Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

15

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Mars Balık Burcuna Geçiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Hareketin, aksiyonun, kararlılığın, cesaretin ve ilerlemenin gezegeni Mars, duygusallığın, kararsızlığın, hayal dünyasının Burcu Balık burcuna geçiyor ve tam bir ateşin suya düşme durumu oluşuyor. Cümlede farkettiğiniz üzere iki durum birbiri ile çelişti yani Mars aksiyon ve kararlılık isterken Balık burcu aman boşver be yaparız diyen veya yapsam mı yapmasam mı diye arada derede kalan bir durumu anlatıyor. Hal böyle olunca dostlar önümüzde ilerlesek mi ilerlemesek mi diye düşüneceğimiz, yapsak mı yapmasak mı diyeceğimiz biraz dikkatli olmamız gereken bir dönem bizi bekliyor.

Mars en çok ateş elementinde hareketlidir ve rahat eder, hava elementinde düşünceleri, fikirleri üretmek, yaymak ve hayata geçmek açısından iyidir, toprak elementinde de yavaştır ama kalıcı fikirler ve işler yapmamızı sağlar. Su elementindeki Mars dediğim gibi pekte modunda olmayacaktır, duygusal adımlar atmak ve girişimler yapmaya bizi açık yapacaktır ama aynı zamanda bunların mantıklı taraflarını da görmek önemli olacaktır. Aldanmaya açık olabiliriz bu dönemde, birileri bizi gaza verip bir işlere sokabilir ama aslında çokta iyi düşünmemiş ve sadece arkadaşımızı kıramadık diye yapmış olabiliriz durum böyle oluncada zarara girebiliriz. Özellikle burç yöneticisi olanların dikkat etmesi gereken bir durumken, tüm burçlar için dikkat etmek gereken bir dönem olacak.

Bu dönemde cesaretimiz kırılabilri bazı işlerden vazgeçebiliriz, kararsız kalabiliriz (merkürün de geri gidiyor olması bu durumlara hiç yardım etmeyecek) ve yanlış girişimlerde bulunabiliriz. hayalimizde birşey kurup ona inanıp, sonra onun üzerine girişim yapacağız diye uğraşabilir ama elimiz boş çıkabiliriz. Bu dönemde hiç girişim yapmayın diyemem tabiiki yapacağız, hayal ettiğimiz şeyler yolunda adımlar atabiliriz ama çok büyük ve önemli işlerde iyi düşünmek gerekir. Bu hareket ne yazık kı 1 Ocak tarihine kadar devam edecek o yüzden uzun bir dönem aslında ama enerjisine yakında alışırız. En azından Merkü geri giderken yapacğaınız girişimlerde ekstra dikkat, bu dönemde canınız birşey yapmak istemez bazı işleri ertelersenizde merak etmeyin Ocak ayı aksiyon dolu olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir