürümeyen işler ve zora giren ilişkiler söz konusu olabilir. Bu aralar kapalı kapılar ardında hakkınızda ne konuşuluyor dikkat edin. Yine sağlık konuları da Venüs gerilemesinin sizi etkileyeceği alanlar arasında…

Yükselen Yengeç: venüs sizin haritanızda hem aile, yerleşim ve eviniz ile ilgili konuları, hem de sosyal çevreniz anlatan alanı yönetiyor. Ayrıca bu geri hareketini sizin aşk alanınızda yapıyor. Eski kalp kırıklıkları akla gelebilir, eski sorunlar tekrar yaşanabilir veya eski aşklar akla gelebilir. Hatta karşınıza da çıkabilir, ve sizin için duygusal bir dönem olabilir. Çocuklarla ve eviniz ile ilgili konularda da bazı aksaklıklar, gecikmeler ve eskiden gelen konuların çözülmesi gerekliliği söz konusu olabilir.

Yükselen Aslan: Venüs haritada sizin kariyer ve sözleşmeler, iletişim alanınızı yönetiyor, ayrıca gerilemesini de iş, gayrimenkul ve aile ile ilgili alanda yapıyor. O yüzden aileniz ile ilgili eski konular gündeme gelebilir, yine iş alanında eskiden yapılan bir anlaşma ile ilgili konular gündeme gelebileceği gibi, eskiden konuşulmuş ama ilerleme kaydedilmemiş bir işte tekrar gündeme gelebilir. Yine kardeşler, akrabalar ve seyahatler konularında bazı gecikmeler ve yanlış anlaşmalar olabilir.

Yükselen Başak: Venüs sizin para ve seyahatler hanenizi etkiliyor, bu alanlarda bazı eski konuların gündeme gelmesi, olmayacak dediğiniz konularda gelişmeler yaşamanız söz konusu. Yine bu hareket sizin kardeşler, yakın akrabalar ve kısa seyahatler alanınızı etkilediğinden bu alanlarda eski konular gündeme gelebilir ve bazı sorunlar yaşanabilir. İlerleme kaydetmek yerine parasal konuları tekrar gözden geçirmeniz gereken bir dönem.

Yükselen Terazi, burç yöneticiniz olduğundan bu geri hareket sizi son derece etkileyecek hayatınızın her alanında aksilikler yaşanbilir ve ilerlemek zor olabilir. Bu dönemde 2 kere düşünüp bir adım atmak doğru olacaktır. Bu geri hareket sizin para alanınızda olmakta o yüzden bu konularda ilerleme kaydetmek zor olabilir. Eski alacaklarınızın size gelmesi için ise iyi bir dönem. Ortak para konuları, başkalarından alacağınız paralar ve eşinizin, ailenizin parası ile ilgili konularda bu dönemde gündemde olabilir ve bazı konular çözüm isteyebilir.

Yükselen Akrep: Venüs gerilemesi burcunuzda oluyor, haritada yönettiği alan ise gizli, saklı işler, sağlık ve ikili ilişkiler. O yüzden hem genel anlamı gereği ikili ilişkileri anlattığından hem de sizin haritanızda ikili ilişkiler ve evlilik alanını yönettiğinden sizin için ikili ilişkiler alanı bu dönemde biraz karışık olabilir. Eski ilişkiler, ortaklıklar veya evlilik konuları gündemde olabilir. Bu konularda  daha önceden yaşadığınız olayların benzerleri tekrarlanabilir, yine kıskançlıklar ve bazı tartışmalarda gündeme gelebilir. Bilmediğiniz bazı konular ve aldatmalar bu dönemde oluşabilir ve siz ay sonuna doğru bunun haberini alabilirsiniz.

Yükselen Yay: Venüs haritanızda arkadaşlar, umutlar alanını ve çalışma alanınızı yönetiyor. Geri hareketini ise biraz daha haritanın gizli kapaklı alanında yapıyor. Bu dönemde ilişkilerle ilgili eskiden yaşadığınız konular gündeme gelebilir, yine bilinçaltınızda sizi ilişkiler alanında ilerlemekten engelleyen konular dikkatinizi çekebilir ve şifalandırmak gerekebilir. Arkadaş çevrenizde ve hayal ettiğiniz şeylerde ilerlemekte problemler yaşayabilirsiniz. Yine iş alanında eski fırsatlar gündeme gelebilecekken, ekipler içinde ve yaptığınız işlerde daha dikkatli olmak iyi olacaktır.

Yükselen Oğlak: Venüs haritanızda kariyer ve aşk konularını anlatan evleri yönetiyor. Bu alanlarda ilerlemek biraz zor olabilecekken eski fırsatlar ise gündeme gelebilir. Bu dönemde arkadaşlarınızdan istediğiniz destekleri alamayıp üzülebilirsiniz. Yine eski arkadaşlarınızla buluşmalar yapabilirsiniz ve bu size iyi gelebilir. Eski aşklarınızın gündeme gelmesi ve bazı çözülmesi gereken konuların konuşulması söz konusu. Yine çocuklarınız varsa bu konularda da ilerlemek zor olabilir ve eski konular gündeme gelip çözüm isteyebilir.

Yükselen Kova: Venüs ev, hane, gayrimenkul ve uzaklar, seyahatler, hukuksal konular alanınızı yönetiyor. Geri hareketini ise Akrep burcunda yani haritanızın kariyer, evlilik konularını anlatan alanında yapıyor. Bu durumda bu konularda bazı krizli durumlar yaşanmasını ve eskiden kalma bazı konuların gündeme gelmesini tetikliyor. Miras konuları, hukuk savaşları ve kariyerinizle ilgili eskiden gelen ve çözmenizi gerektiren konular gündeme gelebilir. Eviniz ve aileniz ile iligli konularda da gelişmeler kaydetmek zor olabileceği gibi eski bazı konular tekrar konuşulabilir.

Yükselen Balık: Venüs Balık burçlarının iletişim, akrabalar ve kardeşler alanını yönetiyor, aynı zamanda orta para alanınızda Venüs yönetiminde. Geri hareket ise Akrep burcunda yani sizin uzaklar ve hukusal konular alanında oluyor. Bu da hem bazı akrabalar ile olabilecek hukuksal konular anlatırken, ortak para konularını da işin içine getiriyor. Sanki eskiden yapılan paylaşımlar, işlerle ilgili para konuları bu dönemde gündeme gelecek ve tekrar konuşulması gerekecek gibi. Yine her tür bankalar ile ilgili konular gündemde olacakken bu konularda dikkatli olmakta iyi olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir