Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Perşembe

11

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Merkür gerilemesinin burçlara etkileri!

Yazar , Kategori Astroloji

Paylaştığım üzere Merkür gerilemesi 8 Temmuz itibari ile başladı ve konuyla ilgili genel bir yazı yayınlamıştım bu linkine tıklayarak okuyabilirsiniz. Bugün burçlara etkisinden bahsedelim lütfen burcunuzun yanısıra yükseleninize göre de okuyunuz çünkü ana etki alanı ancak yükselenle belli olur…

Koç & Yükselen Koç: Merkür gerilemesi genel etkisinin yanında sizin haritanızın aşk, çocuklarla ilgili konuları anlatan alanda başlayacak, sonra ev, hane ve gayrimenkulleri anlatan alana doğru gerileyecek. Bu dönemde alım, satım konularına dikkat! Yine sözleşmelerle ilgili alanı da etkilediğinden bir alım – satım veya iş sözleşmesi imzalarken son derece dikkatli olun!

Boğa & Yükselen Boğa: Gerileme Aslan burcunda ve sizin aile, gayrimenkul konularını anlatan alanda başlayacak ve seyahatler, kardeşler, akrabalar konularını anlatan alana gerileyecek. Aynı zamanda Merkür para alanınızı da yönettiğinden bu dönemde parasal konular ve yatırımlar alanına dikkat!

İkizler & Yükselen İkizler: Merkür burç yöneticiniz olduğundan hayatınızdaki her alanda bir duraklama dönemi yaşayabilirsiniz. Bu dönemde iş, ilişki, para ve aklınıza gelebilecek diğer tüm konularda dikkatli olmanızı öneririm. Elinizdeki işleri toparlayıp düşük tempo gitme zamanı, ileriye gitmek için biraz beklemeniz gerekecek.

Yengeç & Yükselen Yengeç: Bu dönemde özellikle parasal konulara dikkat sevgili yengeçler, Merkür gerilemesi 18 Temmuzdan sonra burcunuzda olacağından direkt etki alıyor olacaksınız o yüzden aklınız çok gerilere gidebilir ve bazı konulara takılabilirsiniz. Eski konularda kapanış yapmak için iyi ama yeni konulara girmek için çok iyi bir dönemde değiliz!

Aslan & Yükselen Aslan: Gerileme sizin burcunuzda başladı ve sonrasında Yengeç burcuna doğru devam edecek. Hayatınızda birçok konuda teknik aksaklık, bir işi iki kere yapmak ve arızlar yaşamak gibi durumlar olabilir. Yine işlerde ileri gidememe ve bazı sorunlar çgündeme gelebilir. 18 Temmuz sonrasında ise arkanızdan konuşulan ve bilginiz dışında bazı konular olabilir ve birileri art niyetli bazı işler yapabilir dikkatli olun. Ağustos ayı sizin döneminiz olacak ama bu ay biraz sabır gerektirecek.

Başak & Yükselen Başak: Merkür gerilemesi sizinde burç yöneticiniz olduğundan en çok etkilenenlerden birisi de siz olacaksınız. Bu gerilemede tüm hayat alanlarınız etkilenmekle birlikte en çok aklınıza eski konular gelecek. Çocukluğunuz, eski aşklar, eski işler bu dönemde önünüze gelebilir. Sosyal çevrenizde bu dönemde etki altında olacak, eski arkadaşlarla buluşmak, tanıdıklarla görüşmek bu dönemde söz konusu olabilir.

Terazi & Yükselen Terazi: Terazilerin bu dönemde bilinçaltı çok aktif olacak ve bazı sağlık konuları da gündeme gelebilecek. Gerilemenin olduğu alan ise önce sosyal çevre olacak sonra ise kariyer konularını etkileyecek. Bu dönem iş değiştirme ve yeni iş konuları gündeme gelirse ağırdan almak ve hemen karar vermemek önemli olacak. Yine eski arkadaşlar ve sevgililerde tekrar karşınıza çıkabilir, karar sizin tabii bu konuda 🙂

Akrep & Yükselen Akrep: Bu gerileme yönettiği evler açısından parasal konularda dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor. Hareket ettiği alan ise önce kariyer ve iş konuları olacak sonra ise hukuksal konular, seyahatler ve eğitimler alanında olacak. Bu dönemde iş değiştirme kararı almaktan veya yeni bir eğitime başlamaktan kaçınmanızı öneririm. Eski konuların gündeme gelmesi ve kapanış yapmanız ise muhtemel!

Yay & Yükselen Yay: Bu gerileme sizin yurtdışı, seyahatler ve yabancıları anlatan alanınızda başlayacak ve para hanenize doğru gerileyecek. Bu dönemde ortak işlere girerken ve bazı kararlar alırken ekstra dikkat edin. Karşıt alanınız olan İkizler burcunun yöneticisi olan Merkür size eski ilişkileri ve aşkları getirebilir. Yine bu kişilerden bazı haberler ve görüşmeler de söz konusu olabilir.

Oğlak & Yükselen Oğlak: Para, ilişkiler, iş ve sizin için çalışanlar bu gerilemenin konuları arasında olacak. Bu dönemde yine eski ilişkiler, bitmiş işler gündeme gelebilir ama Oğlaklar için en önemlisi yaklaşan tutulmayı de düşünürsek eskiye bakmak, buradan dersleri almak, konuları kapatmak ve gereken değişimleri yaparak ilerlemek olacak. Hayat sadece sorumluluklarınız değil bunu biliyorsunuz değil mi sevgili Oğlaklar!

Kova & Yükselen Kova: Bu gerileme en çok sizin ikili ilişkiler, ortaklıklar, birebir çalıştığınız kişiler ve sonrasında da iş yeriniz, beraber çalıştığını kişileri anlatan alanı etkileyecek. Bu dönemde işlerinizde biraz tıkanıklık yaşanabilir ama eski işlerde size geri gelebilir. Gündelik işlerinizde de aksaklıklar ve gecikmeler yaşamaya çok açıksınız dikkat!

Balık & Yükselen Balık: Aşk, çocuklar, hobi olarak yapılan işler ve beraber çalıştığınız kişilerle olan durumlar ilerlemekten çok geriye doğru gidebilir. Bu ay konuları çok zorlamayın çünkü ilerlemek çok kolay olmayacak, özellikle çocuklarınız ile ilgili konularda kararsız kaldığınız durumlar olabilir. Evliliğiniz veya partneriniz ile ilgili konularda da eski ve kapandı zannettiğiniz bazı konular açılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir