Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

23

Aralık 2018

0

YORUMLAR

Yengeç dolunayına özel bir olumlama!

Yazar , Kategori Astroloji

Yengeç dolunayı beslenme ile ilgili konularda değişiklik yapmak için uygundur, sizde daha sağlıklı beslenmek ve güzel bir diyet için adım atabilirsiniz. Size fayda sağlamayan alışkanlıkları da bırakmak için uygun bir dönem olacak, alkol, sigara veya aşırı tükettiğiniz şeyleri bırakmak için iyi bir dönem. Eskilere çok takılı kaldığınız konuları bırakmak, geçmiş yerine bugüne ve ana odaklanmak için ise iyi bir dönem olacak.

Bu dolunaya özel şöyle bir olumlama yapalım; Bu gece eskiden gelen, beni huzursuz eden, duyguları, düşünceleri ve olayları bırakmaya niyet ediyorum. Bugüne odaklanmanın önemine inanıyorum, anda kalıyorum, bugünüme ve bu anıma şükür ediyorum. Sevdiklerim yanımda olduğu için şükür ediyorum, yiyecek yemeğim olduğu için şükür ediyorum, elimde olanlara şükür ediyorum. Hayattan herşeyin en iyisini bekliyorum ve herşeyin iyi olacağını biliyorum… Sevginin önemine inanıyorum, seviyorum ve sevmeyi seçiyorum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir