Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Çarşamba

7

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Jüpiter Yay Geçişinin Boğa Burcuna Etkisi!

Yazar , Kategori Astroloji

 

Boğa ve Yükselen Boğalar!

Jüpiter’in Yay burcuna geçişi özellikle yükselen Boğaların finans alanını etkileyecek. Ortak finans konularında önümüzdeki 1 yıllık süreçte iyi gelişmeler elde edebilecekler. İş kurmak ya da kurulan işten para akışının ve kazancının başlaması bu dönemde söz konusu olabilir. Yine borsa, döviz ve her tür yatırım aracından para kazanma şansı yüksek olabilecek, bunu yaparken iyi araştırmaları önemli olacak.

Eşin parası ya da evlilik ile birlikte ortak para kullanımı konuları da aktif olacak. Şans oyunlarından ya da miras yolu ile gelmesi beklenen paraların da size ulaşması bu yıl mümkün olacak. Eğer son yıllarda para konularında sıkışıklık yaşadıysanız bu konularda gelişmeler elde etmek ve farklı bakış açısına sahip olmak söz konusu olacak. Hayatınızda güzel bir dönüşüm yaşayabilirsiniz bu yıl, paraya bakış açınız da değişebilir, paraya olan odağınız dağılıp hayatın başka keyiflerine vakit ayırmaya başladıkça para hayatınıza daha kolay akacaktır. Bu dönemde başkasından gelen desteklere kendinizi açmanız ve başkalarının yardım ve desteğini kabul etmeniz önemli olacak. Yine size gelecek çeşitli şanslarda bencil olmak yerine paylaşımcı olmakta size büyük geri dönüşler sağlayacaktır.

Paranın harcamasında da bu yıl artış yaşanabilir, mantıklı yerlere para harcadığınızdan emin olun. Eğer hayatta yaşadığınız travmalı alanlar varsa ve bunlar sizi engelliyorsa bu yıl bunların dönüşmesi ve iyileşmesi içinde iyi bir yıl olacak. Bu hayatta tek başımıza yokuz, işbirlikleri ve destekleşmeler hayatın daha kolay akmasını sağlayacaktır ve bu yıl size bu konularda güzel gelişmeler getirecek. Yine de bu yılın para konularında şanslı olan burçlarından birisi sizsiniz. Jüpiter’in size güzel gelişmeler getirmesini dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir