Güliz Kına Astroloji

Astroloji, Burçlar, Aylık Burç Yorumları, Astroloji Danışmanlığı, gökyüzü, gezegenler, yıldızlar, astrology, astrolojidanışmanlığı, yıllıkyorumlar

Pazar

14

Temmuz 2019

0

YORUMLAR

Aşk konularında dikkat!

Yazar , Kategori Astroloji

Bugünlerde birçok etki üst üste hangisini önce yazsam bilemiyorum ama tutulmaya yaklaşıyor olmamız dışında bir önemli etki daha Venüs ile Satürn’ün karşı karşıya gelmesi. Bu ne demek derseniz anlatayım, Venüs aşk, sevgi, ilişkiler ve para demektir. Satürn de kısıtlanma, zorlanma, çeşitli dersler, sağlam olmayan şeylerin yıkımı demektir. Bunların karşıtlığı da astroloji de sert bir etki olarak alındığından bugünlerde aklımız ilişkiler ve para konularında olabilir ve sanki önümüzde aşılmayacak engeller varmış gibi hissedebiliriz. İlişkiler konularında bu dönemde karşı karşıya gelme, sorun olarak ortaya çıkan şeylerin aşılamayacak gibi düşünülmesi ve beklenmedik bitişler yaşanabilir. Yine Merkür’ün de geri gidiyor olduğunu düşünürsek başka bir bakış açısından da daha önceden önüne engel konulmuş ve ilerleyememiş ilişkiler alanında tekrar denemeler ve hatta ciddi kararlar olabilir. Karar almak için ben yine de Merkür’ün düze döneceği 1 Ağustos sonrasını bekleyin derim.

Yine parasal konularda da şu anda ilerleyemiyor ve sanki bir sıkıntı var ama çözemiyor gibiyseniz bu dönemde görmeniz ve aşmanız gereken bazı konular gündeme gelebilir. Yine de bu günlerde bu 2 konuda da sert çıkışlar, karşı karşıya gelip inatlaşmalardan uzak durun! Kendinizi kısıtladığınız ve aşamadığınız konuları FARK Etmek için bulunmaz fırsattır bu dönemler, ama yine işin diğer tarafından bakanlar yine mi, bitmedi bu gezegenlerin etkisi diyebilir. Gökyüzü bize etki eder evet, ama gezegenler suçu üzerine atıp kaçacağınız noktalar değillerdir, yani hep bu Merkür demeyin. Biz etkileri yazarken neler olduğunu anlayın ve önleminizi alın diye yazıyoruz, korkun, hayatınızı durdurun diye değil, çünkü takdir edersiniz ki mükemmel gezegen konumu diye birşey yok, o yüzden bu etkileri bilin, önünüze sıkıntılar gelirse de aşmak için uğraşın! Bu etkinin doruk yapacağı gün tutulmayı da akşamına yaşayacağımız Salı günü, ama bugünden itibaren de etkisi başladı! Hayrınıza olan durumlar ve olaylar kolaylıkla hayatınıza gelsin ve AŞK olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir