Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

17

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Bu akşama özel güzel bir niyet ve meditasyon!

Yazar , Kategori Astroloji, Meditasyon

Bu akşam Ay Balık burcunda ve son derece güzel etkiler var, bu akşam istediğiniz şeyleri sadece zihninizle nasıl olur ya da olmaz diye değerlendirmek yerine kalbinizi de işin içine katarak isteyin, hayal etmenin ve istemenin sınırı yoktur unutmayın, sınırı koyan sadece bizleriz. Ben bu gece için bir dua ve meditasyon hazırladım ama unutmayın siz de buna eklemeler yapabilirsiniz. Sevgiyle kalın!

Yüce Allah’ım bu güzel gece de sevgiye kalbimi açmaya, sevgiyi daha çok hissetmeye, önce kendimden başlayarak herkesi daha çok sevmeye niyet ediyorum. Hayatımdaki güzelliklerin farkındayım bunlar için şükrediyorum (şükürler olsun evim var, sağlıklıyım v.b) hayatıma daha çok sevginin, paranın, şansın ve sağlığın gelmesi için kendimi hayata açıyorum. Biliyorum ki hayat beni her zaman koruyor ve kolluyor, hayatımda yaşanan her gelişmenin hayrıma olduğunu biliyorum. Hayatımdaki bana yaramayan hırslardan beni arındır ve hayatı tümüyle keyifle yaşamamı sağla. Mantığım ile, duygularımın, dünyeviliğim ile ruhsallığımın dengelenmesine niyet ediyorum.

Daha sonra sakin bir yere oturun veya uzanın, önce 3 -4 kez derin nefes alın verin, sonra ise yumuşak nefeslerle sevgiyi, neşeyi, sağlığı, mutluluğu içime çekiyorum deyin, nefesinizi verirken ise öfkeyi, nefreti, mutsuzluluğu içimden ve hayatımdan atıyorum deyin. Bunu yaklaşık 15 dakika yaptıktan sonra uykuya dalabilirsiniz. Şifa olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir