Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

2

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Aralık Ayı Burç Yorumları – KOVA

Yazar , Kategori Astroloji, Aylık Burç Yorumları

Kova & Yükselen Kova Aralık Ayı Yorumu!

Sevgili Kovalar bu ay hayal ettiğiniz şeylerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay boyunca 2 Aralıkta Akrep burcuna geçecek Venüs ile kariyer alanınızda güzel gelişmeler yaşanması mümkün. Fakat kariyer alanınızı yöneten Mars’ın para hanesinde Neptün ile kavuşumu gerçekleri görmeden yapabileceğiniz yatırımları da anlatıyor olacak.  O yüzden kariyerinizde bir değşim düşünüyorsanız ya da parasal konularla ilgili yapacağınız şeyler varsa iyice düşünün, araştırın ve risk almayın bu ay. Bu durum evliliğiniz ve ilişkileriniz ile ilgili konuları da etkileyecek, önünüzü görmediğiniz bir dönemdesiniz önemli kararları almak için bekleyin.

Bir süredir geri hareket etmekte olan Merkür, aşk, çocuklar ve ortak para alanınızı yönettiğinden bu konularda ilerleme kaydetmekte zorlanmış olmanız mümkün, yineeski konularda gündeminize gelmiş ve çözümlemeler istemiş olabilir 7 Aralık sonrasında sonlanacak. Merkür’ün düz harekete geçmesi ile birlikte ilerleme kaydetmeniz daha kolay olacak.

Ayın en önemli etkisi 7 Aralıkta Yay burcunda yaşanacak yeni ay, bu yeni ay sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızı aydınlatacak. Bu alanlarda güzel gelişmeler yaşamanız için harika bir döneme başlayacaksınız. Biliyorsunuz şans gezegeni de bu yıl bu alanda ilerliyor olacak, bu yeni ay bu etkilerin başlangıç tetiğini atacak. Jüpiter’in etkisi yazımı okumak için bu linke tıklayabilirsiniz. 

22 Aralıkta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ise sizin iş ve sağlık alanınızı aydınlatacak. İş ve çalışma yeriniz ile ilgili konularda haberler alacağınız ve gelişmeler yaşayacağınız bir dönem olacak. Yine sağlık konularında bazı gelişmeler ve haberler alabilirsiniz bu dolunayla birlikte, güzel bir ay geçirmenizi diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir