Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cuma

16

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Venüs düze geçiyor, Merkür geri gidiyor!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugün size bir iyi bir de daha az iyi haberim var 🙂 Sonunda uzuuun süredir önce Akrep sonra Terazi burcunda geri giden venüs artık düz hareketine geçiyor! Öncelikle Terazi ve Boğalara olmak üzere bu herkese iyi bir haber, hem ilişkiler hem de parasal konularda yaşanan sorunlar ve krizler sonunda düzeliyor. İleri harekete geçmesi ve eski hızına kavuşması biraz zaman alacak Venüs’ün o yüzden birkaç gün daha dikkat etmek gerekiyor. Yeni ilişkilere başlamak için ise artık iyi bir dönem. venüs bir süre daha Akrepte ilerleyeceğinden yine çok rahat olduğu bir alanda olmayacak ve yine krizli durumlar yaratabilecek. 8 ocakta venüs Yay burcunda geçecek ve biraz daha rahat akış başlayacak!

Şimdi gelelim Merkür gerilemesine, Merkür bir süredir Yay burcunda ilerlemekte ve şimdi ise burada durarak geri hareket etmeye başlayacak. Merkür gerilemesinin etkilerine hepimiz artık aşinayız, teknolojide aksaklıklar, iletişimde problemler, seyahatlerde gecikmeler, gitmeyen mailler, yanlış kişiye giden mailler veya mesajlar bu dönemde söz konusu olabilir. Bu dönemde eski arkadaşlardan haberler almak, eski arkadaşlarla buluşmak, eski projelerden ve geçmişinizdeki kişilerden haberler almak söz konusu. Hatta haritanızda eğer aşk ve ilişki alanınızı yönetiyorsa eski sevgililerden alınacak haberlerde söz konusu olabilir. projelerinizde ilerlemek yerine geriye çekilip düşünmek, elinizdeki işlerin üzerinden geçmek iyi bir dönem olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir