Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

18

Kasım 2018

0

YORUMLAR

Haftaya Başlamadan önce güzel bir dua!

Yazar , Kategori Astroloji, Meditasyon

Haftaya başlamadan önce güzel niyetler yapalım ki güzel gelişmelere açık haftanın yüksek potansiyelinden faydalanalım. Öncelikle sahip olduğumuz herşey için şükür edelim; gelen haftanın benim için harika gelişmelere açık bir hafta olmasını diliyorum. Attığım her adımda yaradanın ve meleklerimin yanımda olmasını hayrıma olan işlere kolaylıkla adım atarken benim için iyi olmayacak şeylerin engellenmesini istiyorum. Bu haftanın her gününün mutlulukla, huzurla ve sevgiyle bana gelmesi için meleklerinin yardımını istiyorum. Her günüme şükürle başlamayı ve gün içinde anın tadını çıkararak ilerlemeyi seçiyorum. Sevdiklerimi ve beni kötülüklerden,kazadan beladan korunacağı biliyorum, kendimi, sevdiklerimi ve sahip olduğum herşeyi sana emanet ediyorum.

Bu haftaya sadece kendimi değil başkalarını da düşünerek başlıyorum, ihtiyacı olana el uzatmaya, yardım isteyenleri görmeye niyet ediyorum. Çevreme yaptığım iyiliklerin bana katlanarak döneceğini biliyorum. Kalbimdeki sevginin ve merhametin çoğalmasına ve başkalarına da sıçramasına niyet ediyorum. Yarın güne güzel bir başlangıç yapıyorum ve bu hafta olacak herşeyle ilgili iyi düşünmeyi seçiyorum, pozitif düşündükçe hayatıma iyiliklerin geleceğini biliyorum. Bu hafta yaşayacağımız şanslı etkiler içeren dolunayın bana en güzel haberleri getireceğini biliyorum. Sevildiğimi ve korunduğumu biliyorum, bu haftanın mucizelerle dolu ve harika bir hafta olmasına niyet ediyorum ve öylede oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir