Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

3

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Güzel bir dua ile uyuyalım!

Yazar , Kategori Astroloji, Enerji

Sevgili Allahım ve Meleklerim,

Öncelikle sahip olduğum herşey için şükürler ediyorum (buraya aklınıza gelen herşeyi ekleyebilirsiniz, aile, sağlık, sevdikleriniz v.b) Bu güzel akşamda öncelikle kalbimi saflaştırmayı, kötü hislerden ve düşüncelerden uzak tutmayı seçiyorum. Kalbimin ve yaşamımın sevgi ile dolmasına niyet ediyorum. Sahip olduğum herşey için şükrediyorum, hayatıma daha bolluklu ve bereketli kazançlar geldiği, evim ve elim daha bereketli olduğu için şükrediyorum. Benim, ailemin ve sevdiklerimin sağlıkla, mutlulukla ve huzurla yaşamın güzelliklerinin keyfini çıkarmamıza niyet ediyorum. (işi olmayanlar için) yoluma kolaylıkla ve en kısa zamanda doğru işin geleceğini biliyorum, akıştayım ve kendimi hayatın güzelliklerine açıyorum. Desteklendiğimi ve korunduğumu biliyorum. Beni yaratan allahın benim kısmetimi de ayırdığını biliyorum, etrafımdaki fırsatları ve bana açık olan kapıları görmeye ve en doğru, hayırlı kapılardan geçmeye niyet ediyorum.

Bugünde hayatıma daha çok sevgi, para, mutluluk ve huzur çekmeyi seçiyorum. Değişimin önce kendimden başladığını biliyorum hayata bir sorun olarak bakmak yerine bir mucize olarak bakmayı seçiyorum. Bu hayatın en güzel mucizesi benim, kendimi seviyorum ve değerimi biliyorum. Sıkıntılar yerine hayatımdaki iyiliklere ve güzel şeylere odaklanmayı seçiyorum. Her kötü olaydan bir hayır çıkacağını biliyorum. Bu gece en güzel mucizelerin yoluma gelmesi için dualarımı evrene gönderiyorum ve sadece kendim için değil, etrafımdakiler ve ülkem içinde dua ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir