Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Cumartesi

17

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Merkür gerilemesinin genel & burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

İletişimin, ticaretin, zihnimizin ve düşüncelerimizin temsilcisi Merkür dün durakladı ve bugünde harekete geçiyor olacak.

Merkür haritamızda iletişimimiz ile ilgili konuları anlatır ve bunun yanı sıra yönettiği iki evinde konularının hayatımızda nasıl ortaya çıkacağını gösterir. Kendimizi ifade biçimimiz, yazışmamız, her türlü sözleşmeler, teknolojik aletler Merkür ile alakalıdır. Aslında Merkür zihnimiz demektir!

Merkürü doğum haritasında geri olanların mesela farklı bir öğrenme ve algılama biçimi vardır ve bu geri hareket zamanları onlara iyi gelir. O yüzden haritanızda Merkür’ünüz zaten geri harekette ise korkmanıza gerek yok bu yazım daha çok Merkürü düz harekette olanlara.

Merkür gerilemesinin klasik olarak etkilerini sayarsak; iletişimde yanlış anlaşmalar, kendini yanlış ifade etme, iletişim hataları (yanlış yere yanlış mail gönderme, yanlış kişiyi arama gibi), imzalanacak her tür sözleşmede yanlış anlama, anlaşma, eksik evrak ya da evrağı iyi okumama sonucunda yanlış bir şeye imza atma söz konusu olabilir. Eğer seyahat edecekseniz bazı gecikmeler, saat karışıklıkları olabilir. Bunun yanı sıra Merkür gerilemesinde açılan davalarda gereksiz uzayabilir ve sürüncemede kalabilir.

Uzun zamandır duran, tamamlayamadığınız konular bu dönemde ilginizi isteyebilir, geri dönüp eski konulara bakmak için iyi bir zaman dilimi olabilir. Yine konu Yay burcu olduğundan bu dönemde yapılacak seyahatlerde bazı aksaklıklar olabilir. İnançlarla ilgili konularda yanlış bildiğiniz, düşündüğünüz ya da önyargılı davrandığınız konularda bu dönemde gündeme gelebilir.

Merkür zihin demektir demiştik, zihinleri yoğun çalışan kişilerin zihinlerini dinlendirmek, eskiden beri takıldıkları konuların üzerinde düşünüp kapanışlar yapmak, duygularınızı, düşüncelerinizi yazıp size ne kadar hizmet eden duygulardasınız ya da bunlar size ne kadar zarar veriyor diye bakarak üzerinden geçip bazı kararlar almak için harika bir dönem.

Eski kırgınlıklar yaşanan arkadaşlar ya da sevgililer bu aralarda gündeminize gelebilir. Eski arkadaşlıklarda kırgınlıkları kapatmak için iyi bir dönem olacak. İçinizde tuttuğunuz hiçbirşey kalmasın bu Merkür gerilemesinde çünkü içinizde tutulanlar size zarar veriyor unutmayın!

Eğer üzerinde çalıştığınız projeler varsa bunların üzerinden geçmek, tekrar okumak, tekrar değerlendirmek için harika bir dönem. Bu zamanlarda düşünce sisteminize bakın, size hizmet eden ve etmeyen düşünceleri izleyin ve hayatınızdan çıkarın. Şimdi burçlara etkilerine bakalım kısaca:

Koç ve Yükselen Koç: Yurtdışı seyahatler, eğitim ve hukuk ile ilgili konularda etkilenecekler en çok. Gecikmeler ve yanlış anlaşmalar sizi en çok iş, sözleşmeler ve yakınlarınızla iletişim alanında etkileyecek.

Boğa ve Yükselen Boğa: Sizin para hanenizi yöneten Merkür’ün yine ortak para alanında geri gitmesi para ile ilgili konularda dikkat dedirtiyor. Yanlış ödemeler, fiyatından fazlaya alma, satma veya yanlış işlemler olabilir, bu dönemde dikkat!

İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür  sizin burç yöneticiniz olduğundan, hayatınızın her alanı bu gerilemeden etkilenecek ama aynı zamanda bu gerileme ikili ilişkiler alanında olduğundan, ilişkinizde, evliliğinizde ve ortağınız ile ilgili konularda dikkatli olun. Bu konularda eski meseleler gündeme gelebilir ve yanlış anlaşmalar olabilir.

Yengeç & Yükselen Yengeç: İş alanında bilmediğiniz konular, sizden saklanan şeyler gündeme gelebilir. Yine sağlığınız ile ilgili bazı konular tekrar tetiklenebilir. Eskiden yapılmış anlaşmalar tekrar gündeme gelebilir ve gündelik işlerinizde aksaklıklar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan & Yükselen Aslan: Eski hayallerinizi hatırlamak hatta çocukluk aşkınızı bulmak veya hatırlamak söz konusu. Çocukluğunuza dönün bakalım ne hayal ederdiniz sevgili Aslanlar? Hayalleriniz size şimdiki sorunlarla ilgili çözüm yolları sunabilir. Çocuklarla ilgili konularda bazı aksaklıklar bu dönemde yaşanabilir.

Başak & Yükselen Başak: Ev, aile ve haneniz ile ilgili konularda gerileme yapacak burç yöneticiniz Merkür eski konuları tekrar gündeme getirebilir. Bu miras konuları olabileceği gibi, bir arazi alımı – satımı ile ilgili de olabilir. Burç yöneticiniz olduğundan hayatınızın birçok alanı bu gerilemeden etkilenecek o yüzden dikkatli olun ve adım atarken 2 kere düşünün.

Terazi ve Yükselen Terazi: Terazilerin iletişim alanında sıkıntılar yaşamaları söz konusu, yine yapacakları seyahatlerde gecikmelerde yaşanabilir. Eski bazı bilgilerin tekrar gündeme gelmesi ve eski konuların açılması söz konusu, bu dönemde sizden saklanan birşey gün ışığına çıkabilir.

Akrep & Yükselen Akrep: Parasal konularda bu dönemde dikkat diyorum, eski borçlar çıkabilir ve başkaları için para harcamanız gerekebilir. Yine eski para konular bu dönemde tekrar gündeme gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay: Bu gerileme burcunuzda olacak o yüzden yine direkt etkilenenlerden birisi sizsiniz sevgili Yaylar, sizin ikili ilişkiler ve kariyer alanınızında yöneticisi olduğundan bu alanlarda ileri gitmek yerine iyice düşünmek ve sakin adımlar atmak iyi olacaktır.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: İş alanında sizden birşeyler saklanıyor olabilir mi? Bilginiz dışında olan bazı konular bu dönemde gündeminize gelebilir. Özellikle iş alanında bazı eski konularda gündeme gelebilir.

Kova & Yükselen Kova: Aşk konuları, iş konuları ve para konuları ile ilgili ileri gitmeden önce bir geri çekilip düşünmek lazım sevgili Kovalar. Bu dönemde yaşanacak bazı olaylar karar değiştirmenize sebep olabilir. Eski aşklarda tekrar gündeme gelebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Kariyeriniz ile ilgili konularda ilerlemeler yaparken ve önemli adımlar atarken dikkat edin. Yine alım – satım konuları gündeme gelirse imza atmadan önce iyi düşünün, araştırın sonra imzalayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir