Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

7

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Burç ve astroloji arasındaki fark!

Yazar , Kategori Astroloji

Burç ile hayatımızı açıklamaya çalışıyoruz ve sadece burcumuzdan ibaret olduğumuzu sanıyoruz ya yanlış! O zaman dünyada 12 çeşit insan olması gerekirdi değil mi? Sürekli sorular geliyor ben ikizlerim evlenir miyim? Ben boğayım bu aralar çok sorunlu! Her ikizler o yıl evlenmeyecek veya her Boğa için o dönem sorunlu değil neden mi çünkü astroloji haritası demek burç demenin dışında, gezegenlerin gökyüzünde siz doğduğunuz sıradaki konumu, burcu ve aralarındaki açı ki bu açı sizin doğduğunuz lokasyona göre de değişiyor tabiiki saate göre de.

Bir çark düşünün ve bu çark dönüp duruyor ve bu çarkı sizin doğum anınız durduruyor o yüzden, o andaki gezegenlerin konumunun da fotoğrafı çekiliyor ve biz bu sembolizmayı okumayı öğreniyoruz, benim gibi işini iyi yapmayı seven astrologlar 3 yıl eğitim alıyorlar. O yüzden sevgili dostlarım siz burcunuzdan ibaret değilsiniz, o yüzden astrologlara ben neyim bil dediğinizde bilemeyebilirler çünkü siz Boğa burcu olabilirsiniz ama eğer 3 gezegeniniz Akrep burcunda ise daha çok akrep olarak görünürsünüz.

Yani biz haritada Güneşe, Aya, Merkür’ün yerine, Venüse, Marsa, Jüpitere, Satürne bakıyoruz. Tabiiki jenerasyon gezegenleri dediğimiz yavaş hareket eden Uranüs, Neptün ve Plütona da.

Astroloji yazılarını her astrolog yükselene göre konum alarak yazar çünkü biz yükselenin yerini biliriz sizin güneşinizin yerini bilemeyiz, o yüzden yükselene göre okuyun sonra burcunuza göre okuyun deriz. Ve lütfen ben İkizlerim kaderim hiç gülmedi ne zaman güler gibi sorulara neden cevap veremediğimizi anlayın. Astroloji haritası parmak iziniz gibi size özeldir ve eğer en doğru yorumu isterseniz sizin bireysel haritanızda gizlidir. Bizim yazdıklarımız kişilerin haritalarında burçların giriş derecelerine göre %50- 80 doğruluk arasında çalışır, bu daha düşük veya daha yüksekte olabilir. O yüzden bu tutmadı ya da bu tuttu diyebiliyorsunuz.

Bizlerin amacı edindiğimiz öğrendiğimiz bilgiyi sizlerle paylaşmak, karşılığında beklentimiz ise  toplumun iyiye doğru gitmesi, iyi etkileri anlaması, kendini geliştirmesi ve birşeyleri öğrenmesi ki ben sadece astroloji değil, enerji, pozitif düşünce ve birçok alanda yazıyorum. Lütfen takip ettiğinizin ne olduğunu bilerek takip edin, sadece burç bazında gaz verici cümleler yazarak egonuzu okşayanları değil size gerçekten astrolojinin derininden bilgiler verenleri takip edin. Neyi takip ettiğinizi bilerek okursanız daha iyi anlarsınız. O yüzden de gelen bu sene evlenirmiyim, hayatım ne zaman düzelecek gibi sorulara kısaca 1 sene içinde, ya da yarın gibi cevaplar veremiyoruz çünkü haritanızın incelenmesi gerekiyor o da yaklaşık 2 saat sürüyor. Şimdi burç konuşmak dışına çıkalım ve ben astroloji takip ediyorum diyelim olur mu? Sevgiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir