Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazartesi

3

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Bu hafta neler var?

Yazar , Kategori Astroloji

Bu hafta enteresan enerjiler hakim olacak Cuma günü Yay burcunda enerjimizi yükseltecek yeni ay dönemine kadar eski kararların üzerinden geçmek ve eski konulara odaklanmak daha iyi olacak. Yeni işlere başlamak için ise önümüzdeki hafta daha iyi olacak.

Merkür bu hafta ayın 7’sinde yani yeni ay gününde düz harekete dönüyor olacak. Bu hareket hepimizin zihinlerinin ve işlerinin normale dönmesine yardım edecek. 2018 yılı geri giden gezegenler yılı oldu o yüzden işlerimizi ilerletmekte zorlandık ilk defa gökyüzünde geri giden içsel bir gezegen olmayacak bu dönemde.

Venüs Akrep burcunda geçti ve ilerlemesine bu alanda devam edecek etkilerini yazdığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

Ayın Akrep burcunda ilerlemesi ile yeniden Akrep burcundaki gezegen yoğunluğu artıyor ve Salı, Çarşamba günleri daha içsel günler oluyor. Bu hafta 7 Aralığa kadar aktif olacak bir gökyüzü konumlaması ise Mars ile Neptün’ün Balık burcunda kavuşumu, bu konumlama hepimiz için dikkat etmek gereken durumları anlatıyor olacak. Mars girişimle, hareketle alakalıdır, ama Neptün ise hayaller ise sularla alakalıdır, Mars zaten bir süredir su elementi bir burçta hareket ediyor ki çok sevdiği bir durum değildir şimdi birde Neptün ile kavuşumu önümüzü net görmediğimiz bir zamanı anlatıyor olacak. Neptün sisli bir günde şehre bakmak gibidir, orada şehrin olduğunu bilirsiniz ama göremezsiniz, şimdi sizlerinde tek güveneceğiniz şey içgüdüleriniz, bu hafta eğer iç sesiniz birşeyi yapma derse yapmayın, aldanabilirsiniz. Zehirlenmeler, su baskınları, aldanma ve aldatılma durumları hatta hırsızlık konuları gündeme gelebilir. Önemli işleriizi önümüzdeki hafta yapmak iyi olacaktır.

7 Aralık Cuma günü sabahı meydana gelecek Yay burcundaki yeni Ay ise bize umutlarımız ve hayallerimize odaklanmak için güzel etkiler getirecek. Etkilerini ayrıca yazıyor olacağım, güzel bir hafta dilerim!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir